-
Michael Jackson
Dnes přišla smutná zpráva,že Majkl
zemřel na zástavu srdce.
Je mi to hrozně líto.
Upřímnou soustrast pozůstalím.
Majku Nezapomeneme!Škoda.
Byl jsi fajn.Sbohem. -
:-(
*9* -
RIP
Náš král jest mrtev... *9* -
Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
Můj táta pracuje v Americe anglii atd je tam policajt takže asi vím *16* -
Re: HMMMMM
Ano, ano respektujeme ten názor...ALE NAOPAK-
VŮBEC NÁS TO NEZAJÍMÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *16* Michael je žůůůůůůůůůůůůůůůů -
Re: plastika michael
A jak vypadáš ty? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
No to souhlasim, on bude peknouckej a milouckej naporad *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*9* jeho tvař je takova mila je peknej furt aji kdyby mel 100 let tak by vypadal dobře okay souhlasite ja jo. *7* -
Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
A z jakých regionů konkrétně to máš ověřené????To by mne tedy velice zajímalo *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
Ale byl, á to vím z přesnějších regionů . -
on nebyl v Base!
A náhodou je super a já se o jeho plastiky nezajímamám,no a co,tak má plastiku,NO A?
J to jeho věc,když se mu to líbí,tak prsím,my mu to nemužeme zakazovat.
Apívá Úžasně a taky Skvěle tancuje *3*
*14* -
KInf of pop
tak aby bylo jasno,nikdo tady nebude urážet našeho Mika jestli máš jiného idola, tak ti radím už jsem víckrát nikdy nelez *16* souhlasím s Tinus já jsem pro aby náš Majkl přijel do ČR koncertovat I love you *14* *14* *14* -
Re: umírá
Tak hele ty divnej čoveče, my se tady nebudeme zabívat takovejmi s prominutí blbostmi, že na to umírá má to ve velice raným stádiu a tomu, komu se Majklík nelíbí můžu říct jen jedno: mě se taky nikdo nelíbí, ale neobtěžuji ho na jeho stránkách viď? tak tě požádám o laskavost:jdi prosím tě pryč, jak říká tinus- na ty tvoje kecy není nikdo zvědavej. Ale jestli jseš takovej slaboch, že musíš otravovat ostatní tak jseš fakt bezmozek! *13* -
Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
a to mas overene kde???? *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: NEVÍM,NEVÍM
tak to jseš teda fakt na hlavu jestli říkáš zneužívání, že rozdával lásku a jaktože byl za to v base ? -
MIND IS THE MAGIC
AHOJ LIDI JE TO NEKDO KDO MÁ MICHAELUV SONG JAKO MP3 S NÁZVEM MIND IS THE MAGIC JA HO PROSTE CHCI PROSÍM POMOŽTE MI HO NAJÍT UŽ JSEM ZOUFALA
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: MJ-best
Díky *4* -
Re: Re: MJ
mě se líbí od něj snad všechny,ale pokud mám říct ty moje srdcovky, tak jsou to-Earth song, You are not alone, thriller a black or white *14* *14* *14* *14* joo a jeste i just cant stop loving you *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: MJ-best
Nejsem zásadně proti tomu ho podpořit aby přijel do česka *3* *1* tak se mnou počítej *3* -
Re: MJ
Man in the mirror