-
Nazdar
Vy co ho tu pomlouváte by jste si měli uvědomit že jste nuly Jeho písničky jsou úžasný těžko ho někdo překoná. -
Re: Re: Re: Re: vodka
No skrátka každá větší celebrit ma nějaký skandál.at je jaký chce hlavně že spívá.Já nesnášim lidi co řikasj že se nechal nabělit protože zflekatěl kvůli těm chemikáliim, co na sebe patlal - co je to za blbost.VITILIGO!!! *8* -
mj king of po 4rever
Fandim mikovi už od svých 3 let a je my 11 vím spoustu věci o něm třeba že je vegetarian nebo že je potomek indiánu..... a na víc má COMBACK a pro ty co ponižují mika on je kin of pop má super úsměv hlas písničky vlasi a skvěle tančí a jeho nefanoučci tanči takhle *3* *3* *3* *3* *3* a pro ty co ho milujete jako já!!! jste dobří lide spojíme se proti nefanouškum???? -
má ji někdo
ahojky všichni hledám majkovu písen get her off my mind mocky se mi líbí a chtěla bych ji jako mp3 tak se ptám vás jako jejho fan prosím pošlete mi ji pokud ji nekdo má moje e-mail je lidapospec@centrum.cz
prosím a předem děkuji -
Re: Osobnost
tk to určitě jo! HEAL THE WORLD....MAKE BETTER PLACE..... *4* NEJ PÍSNIČKA -
mj
URČITĚ je lepší než Jonas brothers,Tokio Hotel a takový hovadiny.
Nejlepší je HEAL THE WORLD *1* -
Re: MJ je SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR
NN nejlepší písnička je HEAL THE WORLD -
Re: Re: Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
Přestante se sakra hádat *16* -
Re: Re: ♥Miška♥
holky já teda jako se vám dotoho nějak nechci vměšovat, ale on se už x krát normálně veřejně přiznal že má plastiku. A já na tom nevidim nic špatnýho. To je každýho věc. Ať už to je z jakýhokoliv důvodu. Hlavní je, že dělá (nebo teda dělal) parádní muziku. *4* -
Re: HMMMMM
jses pekne blbeja nedovoluj si na starsi jo *3* *13* *5* *5* *5* -
Re: ♥Miška♥
Michael je fakt dobrej =),já mam právě to vitiligo..mám celý bílí kolena-je to děs =( -
Re: Re: SkoDAa nOO
michal je dobrej zpěvak tak tanečnik jeno mě mrzi že se jeho tvař rozpada *9* -
♥Miška♥
Taky to nechápu....
Mno.... spoustu lidí si myslí že má plastiku kůže...
... což je blbost protože má nemoc zvanou "Vitiligo" !!! *8* *13*
*9* Chudáček *9* -
Re: Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
NEOTRAVUJTE!!!!!!!!!!!!! -
Re: HMMMMM
Tady je to pro jen pro fanoušky!A jestli se ti nelíbí,tak si to nech prostě pro sebe jo!? -
Re: Re: Re: Re: vodka
On za to nemůže,že je běloch!Trpí nemocí! -
Re: nejdřiv zváž a pak píš!
jooooooooo -
no teda!
Já jsem strašně znechucená!!!Jak můžou o Michaelovi říkat takové lži?!Třeba že si udělal plastickou operaci z černocha na bělocha.Chudák Michael!!!Však trpí nemocí (strátou pigmentu) a moc ho mrzí, že už není černoch.Nebo s těmi kluky!Šlo jim jen o peníze!Chudák Michael! *8* *10* *16* *9* -
Re: Re: Re: vodka
proc si myslis ze je uchyl , je bilej protoze se mu lidi smaly ze je cernej skoro zadnej cernoch pred nim nebyl tak uspesnej , a to ze zneuziva deti je hovadina jen aby nejakej debil mohl videlat prachy -
Re: Re: HMMMMM
neco tak hezkyho na jeho obranu sem uz dlouho neslysel dekuju za vsecky fandy , to co si napsala je pravda a nikdo na svete mi to nevyvrati zatim pa *3*