-
Re: Re: Dopisování
cauky romano nic si s toho nedelej ja to mam na taliri kazdy den. vlastne roky me je 28let a misaka poslucham od svych 8let *3* .dulezity je jak to citis ty *4* na ostatni se vyprdni ,ja na ne prdim taky *15* -
Re: Dopisování
Ahoj, mě zas všichni říkají jak se rozpadá, že je hnusnej a že ječí jako opice. Většinou nemá těm lidem cenu vysvětlovat, že má nemoc kůže, že už je mu přece jenom 49 let a hlas má rozhodně jedinečnej. Pravděpodobně to nebude taková zrůda, když prodal 700 milionů nahrávek. Ale to je fuk. Jak dlouho už MJ posloucháš? Já asi od svých šesti let (je mi 22). -
Re: Prosba
You are not alone? Je to z alba History, poslechni si ji na youtube.com.
Romana -
Re: Dopisování
nazdarek ja jsem na tom stejne muj manzel ho jenom slysi a jezi se mu vlasy na hlave!a to potom jsou hadky! *8* ale ja to mam na haku *5* co nadelame.pro me je ten nej. a tecka. *3* -
Kdo je autor?
Čau lidi,taky potřebuju pomoct.Miluju písničku Fall again,kterou zpívá Michael.Teď jsem,ale zjistila,že ji zpívá i Glen Lewis.Ví někdo,kdo z nich je autorem této písně?Doufám,že Michael:)Předem dík za odpověď! -
Re: Re: Prosba
a nebo mě jěště napadlo Stranger in Moscow *3* -
Re: Prosba
ahoj, já bych ti hrozně ráda pomohla ale on má těch ploužáků hodně. Neviděl jsi třeba klip, nebo nemohl by jsi sem dát kus textu? ediný co mě napadá je např. You are not alone, I just can't stop loving you ale on jich má fakt moc *7* -
Prosba
Ahoj,prosím,nevím jak se jmenuje od M.Jacksona jedna písnička a proto ji nemůžu sehnat,je to ploužák,začíná rytmikou,je tam dost šťerchání a tak..středně pomalá,stoupající melodie,ke konci tam zpívá ve vyšší poloze jakoby druhý hlas,vím,že je to takto obtížné,ale třeba mi někdo pomůže.. dík -
Re: Xcape.. genius
Ano... Máš pravdu! Ale už asi nikdy nebude tak navrcholu jak byl... To už asi nikdo nikdy pokud to bude s hudbou pokračovat v těchto kolejích v jakých to jede. Ale pokud se mu podaří comeback opravdu jako byli alba: Thriller, Bad, Dangerous, History tak není co řešit. On hudbu uměl vždy dělat a doufejme, že tuto vlastnost neztratil někde u soudu *1* *1* *1*
*16* -
Xcape.. genius
Co rikate na xcape?? stary dobry dangerous.. comeback se vydari!!!!..clovek jako on.... no comment!!
jo a k poctu plastik jacksona.. nasrat vsem debilnim nazorum.. je kazdeho vec co se sebou udela.. a myslim, ze lidem kteri kritizuji jeho osobnost se nedari s oblicejem o moc lepe!! jackson je muzikalni genius a spousty let byl i vzhledovbe inspirujicim a verim ze i nadale bude!! -
Re: Re: Re: Re: prosba o radu
No Smooth Criminal je prostě nej *14* *14* *14* *14* *14* !No a Dirty Diana *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti
Ja ti naprosto rozumim. Je mi 27,mam jednu dceru a taky jsem vyrostla v ere Dangerous a bylo to nadherny. LaToya je jeste mlade,ale jednou na to prijde :-))). Teda,aspon ji to preju.Mej se a utikej k Mikeovi,kdykoliv ti bude ouvej. *3* -
Dopisování
Michael Jackson mě velmi ovlivnil. Chtěl bych si dopisovat s někým na toto téma.
Moje manželka nemá žádný cit a chápání pro jeho odkaz pro nás. Mirek 35 motown25@seznam.cz *3* -
Re: Re: Re: prosba o radu
Tak Earth song je moc pěknej a Heal the world jsem neviděla *8* (zatím)...jinak u mě vede Smooth Criminal, Thriller, Blood on the dancefloor a Ghosts *14* -
krásnej
mno prostě kostrouš co dodat.. *1* ten je ták dokonale nechutnej *14* -
Re: Re: HMMMMM
jako dyž na vzhledu nezáleží tak proč se ten hnusnej kostrouš nechávla vybělovat a byl asi na 20 plastickejch operacích.. a ty hemzi jako ze to má z nemoci a tak a ze má jen 2 operace platický- slusný hovadiny... se mu ten celej ksicht asi predelala sam a ze zlomenýho nosu mu půlku jeho velikosti ubrali žeo... kecy... a navíc tohle neni diskuze jeho fanklubu ale diskuze vo něm což znamena že se tai muzou diskutovat aj ti coo ho nesnáš.. srdce ma koustrouš sice plný lásky... jenže k malejm chlapečkum *14* *5* *5* *13* *13* *13* *13* -
ehm...
Byl to king. Teď už bohužel není. Za posledních pár let se o něm píšou jen samý hlody co většinou není pravda. Bohužel ho bulvár zničil dost. Kdyby byl ten comeback tak bych věřil, že na tom bude jako dřív, protože jeho hudba byla vždy skvělá a on ji uměl tvořit. -
Aby nebyl zmatek Jirka = Sarvan, používám občas jméno, občas přezdívku... -
Re: Re: prosba o radu
Díky moc - musím se přiznat, že nejsem velký znalec a moc se v jeho klipech neorientuji, ale bezpečně u mě vede Earth song a Heal the world. To by až člověk chvílemi zamáčkl slzičku... -
No, o celej den pozdě. *15* Příště musíš bet rychlejší *1*