Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • R.I.P. Michael Jackson

We will never forget you....and we will love you forever and always.....
  • Michael

michaele budeš my chybět odpočívej v pokojí ted už jsí legenda než elvis
    Goodbye *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • agnes1111

Ztráta

Michaele, říkal jsi "jsem Petr Pan, budu žít věčně" a byl jsi Petr Pan, tak proč už tu mezi námi nejsi? Nikdo na tebe nikdy nezapomene a ty na nás z nebe koukáš a víš to, Michaele mijulu tě...
  • melounek123

To je zlý

Já ho sice moc nemusela ae je mi ho líto že umřel a to včera měl narozeniny je to smutný *9* *9*
  • ja tomu neverim

ja tomu nechci verit ze je mrtvy *9* *9* *9* *9* *9* ale pravda je pravda bohuzel *9* *9* *9* *9*
  • rozloučení

Nevíte někdo jestli bude v Praze nějaké symbolické rozloučení?
  • ach jo.http://img.osobnosti.cz/smiles/1 2.gif

chybiš mi MICHAELE JACKSONE ale takovi je zivot.mam te porad v mem srdci.mela jsem te rada a navždy budu http://img.osobnosti.cz/smiles/12.gifhttp://http://img.osobnosti.cz/smiles/12.gifimg.osobnosti.cz/smiles/16.gif
  • Re: NEVÍM,NEVÍM

Aspoň si prčítaj Wikipediu:

V auguste 1993 bol obvinený otcom 13 ročného chlapca, z údajného sexuálneho obťažovania, ktorého proces sa nekonal, keďže rodina súhlasila s mimosúdnou dohodou o "stiahnutí žaloby". Prípad bol od samotného začiatku veľmi pochybný, a vyšetrovanie nedokazovalo žiadny trestný čin zo strany Michaela, avšak súkromní detektívi odhalili vydieranie zo strany otca chlapca, ktoré bolo zachytené na audio zázname, kvôli mimosúdnemu vyrovnaniu sa vo vyšetrovaní ďalej nepokračovalo. "Odškodné" vo výške 20 miliónov dolárov nakoniec vyplatila poisťovňa, ktorá tak urobila aj napriek nesúhlasu Michaela a jeho právnikov v čase, keď bol Michael v polovici svojho svetového turné Dangerous, a práve kvôli obchodným zmluvám a takmer miliarde dolárov, ktoré toto turné stálo, poisťovňa v snahe zabrániť možným obrovským stratám pre zrušené kontrakty, uprednostnila "vyplatenie" rodiny, a tým zabránila akémukoľvek očisteniu mena Michaela. [3][4]

Na konci roku 2003 bol obvinený zo zneužívania 14-ročného chlapca. Aj v tomto prípade bol použitý rovnaký scenár vydierania, a na veľké prekvapenie, do prípadu boli zainteresovaní rovnakí ľudia a vyšetrovatelia ako pred 10 rokmi. Matka chlapca navštívila rovnakého psychiatra ako otec chlapca v roku 1993, prípad vyšetroval rovnaký tím vyšetrovateľov ako v roku 1993, rodinu zastupoval rovnaký právnik, ktorý "obhajoval" aj chlapca v roku 1993, a z médií tu boli 3 novinári, ktorí sa zaoberali prípadom aj v roku 1993. Vo februári 2005 sa začal proces, v ktorom mu hrozilo až 20 rokov väzenia. V máji 2005 ho porota oslobodila zo všetkých bodov obžaloby, obvinenie nebolo dokázané, pretože neexistovali reálne a relevantné dôkazy a Michael odišiel zo súdu ako nevinný. [5][6]

Celkový pohľad na tieto obvinenia, ktoré sa stali symbolom "sprisahania" prinášajú dve knihy - „Conspiracy“ od autorky Aphrodite Jones [7], ktorá bola svojho času novinárka a je autorkou bestselerov kriminálnych prípadov, a ktorá denne sledovala dianie v súdnej sieni, a „Redemption“ od Geraldine Hudges [8], ktorá pracovala ako asistentka právnika v roku 1993, ktorý zastupoval oboch chlapcov.
  • beast

MJ

R.I.P. Michael Joseph Jackson
  • korytko

....

Nemůžu tomu uvěřit... vždycky jsem chtěla jít na jeho koncert a už jsem se viděla jednoho dne v Londýně na té jeho šňůře koncertů.... je to strašný, že už nikdy nebude předvádět to co uměl jen on... jeho taneční kreace, moonwalk, zpěv... teď už je naštěstí někde kde je mu líp... bude v našich srdcích a přehrávačích napořád *9*
  • ......

Ještě dopoledne jsem tomu nevěřila ač mi to někteří méně inteligentní lidé výsměšně potvrzovali..Ted' už tomu věřit musím. Je to obrovská rána..Ale každý z nás jednou odejde a jednou se to prostě stát muselo. Zemřel, aby uvolnil místo dalšímu budoucímu vyjímečnému člověku a my se stím musíme smířit. Odpočívej v pokoji, Mikeu.
  • klapulinka

to néé

Nemůžu tomu uvěřit, je to ohromná rána, myslím, že to nikdo nečekal..ale alespoň už se nemusí trápit..myslím, že toho hodně změnil, jak v hudbě, tak i mezi lidmi a nikdy na něj nezapomeneme..I love Michael *9* *9*
  • peggy20

smutný konec

achjoo je to divný byl eště dcl mladej achjo ale stejně je nejlepší
  • monikasmajlo

skoda ho

bol inac dobrej a skoda ze skonal *9*
  • Re: smrt

Michael, you will be in my heart forever!!!! *14*
  • Drahý MJ

Drahý Michael,budete mi tu dnes kvůli vám brečím po 4. *9* jenže nemohu se v vaší smrtí smířit věřím že se vám bude dobře dařit v nebi *4* jste a vždycky budete nejlepší zpěvák a tanečník myslím že vás ztratit není dobré jste Král POPU *9* budete navždy žít v našich srdcích zbohem do nebe *4* vše přeje Verča *9*
  • terkatolarova

Re: MJ

TO MÁŠ TEDY PRAVDU .. JEHO NIKDY NIKDO NENAHRADÍ !!
  • nehg

R.I.P

Pořád tomu nemůžu uvěřit, že je mrtvý byl to král popu.Jeho písničky budou znít ještě hodně dlouho

R.I.P Michael Jackson
  • terkatolarova

Re: ŠUP TAM S NIM

ty jsi ale kretén co ?? a koho asi tak posloucháš z nabídky pitomejch a tupejch FEŤÁKŮ ??!!??!! *10* *16* proč musejí žít lidi jako jsi TY ?? *7*
  • terkatolarova

Re: :(

Ty jsi ale kráva co ?? *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit