-
...
Miluju Freddieho i Michaela.Abych se priznala,tak vic asi MJ.Ale spis to delam tak,ze nejlepsi rocker je pro me FM a nejlepsi popar MJ. *14* Showman na jevišti i v soukromí byl určitě Freddie.Michael se zdál v soukromí docela zamlklý zatímco Freddie byl ďábel. *1* Jinak v roce 1983 tihle dva chlapíci natočili 2 nahrávky,které sice nevyšly,ale dají se sehnat na internetu nebo od ganoušků MJ nebo FM.Každopádně jsou to oba megahvězdy.Freddie je ten nejtalentovanější v nebi a Michael ten na zemi.Jinak lepší hlas má Freddie.Michael na tom není hlasově zrovna nejlíp,u Michaela šlo vždycky spíše o talent.Jinak oba skládali své písničky,za to si zaslouží úctu. -
Pro královnu
Docela s tebou souhlasim. Ale myslim si, že se nedají srovnávat. Každý je něčím vyjímečný a oba dva jsou legendy. Já osobně mám radši MJ, ale podle mě je Freddie lepší zpěvák...viděla jsem jeden koncert Queen a fakt ani jeden tón falešně....ale Mike umí udělat lepší show, umí tančit a pomáhá světu....je to muj názor, nikomu ho nevnucuju *4* -
freddie
jasný majkl je dobrej a hodně dobrej ale nesouhlasim s názorem že je nejlepší zpěvák všech dob...to je blbost protože tim je FREDDIE MERCURY a nikdo jinej to si pamatujte...QUEEN never die ale majkl taky ujde škoda že za freddieho života nenatočili nějakou společnou věc jak freddie chtěl to by byl teprve mazec *3* -
Michael je nejlepší!!! hodně lidí ho nenávidí, ale to co se z něho stalo tak to z něho udělali média.Michael je stále stejný jako býval. Je skvělej!! *5*
-
Michael je supér, nejnej celebrita jakou znám!! Nezáleží jak vypadá hlavní je jaký je uvnitř a myslim si, že je to skvělej člověk, nehraje si na to co neni, což dělá hrozně moc celebrit!! A mě se Michal moc líbí... měla jsem ho ráda od malička, mám ho ráda a ráda ho budu mít pořád!! Nikdy jsem nevěřila a ani neveřim co se o něm říká a píše s těma dětma TAKOVEJ SI MYSLIM, ŽE NENI... i když ho vůůůbec neznám...(ŠKODA) *9* PS: DOUFÁM, ŽE BUDE VIDĚT JEŠTĚ HODNĚ DLOUHO!!! *14* *14* *15*
-
Pro Teryn
Mike svým vzhledem vypadá uměle, to je pochopitelný, ale věřim, že v nitru je to opravdu krásná, lidská a nádherná bytost. Každý kdo se ho snaží poznat a pochopit zjistí, že je to úplně obyčejný člověk s nezvyklým talentem a obrovským srdcem. -
Ježííííísiiiiii
Ježis jak se vam muže libit vždyt je celej umelej *9* -
We always love You!! *14* *14*
-
MAJKL
MAJKL JE NEJLEPSI SPEVAK, SKLADATEL,CHOREOGRAV,PRODUCENT,TANECNIK AHLAVNE SOLIDARNI CLOVEK.JENEJ -
KING
MICHAEL JE NEJ A VZDY BUDE NEJ JE TO KING OF POP NIKDY NEBUDE NIKDO LEPSI NES ON.JE NEPREKONATELNY.NIKDO NEDOKAZAL TO CO ON.A NIKDO HO NIKDY NEPREKONAV TOM CO ON UDELAL PRO SVET A HLAVNE PRO DETI. JE PROSTE NEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ. -
*3* *1* *5* *15*
-
je fakt, ze jeho era je uz u konce a bohuzel uz asi moc do dejin nezasahne. Skoda, protoze to vzdycky (az na album Invincible) byla pecka, podle ktere se dala vyucovat pop music (a kupodivu i jine zanry). Nicmene je ale nepopiratelne, ze jestli Elvis byl kralem Rock n´rollu, Louis Armstrong kraloval v jazzu a blues, pak MJ bude navzdy POPOVY kral a R. Williams a podobni mu nikdy nemuzou sahat po paty, protoze na vrchol je "dosadili" producenti s vidinou zisku. Umi Williams skladat, psat, tancit, delat choreografii a jeste produkovat videoklipy? Tezko. Navic kazde jeho album je "to same". MJ dokazal na jedno album nacpat rockovou hitovku, Rn´B, pop i Rap a vsechno v top 5!!! Nevidane. Profesionalni muzikanti se o Jacksonovi moc nezminuji, protoze vedi, ze je Jackson a Ti druzi.Jackson a jeho tym dosahli temer dokonalosti a tak na ne vzpominejme. Kde jen je doba, kdy se dalo na klipy divat a dokonce se na ne tesit, shanet je... kde je doba Prince, Madonny (kdyz se jeste dala poslouchat)...skoda *5*
-
ma nejlepsi songy..a hlavne billie jean na to se nejlip pariiiii... *3*
-
Pro didietu
Já to znám takhle: Be Bad, stay Dangerous, make History and you will be Invincible. *3* -
To je fak \"Thriller\" nebo \"Off the Wall\"?
Michael Je fakt nej.............!!!!!!!!!!!!!! "One more chance" ! Jsi "Dangerous" nebo snad "Bad"? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
MICHAEL JACKSON
Michael je KING OF POP FOREVER!! Je to ten nejlepší zpěvák a tanečník všech dob!!! Michael Jackson je THE BEST!! *14* *14* -
gfdhhiiuh
*3* *9* *13* *4* *3* *16* *5* *4* *3* *14* *7* *10* *14* *3* *9* ---------------- *13* *5* *13* *13* *13* *13* ---- -
fseobecne
ehm, nejak to tu vazne *9* -
Punker
Jo jsou hustý.Já to vydržel číst celý a řval jsem smíchy aspoň minutu. *1* -
to teda
Moc se jim to nedari, obhajit si ty vlastni nazory co?