Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: marie

to si myslela vazne nebo ironicky??
  • Re: marie

Dík za tenhle příspěvek.Kéž by byli všichni tak rozumný a tolerantní.
  • Re: marie

to jako myslis vazne ze ty vlasy nejsou jeho??
  • marie

on není holka,on je chlap ale má pikmentovou nemoc,proto má pokožku jako mi běloši.a je to jeho věc jestli si nechal udělat plastickou operaci nosu je už přeci dospělí.a vlasy má jako holka protože je má přišité kvůli té své pikmentové nemoci protože mu všechny vlasy )vlastní)co měl vypadly jasný. *8* *1* *3* *9* *5* *4* *8* *8* *15* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14*
  • re;radka

on není holka,on je chlap ale má pikmentovou nemoc,proto má pokožku jako mi běloši.a je to jeho věc jestli si nechal udělat plastickou operaci nosu je už přeci dospělí.a vlasy má jako holka protože je má přišité kvůli té své pikmentové nemoci protože mu všechny vlasy )vlastní)co měl vypadly jasný. *8* *1* *3* *9* *5* *4* *8* *8* *15* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14*
  • Re: radka

noo ae to ze vypada jak holka neznamena ze je to nakej debil...kazdej nak vypadaa...
  • radka

dyť vypadá jak holka *16*
  • Re: Jakto

Co jsi to za hulvata? IQ zelene travy?....laskave neurazej ostatni! Thrilleru se prodalo 104 milionu nosicu, zustava neprekonany, je v Guinessove knize rekordu...je to nejprodávanejsi umelec vsech dob.
  • ahojkyyyyyyyyyyyy

čau lidičky nemá někdo z vás náhodou od michaela skladbu v mp33 s názvem YOU WERE THERE
    PROSÍM POSLETE MI JI NA E-MAIL BUDU VDĚČNÁ
    ZA JAKOUKOLIV POMOC POPRÍPADĚ POSLÁNÍ NA MAIL
    DEKUJI
    *3* *4* *4* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj všichni

Ahojky,teď jsem tady delší dobu nebyla.Jasně že chci tu fotku!Můj e-mail: evelina.f@seznam.cz
  • Re: Re: michael

a treba icq nemas??
  • Re: michael

*1* *1* *5* *14* *7*
  • Re: michael

Máš naprostou pravdu, plňe s tebou souhlasim, vypadá to že si chytrá holčina a rád bych se s tebou seznámil *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj všichni

muj email : sarahvodickova@seznam.cz
  • michael

joo ja taky nechapu ty keci..fakt dees..je fakt ze sem ho nikdy nak nemusela ae bylo to jenom kvuli tomu ze sem ho vubec neznala...a ted sem se o nem jen nahodou zacala zajimat a uplne ho zboooznuju..a nechapu ty dnesni sracky technem zacinaje a hip-hopem konce..je mi sice 14 a v podstate tutu hudbu bych mela zraat..ae ja ji nesnasiiim..nejradsi bych zila v 80letech..to byl michael na vrcholu..a spousta supeer lidi..treba sylvester stallone..toho taky zboznuju..proste nenavidim dnesni dobuuuuuuuuu...uplne bych ji rozkopalaaa...dnesni deti by jenom kourily hulily a chlastaly nic neumi a ani umet nebudou..a jesi to takle pude dal tak tady asi vsichni chcipneem..a strasne me to stvee rada bych s tim neco delala jenze nemuzu..nmam tu moznoost *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: Re: já,michael a moje děti

joo ja sice nemam tezky detstvi..je mi 14 let a mam ty nejsuprovejsi rodice jaky znam..ae jedno mame spolecny..taky zju michaelem..ae zase nemuzem rikat ze byl nakej andilek s cistou dusi..je jasny ze jako kazdej clovek mel par uletuu..ae stejne ho zboznuju a dycky budu!!!!!!!! a podle me je to genius..........a vedsinou lidi podobneho charakteru nejsou normalni..proto ho rada z lidi moc neuznavaj..rikaji ze je divnej..on je divnej ae pro nekoho to znamena vsechnooo
  • Re: Re: Re: Re: Re: prosba o radu

miluju dirty dianu..nejuuuuzasnejsi pisnickaa...zpivam si ji od rana do vecera..uplne me ta pisnicka dojima... *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Dopisování

njn...proste lidi uz nevi co je to hudba..a nakej hip-hop nebo co to je des a po hudebni strance se to ani hudbou nazvat neda..je to priserny..i kdyz je mi teprive 14 let tak todle chapu..a kdo by chtel pokecat tak na email sarahvodickova@seznam.cz...diky moc..PS:miluju ho a zmenil mi zivoot....!!! a na to se nezapomina
  • Re: Re: KING OF POP

nee ja ho miluju viiiiic!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
  • Re: Rock&Pop

joo taky sem si to cetla..a vubec se mi to nelibilo..takovy keci jenom aby ho schodili..kreteni..mu zavidi ze toho dokazal mnohem vic nez oni..svine zasrany..a bohuzel v dnesni dobe lidi zajima jenom to spatny..a proto ty novinari pisou jenom to zly..pak se to lip prodava a maj z toho zase jenom prachy!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit