-
Michael Jackon
Michael byl NEKDO.. to uz malo kdo dokaze..skoda ale ze se nechal znicit plastikama a vsema praskama *5* po tom novym albu by byl zpet na vrcholu.. tomu verte!! *9* pro me to byl hrozny sok, kdyz sem se to dozvedela..a urcite nejen pro me *10* je ho skoda, no :( -
Je boží
Michael Jackson byl nej zpěvak ale jak se nechal udělat bílím vypadal jak Mikimaus *3* -
michael jackson
michael jackon je prostě legenda popu umí krasně zpívat a tancov ja taky tancuju a zpivam ale na michaela nikdo nemaa!Šel si za svím cílem a dokazal si splnit co chtěl..a Miley Cyrus je taky dobra zpěvačka ale proti němu je nulaa!je to KING a pamatujte si že na Michaela svět jen tak nezapomene bude pořad v naších srdcích..MILUJI TĚ MICHAELI *14* *14* -
Re: Michael Jackson
tyvole jak ho mužete zbožnovat taky hnusak upe hrozny tyvole ds a hruza a jak zpiva to je hrozne tanči to same děs *1* *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
Michael Jackson
...Michael byl naprosto nevyslovitelně užasnej zpěvák a taky tanečník já sama tancuju ale to co on tancuje to nikdo nedokáže... *4* Byl to někdo neskutečný někdo kdo si šel za svím cílem a ten si vždy dokázal splnit..já vím že někdo tady píše že Miley Cyrus je úplná nula a je to moje nejoblíbenější zpěvačka aleted si dovolím říct že i ona je oprti němu úplná nula...A ten kdo tady píše takové ošklivé komentáře děte někam co ste dokázali třeba vy...píšete to sem protože chcete být něčím jiní...!ale michael je prostě KING..a pamatujte si všichni on vždycky bude král...! *14* -
:-))
I love Michael 4-rever *14* *14* *14* *3* -
L.ů.c.a.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tohle jsou moje slova -
Michael Jackson
...............................
Mi chael Jackson
§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§ -
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!A je pravda,že na něj byl vyvíjen obrovský tlak a asi málokdo by ho byl schopen ustát! *13* -
Re: Michael
přesně tak..uplně s tebou souhlasím..proč ho hned všichni odsuzujou..dyť nikdo není dokonalí..každý udělal nějakou chybu, ale pro něj to bylo vlastně takový vysvobození konečně se mohl jako bílej cítit v poho..on nenáviděl černochi..byl to skvělý zpěvák, kterého už nikdy nikdo nenahradí..RIP Michael *9* -
Re: Re: jooooooooooo!!!
Jestli sis nevšimla tak takhle "chudinka"může všechno!!Musela by nejdřív vědět kdo to vůbec byl!!Jenže je tak tupá,že jí to nedojde nikdy!!!Neví o tom vůbec nic,akorát se sere kam nemá!!! *8* *8* *16* *8* *10* -
Re: jooooooooooo!!!
di do prdele!! takhle to říkam protože to tak cítim! tohle nikdo nemůže o Králi popu říkat! *16* *16* *16* -
Michael Jackson
Michael Jackson
.......................... ...... Bude mět ve středu pohřeb.................
budeto ves zpravah.tv. nova prima čt1. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re:Re : NEVÍM,NEVÍM
On je policajt v Americe, ale spisy má i z Anglie má hodně přátel ketrý mu pomáhají a je mi 13 . -
Re: Re: Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
To se máš teda čim chlubit!!!! *16* *8* Po mym věku ti vůbec nic být nemusí!!!Ty vypatlaná seš a vypatlaná zůstaneš i až ti bude tolik co mě!!Ubožačko,pust si krtečka a zalez už někam!! *16* *8* -
Re: legenda
Já myslela,že ho nesnášíš. *1* -
Re: R.I.P
Not since you just had to go on but I tell you sorry! Drops of my tears as falling on your grave! We love you Michael Jackson shame you left so young! Hello. send you to heaven I love you! *9* *9* *9* Love you love you *5* I 'm sorry that I hear from you! *8* *8* *8* *8* godbye Michael Jackson
bye my tears fall when you write the text Goodbye Michael Jackson was did great singers! Love you!
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
No..To nehrozí no!A nevim jak mi můžeš řikat malej parchant když ani nezveřejníš svuj věk:D:D:D *1* *1* *7* *15* -
R.I.P
Rest In Peace,the KING OF POP♥♫ -
Re: Re: Re: jooooooooooo!!!
No za to ty a to tvoje vyjadřování je tak akorát k pláči! *16* *8* Co si myslíš že seš!Až ty jednou dostaneš rozum tak se nám všem tady uleví!! *8* *8* Ale to u tebe asi nehrozí!!! *8* ...No nic je zbytečný se dohadovat s takovým malým parchantem jako seš ty! *16*