Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bulvar je hajzl

http://www.majkldzeksn.info
  • Zadne lzi

Chcete se dozvedet o vsem co se tyka MJ, o plastikach, zmene barvy pleti,...? Navstivte stranku kde neexistuji bulvarni kecy: http://www.majkldzeksn.info
  • king of pop

Moc prosim nekoho z vas jestli nevite a nebo nemate dvd,vhs Bad tour.Shanim to uz dlouho a kdyz sem si to objednal s Australie tak mi to nedoslo a uz je to 9 mesicu.Predem dekuji za pomoc *9*
  • Je to borec !!!!
  • gerrille

Sice se tk trochu zbláznil ,ale jinak byl úžasnej Best dance ,best music a koukněte se na jeho životopis tam máte důkazy ;)
  • Michael Jackson

Je to nadaný ale spíš vinikající zpěvák. *4* *3*
  • jezda

*3* happy day *3*
  • na to ze ho tak vsichni strasne milujem a ze je to porad kral popu je tu na nej moc malo fotek tak jsem nejaky pridala a porad pridavat budu,tak hodnotte jsou to super fotecky *5*
  • idem o nom robit referat aj ked ho neznasam.....nech je sranda *1*
  • je to nejvetsi popova hvezda v histori
  • debilni reklamy

auto rok internet hudba film auto internet cd rok auto auto
  • The Best

Michael nejlepší zpěvák a je fatk super.
  • JE TO ÚCHYL

Jak se může někomu líbit? Král hudby? Dyk je to pedofil! Co mi na to řekneš? *7* *5* *10*
  • Je to král hudby !!!!!

Michael je fakt bomba...líbí s emi na něm jeho styl..má krásný klipy,písničky a nejvíc se mi na něm líbí jeho pohyb to *14* Mám i jiné zpěváky ráda,ale tenhle je fakt bomba !!! *4* paa *9*
  • neeeeeeej

je to vyyyyyyyyyyyyybornej spevak!!! *14* *14* *14*
  • Jacko rulez 4 ever

je skvělej, je skvělej, je to pan někdo, excesy má, ale let´s face it, je genius a ti nikdy nebývaj normální, konec konců - já ho zbožňuji proto, že není všední, tuctový a obyčejný, je jedinečnej, love u, man *14*
  • majkl je kanec a nikdo ho nikdy nemuze v oblasti popularni hudby prekonat, co se tyce skladatelskych napadu, zpevu, tance a hlavne ta hudba ma koule je to kanec
  • Michael je nejlepší

Michael je nejlepší zpěvák na světě má úžasný písničky a ten hlas je prostě skvělej takovej nikdo nemá a tancování tomu se nemůže nikdo rovnat to umí jen on a když někdo říká že ho umí napodobit blobost on je prostě originál méfdia ho úplně zničili šmejdi jen mu to záviděli a když mluvim o tom že sexuálně obtěžoval chlapce tak to je největší píčo... co jsem kdy slyšela to by nikdy neudělal to neznamená že když má rád děti tak že je úchyl doufám že se vrátí je to můj nejoblíbenější zpěvák a jeho otce bych nejradši vykastrovala a zabila
  • tak si nezapomeň vzít ochranu,budeš jí potřebovat
  • dangerous tour

za 1 rok se chystam do ameriky na 3 tydny do neverlandu.michael je nej....neni co dodat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit