-
Re: Re: je to pravda?
hele mohl by si mi napsat ještě něco když ti to první nepříjde srandovní tvými slovy its not funny please
*3* *4* *3* -
...génius s talentem a ohromným srdcem...
A to je pouze jedna věc z mnoha.MJ je osobnost, která si léta chránila své soukromý a společnost to měla RESPEKTOVAT.Avšak nestalo se tak.Místo toho si dnes novináři vymýšlejí různé zaručené informace, které jim baštíme i s navijákem.A zdá se mi, že je čím dál víc lidí, kteří MJ opovrhují a pouze na základé těchto nepravdivým informací.
Vím, že Mika je výstřední osobnost, ale myslím, že z větší části na tom nese vinu právě společnost.
Některým lidem se dokonce zdá, jako výborný prostředek k získání financí jakýmkoli způsobem, třeba i lživým obviněným.MJ JE TOTIŽ STÁLE JAKO MALÝ NAIVNÍ A VELMI ZRANITELNÝ KLUK, KTERÝ ASI NIKDY NEBUDE MÍT DUŠI JAKO KAŽDÝ DOSPĚLÝ MUŽ, ale dvě věci mu upřít nemůžeme.
ZA 1)JE TO ČLOVĚK S OHROMNÝM SRDCEM, KTERÝ CELÁ LÉTA DÁVÁ PENÍZE NA CHARITATIVNÍ ÚČELY, PRO DĚTI BEZ DOMOVA APOD.CELÝ ŽIVOT SE SNAŽÍ DRUHÝM POMÁHAT, NIKOLI UBLÍŽIT.Jak můžeme tedy věřit tomu že tento dobrý a plachý člověk z masa a kostí by mohli někdy ublížit těm, na kterých mu nejvíce záleží...DĚTEM.
ZA 2)JE ČLOVĚK VELMI TALENTOVANÝ, KTERÝ DOKÁZAL SVÝM TALENTEM OSLOVIT MNOHO LIDÍ A INSPIROVAL MNOHO UMĚLCŮ DNEŠNÍ DOBY A VĚŘÍM, ŽE O MJ JEŠTĚ HODNĚ USLYŠÍME.
Michael Jackson je totiž génius a většina takových to lidí, měla největší slávu teprve po své smrti...Bohužel...Svět si takovýchto lidí totiž váží teprve po jejich poslední cestě.... -
...génius s talentem a ohromným srdcem...
Bohužel musím podotknout, že všichni žijeme ve společnosti, toužící pouze po senzacích a úspěchu svém vlastním na úkor druhých, ať už méně či více slavných.O čem je řeč?
Jistě všichni tušíte, že se zde hovoří o novinářích, hledajících nikoli pravdu, kterou by nám všem mohli osvětlit (a nemusí se to tíkat pouze osobností jako je MJ), ale jen pouhou senzaci, která lidi posadí na zadek.Proto nikde nepřečtete pravdu, jako např: pravdu o nemoci VITILIGO.Proč noviny neotisknou článek, kde by se psalo o této nemoci, kterou MJ trpí a kvůli které vypadá tak jak vypadá.To jsou všude pouze info o jeho stovkách operací a "bělení kůže" apod.Proč nikdo nenapíše, že tato nemoc která ho zastihla již koncem puberty způsobuje, že se mu na tmavé pleti tvořili bílé skvrny, které se za ty léta spojili.Že nemůže kvůli této nemoci na slunce také nikde nepíšou, natož o tom že kvůli tomu nosí roušku a občas deštník.Protože paprsky slunce mu můžou způsobit rakovinu kůže... -
Re: Nové album
ahoj ty mysliš
Michael Jackson - 2008 New Album (Pre-Release)
jestly myslyš tohle album tak ja ho mam v pc jestly chceš přošlu tí ho ....
Jen mi napiš vzkaz jestly jj nebo ne tak zatim .. *3* -
Re: Re: je to pravda?
jen sem se ptala
bylo by to hrozný kdyby to byla pravda
on je ten poslední komu bych to přála
asi bych brečela a byly bych z toho vedle.ALE ja si myslím že opn je silnej
že ho jen tak nekdo nebo neco nezničí
*3* -
100
*14* je nejlepší *14* -
Re: Stará škola
Michael je skvělý, si pamatuji jeho hit v Esu roku 1995 Earth Song. Mj. Madonna je královna (mám ji tedy i raději), ale jinak úplný souhlas! *4* -
Re: michael
Co kecaš Mišo,spolu už chodime pul roku. -
Re: je to pravda?
It´s not funny. -
Stará škola
Já osobně Michaela mám taky rád (nejraději mám Beat It a Bad) a nezajímají mě jeho eskapády, o kterých se píše v bulváru *13* , stejně vždy bude jediným opravdovým králem popmusic. Je mi 19 a abych byl upřímný, tak si myslím, že jsem se narodil do špatné doby. Současná hudební scéna není nic jiného, než neustálé přebírání skvělých nápadů z minulosti a kde se každý nástroj snaží "přervat" ty ostatní. Fakt mě mrzí, že jsem se nenarodil jako rodiče a nezažil tu bezstarostnou atmosféru 80. let, o kterých mí rodiče neustále se slzou v oku mluví. Sice to sem úplně nepatří, ale potřeboval jsem se z toho vyzpovídat *4* *16* -
Re: Re: Re: michael
jo, sorry ze píšu takhle pozdě..moje icq 484 446 720 -
michael
miluju ho...a to sem na holky... souhlasim s předešlíma komentářema..je jedinečnej....jeho hudba je spesifická a nikdy nestárne... jenom škoda ze nemůzu zít v těch 80. letech kdy se to hrálo na diskotékách atd... -
je to pravda?
sem kdesi slyšela že je král mrtvej ale nechce se mi tomu věřit neví o tom nekdo neco blizsího -
Jackoforever
Ahoj.Michael Jackson je opravdu OSOBNOST,která na světě už asi nikdy nebude.Souhlasím se všemi fanoušky tady.To co dokázal už nikdy nikdo nezopakuje.A myslim si,že už se mu ani nikdo nepřiblíží.
A pokud nekdo pochybuje a tom jaky je to člověk.Třeba to zneužívání dětí.To ja uplná blbost.Tomu nemohou přece věřit ani jeho odpůrci(se zdravím rozumem).Víte vy kolik se kolem něj neustále pohybuje lidí.To už by s tím snad někdy nkdo musel přijít.A ne otec syna,kterému michael nepřipěl na kšefty.Blbost.A že má plastiky.No a co.Proč by nemohl.Jiné legendy dělaj ještě horší věci(drogy)atd.A tím ovlivńují i své fandy.To je podle mě ještě horší.A všichni mlčí.Michael ovlivňuje lidi na celém světě jen hudbou.A JAKOU!!!Jen škoda,že nejde zastavit čas,aby tu byl navždy.To on tu ale bude stejně.Nazdar -
Re: michael nejlepší zpěvák
PŘESNĚ TAK!!!!!! -
michael musica genius
Michael Jackson: Osobnost která udělala revolluci v hudebnim průmyslu, má ty nejvíc loyální fanoušky na světě(NIKDO NEMĚL TAKOVÉ JAKO MICHAEL! TAK EMOCIANÁLNĚ SCÍTĚNÉ..TISÍCE LIDÍ MU SPALO PŘED HOTELEM), je to extremní talent!! jeho originalita, tanec, zpěv, NEUVĚŘITELNÉ...Je tak strašně profesionální na podium, a dokáže udělat takovou atmosféru na koncertě, že to nejde slovy popsat a běhá ráz po zádech..Dává do písní emoce, srdce a fylosofie(NAPŘÍKLAD EARTH SONG, MMN IN THE MIRROR) Dal přes 300 milionu dollaru na charity!..proste je to neobvyklá osobnost, ktera uz nikdy nebude..To jeak o něm mluvípřenádherně celebrity a všichni co ho znají? JAK REKL STEVEN SPIELBERG..MICHAEL JACKSON POCHÁZÍ Z JINÉHO SVĚTA..MNOHEM KRÁSNĚJŠÍHO...A KDO HO MILUJE, DOSTANE SE TAM S NÍM...FUCK ALLLL HATERS(věřte všem kecum medii vy ubozaci)!!!!!!!!!!!!
*9* *14* *9* *4* *8* -
michael jackson--musical genius
Michael Jackson: Osobnost která udělalrevolluci v hudebnim průmyslu, má ty nejvíc loyální fanoušky na světě(NIKDO NEMĚL TAKOVÉ JAKO MICHAEL! TAK EMOCIANÁLNĚ SCÍTĚNÉ..TISÍCE LIDÍ MU SPALO PŘED HOTELEM), je to extremní talent!! jeho originalita, tanec, zpěv, NEUVĚŘITELNÉ...Je tak strašně profesionální na podium, a dokáže udělat takovou atmosféru na koncertě, že to nejde slovy popsat a běhá ráz po zádech..Dává do písní emoce, srdce a fylosofie(NAPŘÍKLAD EARTH SONG, MMN IN THE MIRROR) Dal přes 300 milionu dollaru na charity!..proste je to neobvyklá osobnost, ktera uz nikdy nebude..JAK REKL STEVEN SPIELBERG..MICHAEL JACKSON POCHÁZÍ Z JINÉHO SVĚTA..MNOHEM KRÁSNĚJŠÍHO...A KDO HO MILUJE, DOSTANE SE TAM S NÍM...FUCK ALLLL HATERS!!!!!!!!!!!! -
Re: radka
a docela me fascinuje ze takovyhle prispevky pisou vedsinou ne moc hezky ani moc uspesni lidi..je videt ze lidi jenom zavidii... -
Re: Re: marie
to co sem napsala byla kravina..promin..spatne sem to pochopila... -
Re: marie
on ty vlasy ma fakt umelyy??