Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelajackson

:o(

Jeho otec byl TYRAN Michael neměl lehký život cca před 3 lety v tv dávali dokument o Michaelovi a mluvil tam o svým dětsví jak to neměl lehký.Až mi ho bylo líto.Myslím že až když se osamostatnil tak si vše vynahrazoval...Viděli jste ho někdy nakupovat?Já jo a podle toho soudím že se rozmazloval kupoval si to co nemohl mít v dětsví.At mu pán bůh dá lehkou půdu
  • vananneh

Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

Ehm...Jaká tahle???Když woni se normálně píšou ména těch NORMÁLNÍCH lidí víš?? *3* *1* *1*
  • lina25

Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

Tak Michael se snad s touhle nedá ani srovnat né? On byl a stále je legenda a tahle natočila pár filmečků, který stejně upadnou v zapomění ale na jeho hity se paří přes přes 20 let *5*
  • vananneh

Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

Ooooo...Někdo si zase myslí že je bůhví co že řekne že je mi jenom 12!Noa??Aspoň nejsem tak tupá jako vy!! *15* *1* *1*
  • 9margaret9

Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

NE TO VŮBEC NENÍ TÍM, ALE JE NORMÁLNÍ, ŽE SI ČLOVĚK PŘEČTE VŠECHNY PŘÍSPĚVKY, KDYŽ JDE DO DISKUZE...........PROMIŇ....NA TO JSI ASI JEŠTĚ MOC MLADÁ A HLOUPÁ ABYS TO POCHOPILA *16*
  • 9margaret9

Máš pravdu.....navíc je to nějaká 12-ti letá puberťačka....co bychom od ní asi mohli čekat...HUDEBNÍ VKUS???.....TĚŽKKO...
  • vananneh

Tim že si wodepsal/a tak sis to četla a to znamená že tě to zajímááá:D:D:D:D:D
  • Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

hej ty co myslíš že ty tvoje zasraný keci tady budou někoho zajímat? *13* tak to si docela fandíš mnooo! *10*
    blbko
  • vananneh

WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

FUUUUUUUUUUUJ!!!JESTLI MILEY VYŠOUPNE Z 1.MÍSTA!!KDYŽ CHCÍÍÍÍP TAK HO MAJ SMAZAT!!!TEPLOUŠ ZASRANEJ!!!A VSADIM SE ŽE MI NĚKDO WODEPÍŠE!!:D ALE JÁ ŘIKAM PRAVDU!!:D*LOL* *1* *1* *15*
  • kacenka33

Michael

Michael za to nemůže, že chtěl být bílej a né černej...tak se do něj pořád nenavážejte...Udělal to, co uznal za vhodné! a Gay to už vůbec nebyl! BYL TO DOKONALÍ ČLOVĚK, KTERÉHO UŽ ANI TA NEJDOKONALEJŠÍ KOPIE NEDOVEDE NAHRADIT!A to, co se mu stalo je dost smutný....Hodně smutný!...MICHAELE CHYBÍŠ MI A MOC...UŽ JAKO MALÁ JSEM TĚ POSLOUCHALA A PŘÁLA JSEM SI ABYCH MOHLA NA TVŮJ KONCERT... a teď se mi to konečně mohlo splnit...ale ty už nám nikdy nic nezazpíváš...NIKDY! ...MILUJU TĚ MICHAELE!!! A VŽDYCKY BUDU! *14* *14* *9*
  • Re: Re: xD

a proc by jako ty deti nebyly jeho? jsou jeho.. vzdyt mel bilou manzelku, aby mel bily deti!!
  • Tereza

Nechte ho už být:(

Nechte ho už být,pořád se tu o tom dokola dohadovat,stejně si tim nepomůžete a je mu už taky bohužel ne! *9* *9* Tim neříkám že by mě to líto nebylo,většinu z nás mrzí to co se mu stalo,pořád znamená strašně moc a bude dál!!!!,tak proč se pořád štourat v jeho osobním životě,každý si svůj život žije podle svýho gusta!Nebo by se vám líbilo se vám takhle někdo hrabal v soukromý?!Nikdo ho tu už stejně nedokáže nahradit! *9* *13* .....A ty co sem píšou samý hnusárny,nemá cenu řešit!Trotlové z nich jsou a zůstanou!
  • jaksitaksi

Re: xD

aha!!ale všichni tady chytrý nejsou!Ani jim nedošlo,že to nejsou jeho děti,když jsou bílý a on byl černej!A navíc,i kdyby to byly jeho děti,tak co!Mnoho gayů dokáže žít heterosexuálně! *14* *14*
  • leila00

xD

Všichni jsou tady nějak chytrý nee xD To tady je jako u jeho příbuznech. Se tady hádáte o něčem o čem víte kulový.. jen on sám a možná jeho rodina ví, jak to všechno bylo.
  • jaksitaksi

Re: Re: Smůla

měl jíst,ale jídlo a né 50 léků denně!!!! *9* *9* Tím se zdevastoval,závislej byl půl života!!!!! A tu zástavu způsobila asi ta injekce,kterou mu píchl doktor hodinu před tím!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

No vyšlo s dnešním bleskem, a šlo doslova na dračku:)
  • Re: Smůla

Zemřel na zástavu srdce protože byl blbec? Jsi normální???
  • jaksitaksi

Heterosexuální chlap by se nechtěl v obličeji podobat ženě!

Heterosexuál by se nechtěl podobat zpěvačce a nepodstoupil by kvůli tomu plastiky!!! *1* *1*
  • Re: Re: Víte proč nechtěl vlastní děti???

Ale on ji mohl oplodnit svým spermatem(uměle),taky to bylo umělý oplodnění a ani ta Debie,co je porodila není jejich biologická matka,protože ty vajíčka k oplodnění nebyly její!Tak do toho nemotej,že byl gay,to s umělým oplodněním nesouvisí! Navíc si dost naivní!! Ano ůbytek pigmentu existuje,ale většinou ne u černochů!!! *1* *1* A navíc by to nebylo takhle všude,má chemicky zesvětlenou kůži! Víš,když máš dost peněz,tak jde skoro všechno!!!!!!!!! *15* Ale jinak ho samozřejmě nechci hanit,byl to geniální zpěvák a tanečník a jeho smrt mě dost zasáhla,jenom chci objasnit některá fakta!!
  • goosexd

Re: Re: GAY? ..nezdá sa mi

on bol krásny človek a deti miloval ale žiadny úchyl to nebol..je to čistá láska =)...
    Inak to kričal jeho najmladší syn -...aspon ja som tak čítala =(...a vraj keď sa to stalo akurát sa hral s Princeom starším a on si myslel že to len ho chce akože vystrašiť ..že sa robí že je mŕtvy ...a keď videl ako ho oživujú tak bol vraj úplne v tranze ani sa nepohol chudáčik =´(...je mi strašne ľúto jeho detí =´(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit