Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanisek89

MICHAEL JACKSON

UPŘÍMNOU SOUSTRAST *9* ON JE MRTVÍ!!
  • masno

Re: ŠUP TAM S NIM

Chci, abys taky umřel!!! Trapáku blbej trapnej!
  • zuzanka666

smrt

to prostě nejde stále brečím a myslí na to že před par dny se ještě smál se svými dětmi a ted už tu není odešel BUH POPU ze světa ale z mého srdce nikdy neodejde *9*
  • Re: nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

*9* Máš pravdu jsou to zrůdy nevědí co říkají je to přeci král a miloval lidi ikdyž není mezi námi bude žít v našich srdcích *14*
  • masno

oh no!

To je hrozný! No fakt! Je mi to moc líto a řeknu vám, že na někoho takového nikdy nezapomenu. Bzl je a bude vždy legendou. *9* *9* *9*
  • Nemám slov

*9* To že Michael odešel je strašné,každý jednou musíme odejít,ale on nebyl ještě tak starý. Je to král a je ho škoda,slyšela jsem že měl zdravotní problémy ve smyslu rakoviny kůže jestli to tak je je mu ted určitě líp než aby tu byl a trápil se. Nemá žádné s tarosti s pomluvami. Měl moc rád děti obětoval by pro ně vše. Čauky *4*
  • nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

kurva už nechtoho chudačka komu se nelibi at si prdel polibi nechte ho o mrtvych jen v dobrym milujute majky a vzdycky budu co sem se na tebe nabrecela pusinko moja ty zijes a vzdycky budes pro me miluju te jako nikdo..... ja tomu stejnak neverim ze uz tu s nama nejsi proc zrovna ty lasko miluju te budes tu porad s nama forever majky Y love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* zlaticko nejhezci na svete a vy kteri jste ho nemeli radi tak bezte do prdele
  • Michael...

Hejky no teda já ho nemusela ,ale je mi ho líto...Zpívat i tancovat uměl =) =(
  • The KING of POP

MICHAEL JACKSON is The KING of POP and ALWAYS will be
  • b.e.t.u.l.i

:(

on byl proste ten chlapek co si nechal vsechno zoperovat a kazdej si z toho strilel.. ale zpivat umel..
  • PoP King

Michaele,nikdy na tebe nezapomeneme
    "MICHAEL,WE WILL NEVER FORGET YOU"
  • blonde

To je v prdeli.....

No tak to mě teda celkem dostalo *9* ,,Já sice nejsem nějak jeho fanynka, ale tohle mi je strašně líto..takovej král popu a on umře *9* ,,Takovýho člověka jako byl on, už nikdy nenajdem *13* ,,on byl vyjímečnej...Michaele byl si super! *9*
  • intoska

Re: ŠUP TAM S NIM

pitomče děláš si srandu ze úmrtí člověka
  • intoska

michael

To byla hodně nečekaná zpráva,že Michael zemřel.....první jsem myslela,že je to novinářská kachna,ale bohužel je to pravda.....dost mně to zarazilo,Michael totiž plánoval velké turné.Ale nedávno se také objevily zprávy,že Michael cítí,že brzy zemře.....asi měl předtuchu.Je ho škoda. *9* *9*
  • škoda jednoho z nej.........

přisli jsme o jednoho z nejlepších zpěváku na světě a proslul se také jeho měsíční chůzí takový zpěvák tu už nebude není za něj náhrada Michaeli Jacksone si na FOREVER *9*
  • Re: Re: debil!!

Tak láskavĚ M:10 neurážej má totiž pravdu
  • Re: Re: Re: debil!!

DEBIL,SMRAT, MAGOR, DYLETANT,proste k...t,ch...j
  • M.J

Byl skvělý,posunul hudbu uplně dojiných dimenzí,byla jsem na koncertě v Praze.Nikdo už nebude jako ON!!
  • kakamila

♥Miška♥

Néé *9* To se nedá přežít *9*
    Tak to NÉÉ *9* V TAKOVÉM DOBRÉM VĚKU ! *9* Nechápu to ! *9*
    NÉÉÉÉÉ ! TO JE HRŮZA ! *8*
    Michaeli prosím bud to zase s námi! *8*
  • debora27589

EVER

NE, na tohohle se nikdy nezapomene...to snad ani neni možný. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit