-
Re: Re: Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
ty smrade mlalej sklidni hormon uvedom si co vlastne pises ani neumis psat -
Re: Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
ty vole muzete si za to sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak mi tady mi tady nepovidej pohadyk kachno!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: to je někdo
COMEBACK jo hahaha *1* ty si kreten vzdyt je rto posledni koncert a bude mit satek a by mu neupad nos a a by mu pri spevu neupad i jazyk!!!ja uz sem nikdy nepudu!!!!!tady je to mentalnia jestli este nekdo pride na nicolninu stranku tak....!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* -
Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
polib vsem fanouskum michaela jacksona prdel na svou sestru se nemeni vis hovno starej se o svoje idoly a ho nech na pokoji.blbecku -
to je někdo
Michael Jackson je někdo. Jednu nasadil laťku tak vysoko, že jí do dneška nikdo nepřekonal jak ve zpěvu tak v tanci. A pochybuju že ji někdo překoná. Jsem v Londýně a hrozně mě mrzí, že se nedostanu ani na jeden konzert, ale tak určitě toho bude plná telka, tak se máme na co těšit. Tenhle comeback je prostě good. Miku vítej zpět!!! *3* -
no asi je to stranka pro nej ne?su to diskuse onem a ne o tebe a o jinych *3* -
Presne ja jsem tu taky kvuliNicole, uz me to fakt sere, divim se, ze se jeste nerozpadl, ted by mel mit koncert, typuju, ze bude mit satek, aby mu neupadl nos *1* ...dejte si voraz a nelezte nam na nase stranky!!!! to plati pro tebe Krasavice *16* -
chcete valku tak ji tu mate!!!!
takze sem tu abych ho ponizil a vyridte si to s krasavici se blbe menuje protoze ponizuje nasi nicole a prave sem vyhlasil nacolninu stavku protoze z michala jacksona nam tam leze spoutu lidia u razi nocole....!a ja a my vsichni toho mame dost a vyhlasuji valku proti michalovi jacksonovi!!! tady je prvni pridavek!!:o) *8* *8* *8* *8* *8* jako on se meni na svou sestru to je teda hodne vejkej ulet a ted na to pravem trpy!!!!a nechodte urazet nicole nebo sem pridu a garantuju vam ze se to tady mozna i zrusiiii!!! *8* *8* *8*mam toho totiz doooooooooooost! -
zhodnot tohle
tenhle clovek si toho prezil hodne,a nikto neni dokonali a bez chyb.hodne pomoh lidem a detem,plastiky ma uz hodne lidi neni jediny.kazdy mame svuj zivot a zijeme snim podle sebe,on tak tez.ma krasnej hlas je to perfektny tanecnik.proste jeste dodnes je jednicka.a dlouho bude.sudit nekoho ciziho je lehke skuste sami seba sudit jestli ste dobry a bez viny, a chyb.asi tezko.mam rad jacka a myslim ze je to uzasny clovek s velkym srdcom.nekomu se libi nekomu zas ne a co ma bejt kazdy mame svuj idol muj idol je Michael Jackson King of Pop.tak zatim *7* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: mike
divny pac letet ste nemohli a nemohli ste cekat ze se nekdo prida listky byli vyprodany za pul hodiny co se o tom lidi dozvedeli *15* -
Re: michael
mj(michael jackson) mm(marilyn manson)
ani nahodou to se neda sorvnavat uplne jinej styl mj je pop a mm je glam-rock
srovnavej vodu s chlebem to je proste neco jinyho
mm je nej v glam rock a mj je nej v pop
i kdyz mj toho mm dohani -
Re: Michael Jackson
co to placas?? jak pulrok zivota?? to je naka blbost ne?? *13* -
Re: michael
ahoj líbi lo se mi co si napsal(a) a chtěla jsem se zeptat jestli nevíš jestli někdy osahával kluki někde jsem se o tom doslechala ale new kde -
Re: omfg
kravo podivej se na sebe a potom neco rikej -
Michael Jackson
On je super *14* prostě originální hlas i tanec *4* jenom je dost škoda že už mu zbývá jen půl rok života *9* *9* -
Re: divnej
Možná si duševně chorá ty, protože to co tu plácáš jskou jenom kecy a bulvární výplody... -
Re: Re: Re: Jackson
Ahoj,jak to probíhalo na tom ticketbande?chci si to tam taky koupit,ale moc tomu nevěřím. Můžeš mi prosím napsat všechny podrobnosti ohledně koupě na mail: darkness@centrum.cz, děkuji, problém je, že tam nepíši do jakých je to řad -
Re: Lol
tak proc sem lezes kdyz je to debil podle tebe najdi si jiny fanclub blbecku -
Re: králem popu byl a zustane.
jsou sice o něm takové povídačky,ale mi připadá Michael jako velice dobrosrdečný člověk,jsem o něm viděl dokument v televizi a tak na mně působil -
Re: Re: Re: Re: mike
Proč se mi nikdo neozývá?????????? *9*