-
Re: Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti
*4* -
Já se tady s tebou nebudu hádat,je skvělý,že ho máš ráda *3* .je pravda,že je to opravdu skvělej člověk,umělec,zpěvák atd *3* .
Víš...kdyby se mě někdo ptal kdo je blázen do MJ,tak bych jmenovala tebe *3* .Sorry. -
Hm... -
Michael Jackson?
V každým případě je každej člověk něcím odlišnej od ostatních, Michael je typický příklad. Ale ani ten nejnesnášenlivější člověk nemůže říci že to tento člověk nedotáhl opravdu sakramensky daleko. Pro většinu lidí byl skoro bohem s mikrofonem kterej stál před 150ti tisícema diváků, kteří by dali polovinu toho co mají za to, aby ho viděli. Bohužel ho ale sláva sežrala natolik, že si na něm už jen plní noviny bulvární tisk. Co na to jeho comebackové album pro rok 2008 to jsem zvědavej, ale doufám, že to bude pecka mezi tím odpadem co se teď hraje!!!! *3* -
Já tě chápu, i já vyrostla na michaelovi, vím o čem píšeš.On je zkrátka anděl s duší a srdcem velikým jak blázen, a přesto se cítí sám.Četla jsem spoustu jeho publikace, schlédla dokumenty a cítím ho stejně jako ty, jako osobnost, ale i jako člověka, který rozdává radost do našich srdcí.On sám je podivín, je to nejlepší člověk s čisstou duší jakého znám, myslím, že i on by tě pochopil, protože je vnímavý a inteligentní muž. *4* -
Re: Re: Re: Re: já,michael a moje děti
Je vidět že si nepochopila nic z toho, co jsem psala. Nejsem si jistá, jestli vůbec někdy můžeš pochopit samotnýho Michaela, a že on je opravdu zapeklitá osobnost. Nevadí, já jsem ti zkrátka chtěla jenom vysvětlit, jak sem to tenkrát cejtila.Až někdy budeš říkat, "ježiši" , "pane bože", vzpomeň si na mě, protože i ty jsi v tom případě naivní, prosíš někoho o něco aniž by si věděla o jeho existenci ............. -
Re: Re: Re: já,michael a moje děti
Moje sestřenice je na tom hůř než jsi byla ty a není ,tak pitomá,že by MJ dávala sví díky v budoucnu.Víš,je mi to líto,že jsi to neměla jednoduché,ale moje sestřenka je na tom,tak hrozně,že ty jsi o proti ní měla dětství v balvlnce.Ten jeden kluk co se bavil s MJ a měl rakovinu a vyléčil se,tak to neříkám žejo,kamarádství možná pomohlo.Ale já to tady nebudu s tebou rozmlouvat jsi o několik let starší a mě je po tobě s prominutím prd.Nehádám se s tebou,ale jsi naivní.Děláš jako,kdyby si MJ znala osobně *3* . -
Re: Re: já,michael a moje děti
nemelu, zkrátka každej máme ňáký dětství a to moje nebylo zas tak úžasný jako to má byt ve správných rodinách. Bylo to v době kdy se naši rozváděli, takovou komedii zažije málo kdo, trhanice o sebrání do péče atd.Pak můj otčím nebyl zas až tak super,zkrátka v tý době jsem se upjala na Michaela, v tý době jsem ho zkrátka vnímala jinak, nebyl to jen člověk z plakátu a z tv, zkrátka jsem byla naivní,to ano, ale díky jeho knihám,jeho cílům,básním, to on mě naučila vnímat svět trošku jinak.Málo kdo to pochopí, co pro mě on tenkrát znamenal.Nebyl to jen zpívající figurka, byl to pro mě člověk s otevřeným srdcem. Můžeš se posmívat, ale tenkrát sem to vnímala jinak, bylo mi docelá málo achyběla mi láska a porozumnění, proto pro mě byl Michael víc. Je to naivní, ale každé dítě je naivní avěří v pohádky, vim to, mám děti 3 a oni jsou tak čistý a nerozumí realitě, pač oni žijí v jiným světě, v tom svým "kouzelným", nebyla jsem jiná, proto děkuju Michaelovi za své dětství, protože s nim a jeho hudbou a vnímánim, jsem se necítila být sama. Dnes je to jinak. Vážím si ho stále stejně, stále ho vnímám jako člověka, ale dnes mám rodinu a shon.Dnes jsem v tý opravdoví realitě.Ani nevíš, jak ráda bych se zase ponořila do těch snů a bezstarostnosti.Pokud to nechápeš, nevadí, já se nebudu obhajovat, zkrátka život není peříčko a každý se někdy na někoho upne, proč mají lidi talismany, proč se lidi obracejí k bohu, protože nechtějí být na všechno sami, proto slyšíš "pane bože pomoc mi.... atd. Děláš to i ty, já neměla boha, já měla Michaela. Zkrátka jsem se uzavřela do jinýho světa .......... tak to je. -
Michael
Michael is unbrekeable heartbreaker invincible and he will standing always in our hearts.We love you forever Michael! -
Michael
http://www.michaeljackson.estranky. cz/ -
Michael Jackson
Ahojte chcem povedat tolko ze my co sme dlhorocni skalni fandovia vieme o com hovorime ked Michaela prezentujeme ako cloveka s obrovskym darom od Boha a srdcom ktore dokaze len milovat.Michael je uz dlhe roky sucastou nasich zivotou a vzdy tam bude a tim ktori ho nepravom urazaju odkazujem len jedno:pozrite sa najprv na seba a do seba ale urobte to radsej na wc lebo sa zo seba asi pozvraciate.Nikto z vas nesiaha Michaelovi ani len po prsty na nohach.Pozdravujem vsetkich vernych fandou. -
MJ!!!
Njn. Machr v tom co dokázal tento člověk co jinýho na to říct *5*
750 milionů alb prodat je výkon *3* -
FOR JESULKA
FOR JESULKA:
Kdo ti řekl, že Michael skončil??? Měl jen pauzu nyní pracuje už asi 3 roky na svém novém albu které ma vyjít v roce 2008. Ale to jsem myslel, že všichni fanoušci vědí :-) *3* *3* *3* -
Re: Re: já,michael a moje děti
Tojo já taky nechápu jak MJ může za to že jsi měla pěkné dětství.Já mám taky MJ moc ráda ,ale promin seš moc naivní. -
Re: já,michael a moje děti
co meleš?: proč děkuješ michaelovi za tvoje dětství?: *13* -
Denisa
Michael Jackson je ten nej nej nej nej nejjjjjjjjjj on je prostě nádhernej,krásně tancuje,zpívá no prostě no coment!! miluju ho ze všech nejvííííc¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *4* *8* *14* *5* -
Re: Re: michael
Takže aby bylo jasno.Tím největším počtem prodaných desek jsem měla namysli album Thriller/1983/.Tohoto alba se prodalo 60 milionů.Čili ho ještě nikdo nepřekonal.Ještě nějaký nesouhlas? -
Hledám Laduš Soukupovou
Jestli právě koukáš na tyto stránky, což pevně doufám, pač mi dvě Jacksonky to máme v krvi, i když nám je spousta let, ale našeho Michaela si nikdy nikde nenecháme ujít, tak se koukej ozvat.Ráda tě zas někdy uvidím, a až uvidíš moje dětičky, nevyjdeš z úžasu, zkrátka celá já.Musíme si poklábosit a zase se dostat do té naší mánie, alespoň na chvíli zas vyskočit z tý reality a ponořit se do dětských snů .... *3* Pa Ilona -
Re: Michael
tak si to zase tak neber
*1* -
Re: michael
Beatles, ABBA, az pak michael takove je poradi v prodeji desek *13*