-
MJ-best
Hej,lidi,já taky MILUJU Majkla,
pls jukněte na blog
www.michael-jackson-in-cz.blog.cz
A podpořte nás,aby MJ přijel do ČR!
Prosím-kdyžtak jsme Jacksons5-team *14* -
Re: plastika michael
Tak podívej se, jestli chces urážet našeho Michaela, tak sem příště nemusíš lézt, nikdo na ty tvoje kecy není zvědavej!!!! *10* *16* *16* *16* *16* *16* -
umírá
a navíc umírá , má rakovinu kůže -
plastika michael
je to chodící plastická pohroma !!!!! kdyby neměl tolik plastik tak bybyl ještě dobrej !!!!!! na tý hlavní fotce vypadá jak holka -
MJ
A jake pisnicky se Vam od Majkla libi nejvic???? *4* *3* -
Re: King of Pop
je prostě žůůůůůůžo *14* -
King of Pop
Michael miluje děti a dával jim lásku kterou postrádal když byl ještě malý kluk souhlasím stebou Tinus Michael je prostě nejlepší I love you forever *14* -
Re: michael jackson
Tak tak:-)hlavně má VITILIGO, ale na tom nezáleží hlavní je jaký je to člověk a on je prostě úžasnej!!!!!! *14* -
michael jackson
michael jackson je legenda!!a nezneužival děti pravě naopak daval jim lasku!je to kral popu a vždy bude!nechapu proč někdo o něm píše sami hovadini že zneužival malé chlapce neni to pravda !!! *13* *13* !!!nejlepší zpěvak ktereho znam! a to že ma plastiku to nic neznamena noá?? -
Re: NEVÍM,NEVÍM
ON NEZNEUŽÍVAL DĚTI!!!! *13* spíš jim dával lásku, kterou v dětství postrádal -
NEVÍM,NEVÍM
On není špatnej je fakt, že na vzhledu nezáleží, ale to, že zneužíval děti nebo spíše dalo by se říct malé kluky je NEUMLUVNÉ !!! *16* -
Re: Re: mj
prej se to da sehnat pres tu spolecnost viagogo a prej listky maji prijit 7 dni pred koncertem, ale moc tomu neverim *7* a navic bych to asi nestihla, pac mam tedka plno prace se skolou *9* *9* *9* -
Re: hledam
bohužel. Taky shánim :) -
Re: mj
To mi povídej a to jsem v Londýně. Vůbec jsem neměla šanci. Ihned všechno pryč než jsem stačila mrknout *9* -
mj
Ja ho miluju!!!! *14* skoda ze mi to nevyslo s listky do londyna *9* -
hledam
nema nekdo jeho song v mp3 get her off my mind líbí se mi a rada bych ji mela -
MJ
jeho písne jsou boží *15* -
Re:
Souhlasím s tebou:) -
Re: Re: MIŠKA
no jasný no. A i kdyby držel, tak je to čistě jeho věc. O ty vychrtlý modelky se taky nikdo nestará jak to dělaj. TAdy to jenom všichni děsně řešej pze to je Majkl no. Prostě on je tutová jednička, která jen doplatila na hamižnosti zamindrákovanejch a závistivejch lidí. -
Re: MIŠKA
Souhlasím,ale nemyslím si, že by držel nějaké diety nebo tak. Prostě nemá k jídlu takový kladný vztah jako někteří *1* *3*