Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: pohřeb

Tím možná myslel zpopelněnej, nebo né? Věčně v srdcích lidí co ho měli rádi určitě. To byla možná ta myšlenka *3*
  • stistko

Re: Re: :o(

..a za to byl odsouzenej .. byl prostě nepochopenej .. lidi co si neprožijou v dsětství ( i dospělosti) to co on tak nechápou to co dělal ..
  • stistko

Re: Re: Re: Re: pohřeb

Psali to v novinách že to tak chtěl .. a včera sem koukala na netu na nějakej dokument (už to bylo i v TV ..někdy dřív) a tam taky když si prohlížel nějakou rakev nebo co tak se ho ptal reportér jestli by v ní chtěl pohřbít a on řekl že pohřebenej bejt nechce..
    ..no a taky řekl že tady bude večne *9*
  • f

Mikey byl úplně super milující člověk s velkým srdcem ale myslím si že gay byl.avšak na to není nic špatného..protože prý jeho děti nejsou jeho protože on se svými ženami nikdy nespal..a prý udržoval nějakou známost s číšníkem
  • lina25

Re: Re: Re: pohřeb

To jsem taky četla.Ale že by tohle chtěl to se mi moc nezdá.No nevim. Každopádně pohřeb by byl zajímavej. Aby ho v tý rakvi po skončení pohřbu ještě vůbec našli. On když se takovej dav rozjede....
  • Tereza

Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

To si asi ty dokonalá co?? *8* *16*..a co se sem sereš s nějakou Miley?!Ta na Michaela nikdy mít nebude!!! *13* ...nesnášim takový malý kravičky jako seš taky,co umí tak akorát kecat samý pitomosti!!! *8* *16* *16* ..zalez někam a neprud! *16*
  • 9margaret9

Re: Re: pohřeb

Máte pravdu, nedovedu si představit co se tam asi odehraje........myslím, že mezi jeho fanoušky je plno takových, kteří by si na něj ještě chtěli sáhnout......tak snad tam bude dostatek ochranky.....uvidíme.
  • michaelajackson

Re: pohřeb

To je podle mě blbost dokážeš si představit co by s jeho tělem udělali?Ted jsem četla že by z něj měli udělat mumii že to takhle chtěl
  • mr_rapper

Re: Re: Re: ŠUP TAM S NIM

sim te nauc se cesky a taky se nauc psat cripple
  • lina25

pohřeb

Teda, jestly opravdu bude otevřená rakev volně přístupná fanouškům, ke které se údajně budou moct volně přiblížit, tak si nedovedu představit ten fofr. Ten dav obrovskej dav nemůže ukočírovat ani ochranka.
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

a k tomu ještě trapná.. proti Miley nic nemám.. ale na Michaela namá ani ona.. to už vůbec neé.. co ona dokázala a on ne?? to by mě docela zajmalo *3*
  • m.jacksonka

Re: Re: Re: :o(

JJ to je pravda...Já si myslim že ho ta s prominutim kráva zažalovala proto aby dostala nějaký prachy...ale kdo ví jak to bylo...
  • michaelajackson

Re: Re: :o(

Co mi vadí je to že zachránil malímu klukovi život měl rakovinu a málem umřel a Michael mu zaplatil nejlepší lékaře a kluk živeje a po rakovině ani stopy a matka toho kluka zažalovala Michaela z pedofilie docela síla jak se říka za dobrotu na žebrotu já osobně nevěřím tomu že se mu líbíli děti podle mě je to nesmysl to by zneužíval i svoje vlastní protože člověk který je pedofil to má v sobě a je mu jedno jestli je to jeho dítě nebo cizí
  • ne ne

Tak a dost!!Proč mu všichni i po smrti nadáváte.
    1. není to gey
    2. je hodnej
    3. je velmi talentovanej
    4. je úžasnej
    Po smrti si zaslouží pozornost, všichni na něj vzpomínají....
    jsem a budu fanynka i po jeho smrti!!!
  • m.jacksonka

Souhlasím...
  • m.jacksonka

Bohužel asi tupá jsi...
  • m.jacksonka

Re: :o(

Proto taky měl ten ranč který pojmenoval podle země v Petru Panovi - Země Nezemě - tedy Neverland, a byl to dětský ráj na zemi a snažil se dětem dát to, co on v dětství neměl...Byl strašně hodnej...=) ='(
  • michaelajackson

Už stačilo

NECHEJTE HO BEJT DEJTE MU LEHKOU PŮDU MYSLÍM ŽE UŽ STAČILO NENÍ TADY A NIKDO NA SVĚTĚ TO NEZMĚNÍ
  • lina25

Re: Re: Re: WOPICE A TEPLOUŠ!!:D

Pro mě normální není, neznám, nezajímá mě v životě jsem neviděla její film, tak pro mě je to TAHLE *5*
  • michaelajackson

Re: Michael

Já se ani nedivím že chtěl být bílej měl k tomu velký důvod já kdybych byla na jeho místě tak bych udělala úplně to stejný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit