Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mikey

co náš Mikey řekl:
    "Pódium je moje útočiště.Tam jsem větší než život a nikdo mě tam nemůže ohrožovat.Vždycky když odejdu z pódia cítím se znovu zranitelný"
  • petule

Re: omyl

Kde jsi viděla ten dokument prosím?
  • a.n.c.a.

Re: Hollywood

jo ale ona se jich vzdala kvuli jacksonovi....dostala za to penize ze mu porodila deti a prej nejsou ani jeho...a myslim, ze neco s temi detmi musel mit kdyz ho nekolikrat obvinili ale nikdo nevi co je na tom pravdy ale hroozne bych to chtela vedet...jinak me moc mrzi ze ho uz neuvidim hrozne bych chtela videt jeho koncert na zivo...je to legenda, ktera nastupce
  • a.n.c.a.

taky doufam...a kde jste nasli ten dokument?
  • kacenka33

tyyjo už otho fakt nechte...mě se chce úplně brečet!
  • kacenka33

Re: Proč?

tady já o něm píšu jenom to dobrý...kdybych o něm psalka něco špatnýho tak to jo ale....ale co je na tom že sem ho měla fakt moc ráda možná i víc a že se mi stejská *9*
  • kacenka33

Re: Re: Michael Forewer

jojo já bych taky byla radši kdyby ještě žil....protože když nežije on tak se nechce žít ani mě!
  • zanesskaaaa

omyl

nikdy jsem ho neslyšela mluvit.. vždycky jsem si myslela že je to prostě takovej tvrdej chlap.. ale když jsem ho slyšela v tom dokumentu.. jak se směje jak mluví.. byl opravdu jako dítě.. no vlastně vždycky byl duševně jako malé dítě.. nikdy neměl dětství jaký by si přál.. to vypráví i v tom dokumentu... úplně mě to jeho dětství dostalo *9* *9* ... až teď po tom co jsem viděla jsem si ho začala opravdu vážit... a je mi hrozně líto že už ho vlastně nikdy v životě neuvidim *9* *9* vždycky byl můj sen se setkat s ním.. a s 50 centem *15* doufám že je mu takhle dobře *9* *4*
  • Re: Re: Co když?

Prý otevřená nebude. Pitva, převoz, prohlášení za mrtvého.... Tohle všechno se dá nahrát....Stačí pár důvěryhodných lidí a dost peněz Ale asi to tak opravdu bohužel není
  • kristyn875

Re: Michael Forewer

jj ..jako mě fakt moc líto, že umřel..kdyby se aspoň dožil svého turné...byl opravdu skvělí ve všech ohledech...a to že zneužíval děti ..pěkná kravina..on by nikdy nic takového neudělal..co je zlého na tom když má někdo rád děti a udělal by pro ně všechno..rozhodně už nikdo takový nebude.. *9* jako mě už to trápí pěkně dlouho...fakt bych chtěla aby ještě žil *9*
  • ywett

Re: Re: Re: �UP TAM S NIM

myslíš si že vzhled je všechno? on byl je a bude legenda na vždy! jak můžeš být tak hnusnej a urážet někoho kdo tu už není? "Majkí" 4EVER!
  • nespesna

Re: ale

nebudte sprostí.
  • nespesna

TY

neporoujčej.
  • ale

debie je jenom porodila,ale geneticky není jejich matka! Ale už o něm nedrbte!!!!
    A možná Michaelův otec nebyl jeho vlastní! Protože po něm talent určitě nezdědil!!!
  • nespesna

Re: Re: Ahoj

JE TO KRÁL. *14*
  • michaelajackson

Re: Re: bol

Hlavně si to nezapomen sama oznámkovat
  • michaelajackson

Proč?

Proč ho už nenecháte na pokoji?Myslím že už tý diskuse bylo dost
  • luida

Hollywood

Je ho hrozná škoda. A chudáci děti, bude je vychovávat babička(Michaelova maminka). Ta kráva, jejich vlastní matka se jich vzdala, ikdyž to bylo divný, myslím, zdravotní sestra Deborah a megahvězda Michael? Možná ji chtěl jen na ty děti(Prince Michaela a Paris), je blbý, že matka Prince Michaela II. je neznámá a sám Jackson se s ní nikdy nesetkal. A taky je škoda, že nezůstal s dcerou Elvise Presleyho(Lisa Presley myslím). Alespoň už má ale navždy klid a nikdo ho už nebude stesovat, stavět před soud(věděli jste že při jednom slyšení se musel dokonce svléknout do naha?????????? Nakej spratek ho udal za zneužívání!!!!!!!!) a nikdo ho nebude otravovat!!!!!!!!! *16* Odpočívej v pokoji Michaele a doufám, že jsi nahoře v nebi a díváš se na celý svět!
  • michaelajackson

Re: bol

Ty jsi buzna
  • ywett

Re: Re: Re: Náš král popu

a co jeho děti? xD třeba na něj mají x)) a budou pokračovat :)) a budou tak skvělí jako on ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit