Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jackson

Dnes přišla smutná zpráva,že Majkl
    zemřel na zástavu srdce.
    Je mi to hrozně líto.
    Upřímnou soustrast pozůstalím.
    Majku Nezapomeneme!Škoda.
    Byl jsi fajn.Sbohem.
  • radecik

:-(

*9*
  • RIP

Náš král jest mrtev... *9*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

Můj táta pracuje v Americe anglii atd je tam policajt takže asi vím *16*
  • masno

Re: HMMMMM

Ano, ano respektujeme ten názor...ALE NAOPAK-
    VŮBEC NÁS TO NEZAJÍMÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *16* Michael je žůůůůůůůůůůůůůůůů
  • masno

Re: plastika michael

A jak vypadáš ty? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

No to souhlasim, on bude peknouckej a milouckej naporad *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

*9* jeho tvař je takova mila je peknej furt aji kdyby mel 100 let tak by vypadal dobře okay souhlasite ja jo. *7*
  • Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

A z jakých regionů konkrétně to máš ověřené????To by mne tedy velice zajímalo *7* *7* *7* *7* *7*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

Ale byl, á to vím z přesnějších regionů .
  • miss-lady-pop

Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

on nebyl v Base!
    A náhodou je super a já se o jeho plastiky nezajímamám,no a co,tak má plastiku,NO A?
    J to jeho věc,když se mu to líbí,tak prsím,my mu to nemužeme zakazovat.
    Apívá Úžasně a taky Skvěle tancuje *3*
    *14*
  • KInf of pop

tak aby bylo jasno,nikdo tady nebude urážet našeho Mika jestli máš jiného idola, tak ti radím už jsem víckrát nikdy nelez *16* souhlasím s Tinus já jsem pro aby náš Majkl přijel do ČR koncertovat I love you *14* *14* *14*
  • masno

Re: umírá

Tak hele ty divnej čoveče, my se tady nebudeme zabívat takovejmi s prominutí blbostmi, že na to umírá má to ve velice raným stádiu a tomu, komu se Majklík nelíbí můžu říct jen jedno: mě se taky nikdo nelíbí, ale neobtěžuji ho na jeho stránkách viď? tak tě požádám o laskavost:jdi prosím tě pryč, jak říká tinus- na ty tvoje kecy není nikdo zvědavej. Ale jestli jseš takovej slaboch, že musíš otravovat ostatní tak jseš fakt bezmozek! *13*
  • Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

a to mas overene kde???? *7* *7* *7* *7* *7*
  • kikines

Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

tak to jseš teda fakt na hlavu jestli říkáš zneužívání, že rozdával lásku a jaktože byl za to v base ?
  • lasource

MIND IS THE MAGIC

AHOJ LIDI JE TO NEKDO KDO MÁ MICHAELUV SONG JAKO MP3 S NÁZVEM MIND IS THE MAGIC JA HO PROSTE CHCI PROSÍM POMOŽTE MI HO NAJÍT UŽ JSEM ZOUFALA

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • miss-lady-pop

Re: Re: MJ-best

Díky *4*
  • Re: Re: MJ

mě se líbí od něj snad všechny,ale pokud mám říct ty moje srdcovky, tak jsou to-Earth song, You are not alone, thriller a black or white *14* *14* *14* *14* joo a jeste i just cant stop loving you *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: MJ-best

Nejsem zásadně proti tomu ho podpořit aby přijel do česka *3* *1* tak se mnou počítej *3*
  • miss-lady-pop

Re: MJ

Man in the mirror

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit