Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • For Karel

No čet jsem si to, ale po druhým řádku jsem už fakt nemoh pokračovat... Tý vole, to sou komentáře ...
  • Sim

A kdo to jako mohl vedet, zes to zrovna byla ty?(kdyz to nebylo podepsany). Myslim, ze uz ses se mnou jednou loucila a buhviproc ses jeste tu a zas mi odpovidas, tvoje slova asi nemaj moc vahu co?
  • Acihead

Narazis snad na neco? Proste sem to nevyplnila .. jak vidis v predchozich i nasledujicich zpravach ano, rozhodne lepsi zapomenout neco vyplnit nez stridani nicku v domeni ze si ostatni mysli, ze to pokazde pise nekdo jiny.. to je k politovanihodne..jak jsem se docetla ze to tu nejmenovana osoba dela.. Timto koncim nasi debatu, jak vidis nemame si co rict.. Sbohem
  • Sim

Ano, mas rozhodne pravdu, ale nezlob se, prijde mi trochu srabarna nepodepsat se pod svuj nazor nebo vyrok, ovsem to uz je otazka kazdyho svedomi ze? Ja se za nic co rikam nebo delam nestydim, nemem duvod. Ten nekdo asi jo, chudacek.
  • Acidhead

Jak vidim, pochopils, kym to bylo psano, takze v tom nevidim zadny dalsi problem. Davam ti za pravdu, ze mame pravo na svobodny nazor viz to co jsem psala pro kritiky bylo mysleno pro osoby, jenz pouzivaji sprostych nadavek na MIchaelovu adresu, ovsem nikoliv na kritiku samotnou, ale jelikoz jsem se zde nesetkala s kritikou bez pouziti nadavek, psala jsem to vseobecne a dale jsem to nezpresnovala. Takze pokud se zde nachazi jedinec, ktery pouzil kritiky bez vulgarismu, tak se mu (ale pouze jemu) omlouvam. Dale k memu podepisovani - jak jsi sam rekl, mame svobodne pravo na svuj nazor, tudiz i na sve ciny. Tim pademmam svobodne pravo rozhodnuti k tomu, jestli se podepisu, anebo ne. A tobe to muze byt uprimne jedno. ADIOS
  • Lidíííí

Nechtěl by to ten váš Jackson zkusit ve skupině Slipknot?Skvěle by tam zapadl a ani by nemusel mít masku,protože i bez masky vypadá jak když vypadl ze špatnýho hororu.
  • You

No, tvoje vyjadrovani taky neznelo zrovna jako z pravidel pravopisu, tak laskave nepoucuj. A ackoli celkove moc klipu neznam, protoze na ne nemam kde koukat, jeden od Jacksona urcite jo. A proc sem lezu? Zajima me, kolik je na planete, nebo alespon v CR, cvoků.
  • chuji

Ti co tu píší jsou jen chuji. Protože kdyby viděli alespoň jeho jeden klip nebo koncert. Tak jim mrdly oči jak by hleděli. Ale je mi taky záhadou jakto že se o něj zajmají. Třeba se neumí vyjádřit a přitom ho zbožnují a dělají před ostatníma machry s výběrem super vulgarismu. Že se nestydíte PRASATA.
  • Lucie

Stejne tak jako je zahadou me, jak to nekdo muze poslouchat. Vidis, mame neco spolecnyho- lustime tu zahady.
  • Hele vy zvláštní lidi, kteří máte na všechno odpověd, můžete mi napsat, proč sem lezete, když Michaela nesnášíte? Je mi to opravdu velkou záhadou!
  • Jenny

Koukala bys, ale pisnicky od nej znam, prece jen obcas posloucham radio. A ze dokazal veci jako nikdo jinej je peknej kec. Jsou na svete spousty lidi, co dokazali vic nez on, za to ti rucim. Jinak kazdopadne, rozhodne sem nejdrsnejsi na svete, to pripoustim, ne-li dokonce nejdokonalejsi.
  • Co sem lezete kdyz se Vam nelibi..??..Kazdymu se libi neco..a nam se proste libi MJ..a co..??..vadi vam to..??..Muzete svuj nazor rict normalne a ne tady prokazovat vysi vaseho IQ sprostymi slovy..ale vy se asi citite drsne ze..??..Nikdo toho nedokazal tolik jako MJ,ale vy nad tim proste nedokazete uvazovat,vsadim se ze neznate ani 5 jeho pisnicek,ale ctete bulvar,tak co byste si neco poslechli..date jen na ty blby kecy v bulvaru..na takovy primitivy fakt nemam co vic rict..
  • Co to tady píšete za sračky?
  • ?

To je ti i zatezko se podepsat? Ja si teda za svym nazorem stojim a to i za svym jmenem.
  • Rozdil je rict nazor normalne a nebo pouzit pritom samy vulgarismy..
  • Opravdová závist

Ja nevim jak vy, ale ja mu teda rozhodne zavidim. Ty prachy ani tolik ne, ale ten nos, ten nos by rozhodne stal za to. Myslim, ze ty stranky nejsou jen pro fanousky, ale pro vsechny, co chtej vyjadrit svuj nazor. Vis ty vubec, co je to svobodnej nazor? To je to, ze ty muzes MJ milovat a ja ho muzu nenavidet a svobodne to muzeme rict, kdekoliv a kdykoliv. Za to sme myslim zvonili klicema nebo ne? Chces mi snad uprit pravo na vlastni nazor?
  • Punker

Tak tak.Je to pedofilní magor.Mimochodem,četl si tu ten dlouhý proslov?Pěkná píčovina,ne?
  • pro kritiky

Vy ste seci lamy, co ho tu pomluvate..! To ste jeho osobni strazci, nebo chuvy ze muzete napriklad vedet jesi je nebo neni pedofil a jesi udelal hento tamto.. Nejste, tak mlcte.. To je jak kdyby naka dylina z Ameriky naraz zacala psat do nakyho fora v USA, ze Pepa Novak z Ceska je kripl a vymazanej pedofil a pritom ho nikdy nevidela natoz s nim mluvila.. Je to ubohost takto nekoho urazet, kdyz o nem vite prd.. Co z toho vubec mate? Pokud vim, tak tyto odkazy a stranky MJ sou delany pro jeho fanousky a ne pro nake vymazy co sem lezou kdyz se nudi a potrebuji si nekde vylit zlost, protoze sami neco nedokazali.. Sak kdyz ho tak nemuzete vystat,tak proc sem lezete, proc sem pisete? Kdyby vam byl lhostejny, tak si budete v klidu prohlizet nakyho Kaju Gotta bo co ja vim co posluchate a nebudete ztracet cas nad necim co vas vlastne vuuubec nezajima, ale jelikoz sem lezete, tak je to protoze mu neco zavidite..co by se mu dalo zavidet? Co ja vim, ve vasem pripade treba prachy! Ja zas obdivuju jeho hlas a tanec, he's the king of pop.. Takze jeste jednou-kdyz vas nezajima, tak sem nelezte.. ..jinak MJ 4 ever! He's out of my love!
  • Zmrd

Je to rozpadající se píčus!!!!!!!!!!!!!
  • Tak jsem tady zase zmrdi

Týýýý vole tady to jede.Jen mi tu chybí natálka a tery.S těma se tak hezky debatovalo o tom kdo je jak chytrej.Byla prdel číst ty jejich přííspěvky o inteligenci.TAk co holiy kde ste.Už jsem dlouho nikoho neprovokoval.:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit