-
MIŠKA
MICHAEL je hezkej s tím budou asi všichni co ho mají aspon trochu radi souhlasit nebo snad ne? *5* on se mi líbí jako muž je sice hubenej jako kdyby ho hlady mučily ale to se da spravit Ja jen proč to píšu tak trochu se zajímám o zdravou stravu a diety ne že bych sama nejaké ty DRASTÁKY držela to ne ale když chce nekdo vypadat dobře a ted menam na mysli ty vyzablý modelky co občas skolabujou na molu tak udelá vše aby dosahl svého požadavku na vyzaš postavy SOUHLASÍTE SE MNOU Všichni tady mame MIŠKU rádi pro to co pro ten svět a hlavně pro deti děla kdybych ho mela ted citovat tak napíšu to co v jednom rozhovoru řekl RADŠI BYCH SI PODŘEZAL DŘÍV ŽÍLY NEŽ BYCH MĚL NEJAKÉMU DÍTĚTI UBLÍŽIT Je v celým šoubyznyse asi jediný co ma opravdu starost o děti ve větším rozměru . on je tak cituplný a něžný a chápe starosti dětí a lidí Nikdo jiný mě nenapada ke komu bych mohla majkla přiřadit k porovnání co všechno dělal dělá a bude dělat pro děti
Doufám že sem si nikoho neznepřátelila co jsem napsala o MIŠKOVI S POZDARVEM ELIZ
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: pravda
A ty jsi model, ne? Vždyt' je mu 50 let! A je hodně hubenej a tak má propadlý tváře, no. A bez rtěnky a očních linek vypadá naprosto normálně!
P.S.: A tu rtěnku používá proto, že má skvrny od vitiliga i na rtech
*13* -
pravda
vypada jak sasek! *16* *16* -
Re: bulvart
Tak známe bulváry že. Ty toho dycky nakecaj. Já už bulvární plátky raději neřešim. Ty si vymyslej cokoliv, jen a by se prodaly *16* *16* -
pozvánka
Ahoj četl jste si někdo mou pozvánku? *7* -
bulvart
v bulvartu píšou o mikovi že mu něco zabraní v comebacku ale to neni pravda!!!!! třeba že ho někdo žaluje že má strah s prasečí chřipky že má rakovinu kůže atd...... ale píšou take že to nezdá že comeback this is it bude.všechno najdete na blesk.cz -
Re: michael
jj já naprosto souhlasim. Asi to nemá v hlavě tak v pořádku jako většina lidí, ale není se čemu divit, po tom všem čím si musel už od dětství projít. A možná právě to je důvod toho proč dokázal ve světě hudby něco, co nikdo jinej nedokázal. Má můj obdiv. Neznám lepšího zpěváka. On je pro mě jako zpěvák absolutní number 1 -
Re: Number one
přesně tak *3* on je prostě best -
Number one
Michael prostě byl, je a bude nejlepší popový zpěvák z 80., a 90. let minulého století. Upřímně doufám, že se mu jeho koncerty This is it povedou. Bohužel bulvár to na svých stránkách pořádně rozmázne *9* ; "Michael Jackson nemá sílu tančit!", "Král popu už neumí zpívat!" atd. atd. atd. *10* *10*
Ale MJ jim všem vytře zrak, uvidíte *1* *1* *1* -
pozvánka
Ahoj lidi,nechcete se někdo zapojit ke srazu fanoušků?Sešli by jsme se všichni a pokecali *3* -
mp3
mohl by mi nekdo poslat na e-mail thriller v mp3 formatu dik pipec333@seznam.cz *1* *7* *3* *3* *3* -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Máš reht -
Re: ♥Miška♥
Konene nekdo normal *15* -
Re: ♥Miška♥
kde si tu volovinu vytahla z azetu -
Re: Nazdar
jo mas pravdu moje mamka ma je CD a ja je taky poslouchám *5* -
Re: Re: HMMMMM
tady nejde o vzhled ale o zpěv a v tom je michael dobrý tak tu nerozebírejte jeho plastiky ano? -
Re: chcete valku tak ji tu mate!!!!
Proboha co tu blázníte s válkou diskuze je od toho,abyste diskutovali o osobnosti a ne aby jste se tu vybíjeli!!!!!! -
michael
no viděl jsem už hodně fotek a článků o Jacksonovi,a nevím co si z toho mám vybrat,jeho písničky byly dobrý,ale už roky nevydal něco nového.Nevím jak je to s tím zneužíváním dětí,kvůli kterému si z něj dělají srandu ve spoustě parodií,ale proč to na něj všichni vybalili najednou?přitom mělo jít o případy staré bůhvíkolik roků! *8* a taky za to jeho dětinský chování může jeho otec,který ho nutil vydělávat prachy,když byl děcko!možná měl jenom rád společnost dětí.A ty jeho plastiky.....nevím co si o tom mám myslet ale myslím ,že ho zničili jeho odpůrci a ty soudní procesy....soucítím s ním a doufám že se vzchopí protože jsem jeho velký fanda. -
kockodzilo jsi jaste na natu-_ *3* -
a si tak proti ostatnim co se snaziej biet jako on slavniejsie