-
super
Michaell byl super. *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Prosim tě dej si pohov,vůbec nevíš o čem je řeč!Hled si radši sama sebe a tý svojí Miley! *8* Uděláš nejlíp! *8* -
Re: Re: FUJ
Když neumí psát a píše tohle tak je to její věc já osobně jakože souhlasím s vámi . -
Re: FUJ
Nauč se psát a pak sem můžeš jít pipinko -
super leta
byl super kdyz zpiva tak se vracim do skolnich let 90 leta intr sranda a zadni starosti *3* -
Re: Re: Re: Re: Náš král popu
Souhlasím s váma holky...Je to prostě král popu a nikdo to nezmění.... -
Re: Re: Re: Náš král popu
Na něj nikdy nikdo nebude mít!Teď zrovna koukám na Billie jean live 2001..Tam je upe mocz sexy... *1* *4* -
Michael
Když si přečtu všelijaké diskuze, tak mě mile překvapuje drtivá většina pozitivních názorů na Michaela. Nebo když třeba Novinky nebo jiný bulvár vydají nějaký článek, kde na něj hází špínu, tak drtivá většina diskutujicích, stojí za Michaelem, a posílá bulvár tam kde slunko nesvítí a ať už ho nechají na pokoji, nadávají bulváru atd. Myslím, že lidé si teprve teď začínají uvědomovat, o jakou osobnost svět přišel a že to byl prostě někdo.... -
Re: Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D
Noa...?Mlíko totiž pije každej:-P -
Byl prostě nej!!!!!!!
Byl prostě nej!!!!!!! A ti co tady provokujou,jsou akorát zamindrákované NULY!!!! A nemá žádnou cenu jim odepisovat ani na ně reagovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: je nejlepší !!!
Já si taky myslím, že ho ctěl spíš jen někdo vyždímat. Děti miloval, a člověk který si prožil nepředstavitelný muka od svého otce, nebude ubližovat druhým, když ví jaký to je. Vynahrazoval dětem co nemohl mít sám -
Re: Re: Náš král popu
Díky moc, nechtěla jsem ho nijak urazit, ale ty jeho hity, na něj prostě nikdo nemá, že? *4* *14* -
Re: Náš král popu
Náhodou jsi to řekla moc hezky! *4* -
nemáš ráda
Když ho nemáš ráda tak di pryč. *10* *10* *16* *16* -
Re: je nejlepší !!!
presne tak -
je nejlepší !!!
neznám nikoho jineho kdo by nechal postavit něco takového jako Neverland, kolotoče, atrakce pro děti a to ZDARMA! Mohli si tam dělat co chtěji *3* Děti byly pro něj opravdu vším a nevěřím takovým bludam co o něm bulváry píšou. Obvinit ho ze sexualniho zneužíváni děti mohl udělat jen zavistivý člověk který z něj chtěl dostat prachy *13* -
Re: Re: FUJ
vyborně:-) *5* -
Re: FUJ
vždycky se najde nějaky blbeček, který bude kritizovat něco o čem nema ani páru -
Re: Re: Re: Re: Re: pohřeb
Tak hlavne jde podle me o to, ze chteji, aby se lidi sami presvedcili, ze to neni kachna ta jeho smrt a ti kdo si porad mysli, ze si zmenil identitu a nekde se ukryva, se na nej muzou mrknout. A taky je podle me jasny, ze tam nebude lezet jen tak odkrytej, ale za nejakym sklem nebo neco a s alarmem a ochrankou :) -
Re: Re: Re: Michael
Michaele budiž Ti lehká zem. A doufám, že v tom hvězdným nebíčku nejsou s tebou tak hnusný a zavistivý lidi jako jsou tady dole. Chce se mi z těch závistivců a všech co na něj házej jen samou špínu blejt. Nechte ho odpočívat v pokoji, myslím že aspon po té smrti si to zaslouží. Je to prostě král a na tom nikdo nic nezmění. Michael forever *4*