Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mj

To neni mozny ze zemrel..:'(:'( nee...:(...nemuzu tomu porad uverit...:'(...to proste nejdeee aby on umrel nee :'(...Godbless you michael :'(...
  • Dakt je mrtvy?

Mi to fuet nedochazi to že je tu už datum umrtí, ýže se o nem všude píše že jew mrtvý..dyt to tak nejde že michale z ničeho nic zemře ne? Neni to naky vtip? fkt je mrtvy?
  • Dakt je mrtvy?

Mi to fuet nedochazi to že je tu už datum umrtí, ýže se o nem všude píše že jew mrtvý..dyt to tak nejde že michale z ničeho nic zemře ne? Neni to naky vtip? fkt je mrtvy?
  • michael

je to smutný.....byla to hvězda
  • michael

Je to hrozná zpráva, měla jsem pocit,že M.J. je nesmrtelný .....
  • aannddrreejjkka

.........

Měj se v popovym nebi krásně
  • Re: Chjo...

Michael je bůh!
  • Re: HMMMMM

Vrať se do školy a dožeň rodný jazyk. Podle toho co a jak píšeš je vidět, že IQ nic moc a když jsme u toho... co jsi v životě dokázal ty, že si dovolíš kritizovat druhé?!
  • Ať žije král!!!

V noci se mi zdálo,že někdo umřel a když jsem si dnes ráno pustila MTv a VH1. Viděla jsem každých 10 minut ukázky z jeho největších hitů se signálem zástavy srdce,tak jsem si říkala,že je to nějaké podzřelé. Po zapnutí mého počítače se mi a po automatickém zapnutí ICQ zobrazily i zprávy o tom,že král POPu zemřel. Když jsem to viděla a četla,sevřel se mi žalůdek a do očí se mi začaly hrnout slzy. Michael Jackson byl a vždycky bude ten nejlepší zpěvák a tanečník,který bude dál zpívat a tančit všude i ve hvězdách. Michaele nikdy na tebe nezapomeneme "WE WILL NEVER FOREST YOU"
  • Michael

*9* *9* *9* Ach jo,je mi to moc líto že umřel *9* měla jsem ho ráda *9* *9* *14*
  • michael

michaeli mej se v nebi nadherne nikdy na tebe a tve pisnicky nezapomenu slibuji ti ze se prijdu podivat na tvuj hrob jak poletim na dovolenou na floridu
  • chameleon-j

Forever v srdci!

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Michael byl je a bude navždy králem popu! Ať si každý říká, co chce!
    Měj se v nebi krásně Michaeli. *4* *14* *4*
  • Sbohem

Tak sbohem Michaele byl jsi nejlepší. *9*
  • aliuse

sbohem michaele

byl to popový bůch a takových lidí je na světě málo.. *9* *14* udělal sice blbost s těma plastickyma operacema ale jeho hlas je pořád stejě krásný *14* neměla sem nikdy proti němu nic.. je měsíční chuze je naprosto orginální.. sbohem *14* *14* *9* *9* *14* *14*
  • ichbinteufelin

x(

je to strašná tragédie... Michael byl osobnost, na kterou se nezapomíná... úplně mám slzy v očích... když jsem se to ráno dozvěděla, byla jsem vážně v šoku...
    na jeho taneční pohyby a písničku Thriller, kterou bych poznala kdykoli, nikdy nezapomenu...
    přeji jeho rodině upřímnou soustrast... *9*
  • citronek21

SBOHEM

Já jsem ho sice moc neposlouchala ale můj bratr ho zbožňoval a teď bude bečet každej večer HRUZA,ŠKODA A TO TEDA VELKÁÁÁÁ ŠKODA!Měl tolik plánů a teď je neuskuteční *9* *9* *9* *9* *9* .MILUJEME TĚ MICHAELE *14* *14* *14* *14* *14* .NO A TEĎ SI V NEBI MEZI ANDĚLI *4* *4* *4* *4* SBOHEM A UPŘÍMNOU SOUSTRAST VŠEM KTEŘÍ HO MILUJOU A MILOVAT BUDOU.Omluvte mě jdu se vybrečet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kachnaves

Chjo...

Michael byl bůh *9*
  • Re: Upřímnou soustrast

Jsem mega fanoškem,dnes půl naší školy probrečelo vysvědčení...už se nevrátí,Sem chlap,nejsem homo,ale jedno vám řeknu:Miluju ho(ne jako homo),byl skvělý člověk a král popu dnes vyhlašuju celosvětový Den smutku...Můžete doufat že vystoupí jehoi duch...a zahraje písen na rozloučennou....hlasujte si jak chcete...ale best je will you be there. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8*
  • Hledám šéfa fanclubu

Ahoj, potřebovala bych kontakt na šéfa fanklubu Michaela Jacksona, neznáte ho někdo prosím? Předem dík.
  • Re: Re: Re: HMMMMM

Ty máš asi pěkně maličkýho pimprlíka vid?Oni většinou tihle zakomplexovaný blbečkové takto mluví-není nad to se zasmát těmto co to maj dole jak malíček a jdem dál za KRÁLEM popu,ketrý dokázal to,že za ním truchlí CELÝ SVĚT.Máš vůbec nějaký kámoše ty blbečku,znaj Tě vůbec aspon sousedi?Máš asi mnoho nepřátel co? Tak Ti přeju at pojdš jak krysa-no Ty už seš malý krysátko s malým pindíkem vlastně seš,tak čau

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit