Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Zombie

Ani jedno ani druhé a ani třetí MJ je nejlepší a nejhezčí chlap na Světě vždyť naň ho nikdo nemá!!! To co on dokázal by nedokázal nikdo
  • :D

Ty guinesovy rekordy, který prolomil byly v počtu plastik ne?? *15* Bože, vzdyt je to obluda tisicileti a moc bych se divila kdyby vedel co je to vubec zpev!! *15*
  • Zombie

Michael Jackson je :
    a/ zombie
    b/ pedofil
    c/ debil
    Co myslite, co je spravne ?
  • MICHAEL JE BOREC

Michael je vážně dobrej, je to borec
  • jackson je machr

Michael Jackson je machr údajne lepsí nez Evis dyt byl zvolen umelcem tisíciletí prolomil pres 80 guinesovích rekordú dostal pres 300 cen a trofejí slozil pres 1000 písní to neudelal nikdo dyt je v brandzi pres 30 let ti dnesní trapní djové co delaj do techna se nedaj poslouchat no hip hop se este dá ale nebejt Jacksona tak polovina z nich nezpívá vsichni chtej bejt jako on a proto se tesím na jeho novu desku
  • Re: Re: to,co si myslím

michael jackson is the king of pop
  • Detinskej uchyl

Nemuze za to, muzoe za to jeho psychopaticky otec Joe. Mel pohnute detstvi, Mike.
  • nevim a je mi to jedno

No MJ je můj nejoblíbenější zpěváka myslim si že lepší než on už nikdo nikdy nikde nebude.Říká se že Elvis Presley je nejlepší zpěvák všech dob,ale po dle mě je nejlepší Michael protože on dokázal to co nikdo nedokázal.Ano posral si to těma plastikama,ale on ty plastiky podstoupit musel kvůli nějakýmu spálenímu co se mu stalo v 80 letech.Kvůli tomu si taky musel zesvětli obličej.A k tomu všemu ještě dostal virus Vitiligo a kvůli tomu ještě víc zbělal.Jestli chcete tak si dejte google obrázky a napiště do kolonky Vitiligo a uvidíte že tam bude.A zneužívání dětí po dle mě ?No coment to je jasný že si to ty rodiče toho smrada vymysleli,aby dostali prachy.Mě je už ůplně všechzno o něm jasný ptz.mám knížku od jeho sestry LaToyi Jackson která vypovídá o tom co se všechno v jeho rodině dělo.A ohledně Michaela tam bylo hodně,ale docela sem se u toho nasmála ptz.je ten Michael jako moc dobrej. *10* Prej že se sázel na to jakou barvu měly jedný holky kalhotky *1*.Kdo poslouchá Michaela tak mi pište na E-mail a moje icq je 435-069-146.Pošlu vám nějaký písničky a nebo videa *5* .Tak pište a čusss *1*
  • MICHAEL JACKSON

Ahojte všichni kteří Michaela obdivujete i nenávidíte. M.jsem milovala asi 12LET.Mužu říct že za tu dobu jsem ho i nenáviděla a to když si vzal Lisu,ale jsme lidi a i on má právo na své soukromí a na svá rozhodnutí.Jestli má plastiku nebo ne je taky jeho věc tak jako já nebo vy si děláte co chcete tak to dělá i on a nikdo vás za to neodsuzuje. *13* a vy nenávystlivci si přečtěte MOONWALK jeho životopis a pak sudte !!!zatím čaute
  • Re: to,co si myslím

Kdo je to Micael Jackson?
  • Re: Michael

Máš naprostou pravdu....

A kolik toho o něm víš, abys ho posuzoval, ty chytráku?
  • Re: FUCK OFF MICHAEL

koho ty jdes urazet?, asi mas nervy,co jackson dokazal co? tohle nedokazal do ted nikdo,tak radsi sklapni,mel svuj style to je vse. takze tobe fuck off *5* *10* *16*

vubec nevis,co pises,myslis ze je magor?,to bych asi rekla o tobe,to co delal michael nikdo neudelal,proto byl taky kralem popu,tak se nad tim zamysli.
  • michael jaskson

michael jackson,je nejlepsi,nejhezci,na nej nikdo nema, tyhlety trapny zpevaci co jsou ted, se muzou jit zahrabat.stejne to maji vsechno od neho, michael jackson,bude pro me vzdycky kralem popu, *14* *14* *4* *1*
  • Re: nelibost

Podívej se ráno do zrcadla, myslím že to není vo nic lepší.Padá mi jen nos a ten si můžu vždycky přilípnout.I am forever!!!
  • to,co si myslím

Micael Jackson je magor kterej se snažil bejt tim km neni a tak si zničil celej žvot
  • MJ - KOP

Naprosto s váma souhlasím! Každý vidí jenom pozitivní stránky, ale co si musel vytrpět, na to každý sere, nebo o tom nic neví! Michael je prostě nej popový a vůbec nej zpěvák, který kdy byl a podle mě i bude! Jeho taneční kousky a proslulá MOONWALK jsou dalším jeho uměním! V obvinění, která byla na něj zprostředkována, nevěřím! Ovšem jeho největší chybou v životě - dle mého názoru - bylo, že se chtěl stát někým, kým být nemůže a tímto rozhodnutím se okradl a další jeho nejlepší léta v životě! A kdyby tak neučinil, myslím, že by i dnes drancoval parkety a svým hlasem by rozjasnil miliony fanoušků na celém světě! YOU ARE STILL NUMBER ONE MICHAEL!
  • cvbc

Hm...Michael je dost dobrej..jeho sestra janet taky a taky la toya!! *3* byla bych ráda kdyby udělal nějakej ten další koncert ale nechtěla bych tam jít protože bych byla strašně nasraná že bych za nim nemohla jít!!!!A určitě by si všímal jen malejch dětí a na mě pif-paf...nemyslim to tak doslova ale co no...kdybych se narosila roku 1968 v americe a hrála bych v klipu the way you make me feel místi tý tatiany hnusný tak bych se měla líp!!! *9* *15*
  • Re:

nechapu jak muze milovat Majkla nekdo kdo pise takovy chyby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit