-
Re: Re: v 93 roce
chcipni ty svine. *3* *15* *14* *14* *5* -
Re: FUJ
Tak co sem vůbec lezeš?! *10* Nikdo se tu o tvoje keci neprosil!!! -
Re: Re: Michael:(
Běž si stěma kecama někam do pr****!!!! *10* -
Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Vrat se zpátky do školky! *8* teče ti mlíko po bradě ty hvězdo s IQ houpacího koně!! *10* *16* -
FUJ
jE tO UPNEK mAGR TePluš Jedeeen -
Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
A TY ZASE NÁM.. jsme vyrovnaní.. jdi se vycpat *9* -
Náš král popu
Ahoj lidičky.Opravdu děsně moc si vážím toho jak tu všichni píšete své pocity a názory. Já osobně jsem ho do 7.třídy pořádně neznala. Asi vás naštvu, předem se omlouvám, ale myslela jsem si, že vypadá děsně vyzáble. Ale já vás nechci naštvat, teď když vidím, co všechno udělal, jak ho všichni obdivujou tak pro mě zůstane nejlepším tanečníkem, zpěvákem, otcem a králem popu všech dob.Začala jsem poslouchat jeho songy a poslouchám je každý den. Jsou k nezapomění. Michael by určitě chtěl aby jsme na něj vzpomínali v dobrém. A moc se mí líbíli co napsala wladka, že i když možná ty děti nebyli jeho, tak jeho zůstanou navždy i když ne biologicky, protože se o ně staral a dal jim všechnu lásku co měl.Víte, myslím si, že by ani nevadilo, kdyby zůstal snědší, i tak by po něm šílelo tolik holek. *4* No prostě na něj nikdy nezapomenu a omlouvám se, pokud sem vás tím naštvala. Jednou se s ním setkáme v nebi a ještě poslední otázka. Nevíte jestli byl věřící? Tak ahoj a díky. Janča. *4* -
Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Ahjo... *1* Ste mi všichni k smííííchu *1* *15* -
Re: Re: Michael
Jj, on nebyl bílý kvůli tomu, že to chtěl on sám. Měl nemoc Vitiligo. Sám o tom mluvil v té show Oprah a říkal, jak je mu moc líto, když si lidi myslí, že chodil na nějaké plastické operace. A pokud jste někdo četl Moonwalk, tak se přiznal jen k dvěma plastikám nosu a přidělaném dolíčku na bradě.
Tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=X7F3 calBvRY -
michael
michael onbol a zdi zostane ten pravi no a ten uboziak kto ho mieni kvoli niecomu urazat nech ide niekam on bolskveli spevak skveli otec a skveli clovek vitrpel si v zivote dost nemal pokoj tak aspon teras mu dajte pokot ja drzim stimi ktori ho mali radi a stale maju a ti co mu nedaju pokoj ani teras nech du do ..... ja si ho vazim a zdi budem nech sa stalo co sa stalo on v nasich srdciach zostane na vzdi a nie len skveli clovek ,otec,spevak to bol ale aj skveli tanecnik ! a nech sa mu splni posledi sen co mal nech je mumifikovani ako to chcel on ! vela ludi ho odcudzovalo no on sa to pokusal nevnimat a ters si matka jeho det zacne vravet ze neboli jeho biologicke no ale on ich vichovaval a daval im lasku ako biologicky otec tak budu jeho vzdi!!! -
Re: Michael
jj já s tebou souhlasím..já ho taky žeruu....ale něco jenom..on nechtěl být bílej ale měl jenom kožní nemoc...měl na těle bíle fleky :(..jenom jsem to chtěla napsat..:D ale já ho tak zbožnujuuu *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* -
Re: Re: v 93 roce
Přesně.. *3* -
Re: v 93 roce
Myslím že ty nebo tvůj táta v tom vidíte jen peníze!!! *9* což je velká škoda,koukni se jak už dolary přepočítáváš na naše prachy!!!Styd se -
v 93 roce
se k nemu na ranc dostal asi na dva tydny muj otec,kterej z Ceskoslovenska emigroval,kdyz mi byly 4 roky, v roce 1979.delal mu tam se svou firmou samozavlazovaci system v jedny casti zahrady.za ty dva tydny michaela ani jednou nevidel,ale po skonceni prace,kontraktu,mu prisel balicek s podepsanym albem Thriller,ovsem stara vinylova verze,z roku 82.otec ho ma ve svem dome v Miami,zaramovane,zasklene a ted mi psal,ze mu za nej uz nekolik sberatelu nabidlo 15 000 az 20 000 dolaru.pry se,ale na netu prodavaji vinylovy desky s Michaelovym originalnim podpisem uz za 45 000 dolaru,to je skoro 900 000 korun a asi to nebude konecna cena.tata nebyl jeho fanouskem,tak jsem zvedavy,zda tu desku proda. *4*. -
Nejj
Michael je to prostě KING...a vždy zůstane..A jestli tady někdo přišel ho urážet tak běžte víte kam... *9* Jeho HITY poslouchám furt...Na něho nemá ani Karel Gott *13* ... -
Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Zahrab se...čuuuzo jedna... *9* Michael je určitě lepší než ta tvoje Miley *13* A tady nemáš co dělat..když nejsi fanoušek Michaela Jacksona *5* ....A opice a teplouš to nebyl....Možná ti tak připadal ale to je tvoje věc *16* ..jedno ti řeknu seš velká P*** *10* mám stebe srandu *1* -
Re: Re: f
ja si myslim ze ty deti byly jeho 100% *4* kazdej chlap chce mit svoje vlastni deti... -
Re: ne ne
Hele, to máš vždycky tak, že špína se hází na toho, kdo už se nemůže bránit.Za jeho života by si to nikdo nedovolil. Je to smutný... -
Re: Re: Re: Re: pohřeb
Podle je to kec nějakýho debila ještě jsem u takové celebrity neviděla veřejnej pohřeb a kdy Michael takovej měl tak si myslím že by tam jelo a docela dost našich fanoušků a každý by si na Michaela chtěl sáhnout a asi by jeho tělo nedopadlo dobře by ho ten šílenej dav lidí rozerval na kousky a hlavně by se snažily z něj servat oblečení který by chtěli na památku -
Re: f
I kdyby to byla pravda tak to byla jeho věc však on sám nebyl gay takvých lidí mezi náma je já osobně je neodsuzuji