-
Vzor
Pozor-křehký člověk se silnou duší!Nemyslím,že je génius,ale dokázal toho opravdu hodně a vzbuzuje můj odbdiv tím,že si to nepřiznává...Pozoruhodná osobnost s dobrým srdcem(viz Bosna a Hercegovina,Heal the World atd...)a skvělý autor jak písní,tak knih,báječný a na výsost vynikající tanečník a zpěvák s velmi procítěným a zajímavým projevem....album History překonalo vše,co jsem od něj očekávala...vždy bude mým vzorem *3* těším se na jeho návrat a doufám,že bude zase alespoň z poloviny tak dobrý,jako býval...hodně štěstí,Michaeli! *4* -
Tatiana ble :-D
Ale jako co sem dáváte tu Tatianu ta tady nemá co dělat jako! *15* *15* *15* !Né dělám si srandu,ale byla bych radši,kdyby tady nebyla *5* *15* *15* ! -
Re: Re: Re: Dopisování
Zdravím
Vaše odpověd mě VELMI VELMI potěšila.
Já MJ ÚPLNĚ ŽIJU.
Tančím pro sebe, mám svůj svět.
Billie Jean
Mirek -
Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti
já věděla že jsou lidi, který mě pochopí, to sou totiž lidi, který umí vnímat. Děkuju, moc mě to potěšilo *3* -
Re: Michael...
máš úplnou pravdu...on je i se svou hudbou, zpěvem atd. prostě K SSSSEEEEŽŽŽŽRRRRÁÁÁÁNNNNÍ -
Re: Xcape.. genius
sdílím tvůj názor a máš úplnou pravdu a podle mě je Michael BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
Re: KING OF POP
je dobře, že si z toho nic neděláš-já jsem do Michaela taky zamilovaná až po uši a beru ho takového jaký je *14* *14* JE PROSTĚ BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: HMMMMM
Když řikáš že je debil prostě z tutěch stránek vypadni a nelez sem když se ti tak nelíbí *13* ale my fanoušci sme do něho blázínkové *14* -
Prosba
Cau lidi. Chtěl bych vás poprosit, jestli by ste mi někdo nechtěl poslat nějaký videoclipy nebo videa. Billie Jean pls *3* *3* *3* *4* *3* *3* *3* -
Re: Re: Prosba
WILL YOU BE THWERE, asi je to toto.co zhanas,oskusaj si to najst -
Michael
Michael je boží *14* ale trochu mi naštval že si nechal přeoperovat skoro celý tělo *9* *8* -
Re: Re: KING OF POP
Doufám,že existuje i jiný způsob. -
Jsem hrdou obdivovatelkou
Važím si Michaela za to vše, co v životě dokázal. Je to génius a to mu nikdo nevezme. V tom, co udělal pro hudební průmysl a charitu, se mu může těžko někdo vyrovnat. Sláva z něho neudělala namyšleného člověka. Věřím, že má dobré srdce a čistou duši. V životě mě nepřestává inspirovat, jeho hudba mě posiluje a duševně obohacuje. Jsem hrdá na to, že můžu říct, že jsem a navždy zůstanu jeho obdivovatelkou.God bless you Michael! -
Nikto nieje dokonalý
Nikto nieje dokonalý , a ani Michael nie . Len sa naozaj čudujem . že taký nezrelí idioti môžu o oňom napísať aký je to uchylák a pritom ho v živote nestretli a ani neprežili to čo on . Ano je divný . Jedno mu však nemožno uprieť je a zostane hudobnou legendou a v súkromí ten najobetavejší strýko a otec 3 deti jedno či biologických alebo adoptovaných deti. Nepozmám muža so šoubiznisu , ktorý by tak zbožnoval svoje deti ako to robi Michael . Pre iných mužov so showbioznisu ako napriklad Shahrukh Khana to mu sú deti dobré akurát tak na jeho image milujúceho otca . A nmeváha na rande s frajerkou zobrat 10 ročného syna lebo však akože idu na kriketový zápas , ale kým jeho syn pozerá na kriketový zápas tak on vedľa sedne aj milenkou chytá za ručičky a bozkáva sa s milenkou zatial čo doma v jeho dome ho čaká manželka s o 7 ročnou dcérou. *16*
Tak keby som mala zvoliť kto je lepším otcom medzi shahrukh Khanom a Michaelom Jackson tak jednoznačne Michael vyhráva. *4* -
Re: KING OF POP
Nemyslíme si to, ale my bysme to neudělali *4* Tak jsi měla zaplatit sedmdesát tisíc a mít možnost s ním minutu mluvit na "turné" po Japonsku, to by se ti vyloženě vyplatilo *4* -
Re: Re: Re: HMMMMM
ty vole, tak to si pěkně...... ty asi nemáš žádný cit, nebo nevím... nebo ho nemáš rád jen kvůli drbům... a jak ty nás tady můžeš tak debilně přesvědčovat, když beztak sám o něm toho moc nevíš!!!!! *16* -
KING OF POP
Vím,že budu Michaela milovat celý život.Na jeho písničkách jsem vyrostla.Můj velkej a nejspíš nesplnitelnej sen je se s ním někdy setkat osobně.Udělám pro to všechno.Klidně si myslete,že jsem blázen. -
Re: Re: Moonwalk - kniha
Ahoj, díky za informaci, udrčitě to zkusím. Jana -
Re: Moonwalk - kniha
Zkus to dát na http://forum.michaeljacksonweb.cz/i ndex.php?sid=02f66b3f1c355f8ea89a8e 99e4c335cf
a je celkem jistý, že se ti někdo ozve *3* *1* -
Moonwalk - kniha
Ahoj,
nemá někdo z fanouškou Michaela Jacksona zájem o knihu Moonwalk by Michael Jackson (vlastní životopis), kniha má 190 stran, je v ní několik barevných celostránkových fotografií a hodně čenobílých. Pevná vazba nepoškozená. Pokud má někdo zájem ozvěte se a nabídněte cenu. Mějte se fajn Jana