Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelajackson

Re: Michael Jackson

Tobě by se asi taky nelíbilo kdyby se ti někdo hrabal v soukromí a štáral se ve věcech do kterých nikomu nic není
  • michaelajackson

Re: Re: Je mi na nic

To je pravda,měla jsem ho vždycky ráda nikdy jsem nebyla bláznivý fanoušek,ale nemyslela jsem si že mě jeho smrt až takhle dostane:o( Ale na druhou stranu jsme všichni smrtelní
  • Michael Jackson

Já se zastávám novinářům.A ta lékařská zpráva z pitvy Majkla.Všechno je v pořádku.Je tu uznávaná celebrita.
    Jinak by po něm ani pes neštěk.
    Májkla nosím hluboko v duši.
    Slyším jeho hlas a podobně a i
    když zemřel Waldemar Matuška.
    Každý je smrtelník.
    Láska k muzice je na pořád!
    Loučím se s Tebou Májku!
    Králi popu!Byl jsi pro lidi
    všech národností.Byl jsi fajn!
    Svět Tě uznává!
  • lina25

Re: Je mi na nic

Klidně breč, vždyť pláče celá planeta....
  • lina25

Re: Je mi na nic

Já mám ráda thriller, earth song, black or white a ghost. Oni všechny klipy měl moc pěkný, ale tohle jsou moji favoriti *14*
  • michaelajackson

Je mi na nic

Pořád do kola si pouštím klip písničky Will You Be There ta písnička ta je nádherná a ten klip nemá chybu jen tak tak se držím abych se nerozbrečela *9*
  • aliss67

Re: zůstane

nádherné... *4*
  • michaelajackson

Re: Re: nemám slov

Hyeny
  • michaelajackson

Re: nemám slov

Úplně s tebou souhlasím Lékaří v USA nejsou lidi,ale vieny *10*
  • Tereza

Re: ŠUP TAM S NIM

Si ubožák!!! *16* *8*
  • lina25

nemám slov

Je mi z toho bulváru už fakt zle... Zveřejňovat dopodrobna pitevní zprávu, mi přijde fakt už dost přehnaný. Nehledě na to, že doktorům zřejmě nic neříká lékařské tajemství, a pro prachy by prodali snad i duši... *10*
  • zanesskaaaa

Re: PRECITAJTE

nikdo z nás obyčejných lidí se nikdy nedozví jestli opravdu zemřel na srdeční zástavu... nebo to bylo jinak *4*
  • zanesskaaaa

Re: Re: 2.

já to nemyslela špatně to vůbec... a mimochodem svojí mámu jsem neviděla 13 let a to proto že zemřela.. takže si jí vůbec nepamatuju *4*
  • martinkooooooo

PRECITAJTE

S úmrtím nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona nedali na seba dlho čakať ani najrôznejšie sprisahanecké verzie, s ktorými sa niekoľko dní po jeho nečakanej smrti doslova roztrhlo vrece.
    Podľa špekulácií, ktoré zverejnilo internetové vydanie britského denníka The Daily Telegraph, sa Michael Jackson sa stal obeťou vraždy. Tú si mal objednať iránsky prezident Mahmúd Amhadínežád, aby odviedol pozornosť od situácie vo svojej krajine.

Iná teória hovorí o tom, že Michael Jackson si vzal príklad z kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho a podobne ako on zinscenoval vlastnú smrť, aby mohol aj napriek hroziacemu bankrotu začať nový život.

Na internete sa však objavila aj fáma, podľa ktorej mali správy o úmrtí Michaela Jacksona oživiť záujem o jeho návrat a pripravovanú sériu mamutích koncertov. Jacko sa vraj skrýva vo východnej Európe, konkrétne v istom stredovekom kaštieli na území Maďarska, kde sa pripravuje na svoje zmŕtvychvstanie.
  • michaelajackson

V Naších srdcích bude pořád

Ten kdo Michaela opravdu Miloval a uznával tak pro toho pořád žije.Pro mě neumřel stále žije v mém srdci.
  • Michael je legenda

Nikdo tak výjimečný jako on a Elvis nebyl. R.I.P. MJ
  • m.jacksonka

Celej pop umřel...

Ách jo...Prostě byl je a bude legenda x(
    POslouchala jsem ho odmalička...Upe sem do něj do teďka zažraná a jeho písničky byli všechny nejlepší, nikdo se mu nevyrovnal a nevyrovná...Vždyť teď umřel celej pop!x( R.I.P. M.J.! *9*
  • Re: Popový král už není mezi námi

něco jiného je, když se vyjadřuješ o někom, kdo žije a o někom, kdo je po smrti.
    Nemusí ti to přijít divný. Svou smrtí se stal legendou. Jediný, co bych rád věděl je, jestli existoval někdo slavnější než on.
  • Re: 2.

Jako by si nikdy neslyšela jméno Michael Jackson *3*
    Tak je jasný, že když se o Michaelovi Jacksonovi nepíše, tak ho nikdo "tolik" nehledá. Ale jinej případ je jeho smrt.
    Když neuvidíš svojí mámu 10 let, pak se dozvíš o její smrti tak pořád tě nebude zajímat? *3*
  • benniceq

Popový král už není mezi námi

Sice už není geniální,talentovaný popový král mezi námi,ale v našich srdcích zůstane ležet navždy,jen nechápu,když teď umřel,že ho všichni najednou začínají milovat a říkat jak je nejlepší zpěvák a tanečník na světe,kdo ho poslouchal od malička,tak to je ovšem něco jiného.P.S.on je nejlepší tanečník a zpěvák na světě!! *3* *3* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* .Když Michael zemřel,část světa s ním.Ať Michael zůstane legendou navždy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit