Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :D

michael jakson je proste king,a ti uz zavri hubu nano
  • Re: HANS MATHESON:)))

viděla jsem ho v Praze a v Německu.... *14*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Kraka!!!

To je tak skvělej člověk!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Mám od něho spusta písniček,videí!Chdák kdyby se mu nestala ta nehoda *16* *16* *16* !Ten taky dopad tyvoloe Míša !To je jako starý ovčák který už dosloužil.Michael Jackson=King Of Pop. *1* *14*
  • gsfdg

to je blazen.. ja nevim jak se mam toho zasranyho doliku v brade zbavit.. *9* *9*
  • stránky michaela

Jinak vše najdete na oficiálním českém portálu o MJ:

http://www.mj-cz.com/home.ht m
  • MJ

Nechápu jak může nějákej osel říct něco o zpěvákovi, kterej má v TOP 5 nejprodávanějších CD historie 3CD!!!
    1) Thriller - přes 100M kusů
    2) Bad - těsně v závěsu
    3) /
    4) Number Ones
    5) /

- Je to king of the POP
    - Získal cenu za nejlepšího umělce druhýho tisíciletí!!!

JE TO KING!!!!
    Hele přidejte se do fanckubu!!! At má co nejvíc lidí *3*
  • michael

Ahojte lidi,prosím o radu,kde bych mohla najít o Michaelovy více,chtěla bych si koupit všechny jeho cd,ale nevím kde to mám najít.nějaké už mám.sem fanynka už od mala
  • michael

Ahojte lidi,nevíte kde bych našla seznam,kolik má cd dohromady?
  • Re: Zombie

Az ty neco v zivote dokazes pak kritizuj druhe,to co dokazal Michael Jackson uz nedokaze nikdo. neni dokonaly,ale jeho hudba ano. Je to osobnost a i kdyby mel sto plastik tak ji zustane.
  • Re: :D

Mila Petro, to co se s nim v posledni dobe stalo je jen ukazkou toho co dokazi s clovekem udelat mindraky a jak dokazi byt lide kruti. Precti si jeho zivotopis,kde pise o svych problemech se svym vzhledem,kdyz byl jako teenager a jak ho na to jeste kazdy upozornoval. nemas predstavu co to s clovekem dokaze udelat. Takovy clovek se pak bud schovava nebo si zajde na plastiku a nebo oboji kazdopadne uz nikdy nebude mit normalni psychiku.
  • Re: MAPŮ

No muzu,cas od casu se narodi osobnost jako je Michael Jackson,ale takovy clovek se nerodi kazdy den. Nejsem verici,ale ten clovek je dar z nebes.
  • Re: kim

Tim pomáháním myslím velkolepé koncerty, které pořádal pro děti v africe, světové s velkou úspěšností.... *5*
  • ON je Král popu

Proč to děláte!? Proč ho tak urážite!!?
    Nejdříve si o něm přečtěte nebo dokumenty co jsou o něm a pak něco říkejte. Nesnáším ty co ho jenom uřáží *5* ON je Král popu *5*
  • bozeeee

hej, nechapu to tu... *7* radsi mizim, nebo se fakt neudrzim, ty krece jak se musis porad smat tem komentarum typu : "Mísa je skvelej, nebo KING OF POP" *15* *15* jsou nesnesitelny.. *15* zboheeem a uzivejte si tu rozpadajici se zrudu, nez se vam rozpadne uplne.. ani pes po nem uz nestekne... *15*
  • kraka

MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT,JAK MŮŽE EXISTOVAT TAK SKVĚLEJ ČLOVĚK JAKO JE ON?! *7* *14*
  • MAPŮ

MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT,JAK MŮŽE EXISTOVAT TAK SKVĚLEJ ČLOVĚK JAKO JE ON?! *7* *14*
  • Toya

Míša Jackson je prostě nejlepšíe zpěvák na světě a nikdo lepšiě na světě už nebude.Dětinskej ůchyl teda není.Každej prostě ví že není a pořád ho jenom urážej doprdele!Nějakej debil tady píše že jeho vkus je hoznej,že zpívá strašně není to prostě pravda.Každej Mika jenom kopíruje jak ten opičák Justin Timberlake,jak Usher a ještě spusta dalších!Vy co ho urážíte tak ste pajcloši.On dokázel toho hodně!Lepší člověk snad už není a ani nebude!Vy co ho posloucháte tak ho držte pořád ve svý paměti a pamatujte že lepší než on už nikdy nikde nebude! *5* *14*
  • mj

Michael Jackson = KING OF POP
  • mj

Michael Jackson = KING OF POP ,a ten kto ho nema rad nech si najprv precita jeho zivotopis co vsetko dokazal. podla mna ziadny spevak ho neprekona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit