-
Michael Forewer
jojo to je pravda v životě toho strašně moc hodně dokázal...byl prostě nejlepší,....ale už se o něm psalo že nebyl nějak v pořádku a kdo by to řekl že den před svojí smrtí bude ještě nacvičovat na své turné! ale prostě se mi po něm opravdu moc stejská...a nepřestane protože BYL OPRAVDU NEJLEPŠÍ ZE VŠECH!a já zachvíli budu patřit mezi ty fanynky co se kvůli němu zabili...protože když tu neni on tak tu nemusím bejt ani já protože bez něj to nemá cenu! *9* *9* *9* -
Re: Co když?
kež by to byla pravda a on byl furt mezi námi živými...ale myslim, že to asi ne páč už se prováděla i ta pitva a už öd zítřka bude na Neverlandu otevřená ta jeho rakev..na rozloučení s fanoušky *9* -
Re: Ahoj
jj to si piš že bude..jeho písničky se prostě nezapomenou a on taky ne!!!!!! *3* *9* -
BYL GENIÁLNÍ!!!
A V DUU BYL S OPICÍ!!! SE SKUTEČNOU! -
MAJKL
Byl hodně dobrej a v životě něco dokázal.Měla jsem ho ráda a je ho hrozná škoda. -
Ahoj
Ahoj zdravím všechny fanoušky Michaela Jacksona.Jen chci říct že Michael byl nejlepší a taky nejlepší bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: FUJ
Ani psát neumíš..tak se to běž rychle naučit..a pak se běž zahrabat......!! -
Ahoj
Ahoj zdravím všechny fanoušky Michaela Jacksona.Jen chci říct že Michael byl nejlepší a taky nejlepší bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nejde
Mě ta stránka nejde. *9* -
Re: FUJ
ach ta závist... tak to řekni rovnou že mu závidíš :)) nemusíš to před námi tajit xD -
Re: Re: Re: Re: Co když?
Tak si uchovejme tuhle myšlenku, jako zlomek naděje:)Kéž by to byla pravda.... -
Re: Re: Re: je nejlepší !!!
s tím naprosto souhlasím :)) děti měl rád ale jiným způsobem než se píše v bulvárech... ach jak nesnáším bulváry! xD -
Re: Re: Re: Co když?
tak já tomu tak trochu věřím a doufám... Když sem to slyšela, že by mohl být na živu.. proč by to neudělal? Ale proč by to taky dělal? heh kéž by to byla pravda :) -
DOKUMENT O MICHAELOVI
http://www.stream.cz/video/14/32203 8-dokument-o-michaelu-jacksonovi
lidičky mrkněte na to a řekněte mi co si o tom myslíte...mám z toho takový divný pocit... *7* -
Re: bol
ty taky *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Co když?
To asi ne. Jen mě ta teorie trochu ležela v hlavě co kdyby -
bol
to pedofil a buzna. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Co když?
tomu nevěřím přece by nenechal trůchlit celý svět -
????
Vycházím z tohoto článku
http://www.ahaonline.cz /cz/spolecnost/38326/michael-jackso n-blaznive-teorie-kral-popu-zije- -
Co když?
Já nevím proč, ale myslím že nemusí být ani vyloučená teorie, že svoji smrt jen nahrál a prostě se stáhnul do ústraní... Třeba si uvědomil, že těch 50 koncertů prostě nezvládně, jak psychicky tak fyzicky, měl dost toho mediálního humbuku a posměchů a prostě se někam schoval kde teď žije. Co myslíte?