Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEVÍM

CHUTNAJÍ TI GOJA????
  • Pro všechny

Tak tu máme zas vánoce.Tak cvám místo nějakýho nadávání a dohadování přeju veselé vánoce a šťastný nový rok.
  • Pro Fans

Ahoj Fans. Víte že Mj chystá nový album? A Jeho klip k Thrilleru byl v Anglii zvolen nejlepším? A taky budou vycházet jeho starý singly vždy s klipem!!!!
  • Zuzce

Nám to nikdo dovolovat nemusí.Nebudu tady psát jak je skvělý.To tu píšou takový krávy a kreténi jako jsi ty.Já sem píšu jen čistou pravdu,né že mu nadávám.
  • co to tady delate vy blbecci
  • pro vsechny

hej vy kdo vam dovoluje aby jste si tady psaly sproste veci tady mate psat jak je michael jackson skvely vy trupky a ne si tady psat nejake a rekl mi chcipnete tak zatim vy trupky
  • pro karel

a vis co m jeste rekly ze mam se jit vyskat z jednou picou
  • Je to král hytu a říkej te si co chcete ale je to jednička

mě se hrozně líbí jeho zpěv a klipy. Je super ty jeho pohyby jsou prostě skvělý.Urči tě si tet každý říká ta Lucie je ale blbá.blbá neblbá to je na vás ale muj názor neměnim Ahojíík
  • pro lucii

Já jen říkám,že tu a na jiných fórech nemůžeš napsat svůj názor bez toho,aby ti nikdo nenadával.Protože lidí jako ty,co respektují i názory druhých se tu najde jen málo.
  • Pro Karla

PS. k předešlému příspěvku
  • SAKRA, JÁ TADY NIKOHO ZA JEHO NÁZOR NEODSUZUJU! PROTO JE TO DISKUZE! JÁ VAŠE NÁZORY RESPEKTUJU! MĚ POUZE NAŠTVALO, ŽE ANONIMNÍ AUTOR NAPSAL: "umrete vy píííííče!!!" TO JE VŠECHNO!!!!!!!
  • Pro lucii

Kolikrát tu někdo,řekne svůj názor na tu hvězdu.Že je to úchil a podobně.Maj pravdu.A nemůžou to říct bez toho,aby se tu neobjevil nějakej blbeček,který si říká patrick..... a nebo debilka jako natalie... začne jim za jejich názor nadávat do ubožáků a podobně.Tak jak tu máme říct svůj názor bez toho aby nás neuráželi!!!!!To tady mám psát že je úžasnej a podobně aby jste měli radost,jdyž si to nemyslim.Já vám schválně řeknu svůj názor.A určitě se tu najdou blbci,co mi začnou hned nadávat.Je to dobrej zpěvák a to je si tak všechno.Protože jak tu už někdo napsal,tak držet své dítě z okna opravdu není normální a nevěřím tomu,že není pedofil.Pořád říká jak miluje děti a já si myslim,že je miluje až moc.Tak a teď se do mě můžete vy hovada pustit.
  • Pro někoho

Tvůj názor samozřejmě uznávám. Nenapsala jsem, že když nejsi jeho fan, tak tu nemáš co dělat. Je mi upřímně jedno, jesti jseš nebo ne! Mě se pouze příčí tvoje vyjadřování sprostými slovy. To je VŠE!
  • pro lucii

nevim proc by sem se mel/a podepisovat to je jenom moje vec jestli se podepisu nebo ne a kdyz ne tak se o to laskave nestarej muj nazor na michaela jacksona je takovej ze ho nemam moc rada zpivat celkem umi ale to co dela (napr.drzet decko za nohu z balkonu muze napadnou fakt jenom dylinu) je trochu moc nemyslis???????????????????!a hlavne mi nepis ze kdyz nejsem jeho "fanda"(jak uz tu nekteri psali)tak tu nemam co delat
  • Někdo je tady tak ubohej, že umí pouze sprostě nadávat a ani se nepodepíše. To je fakt trapný. Alespoň By mohl říct svůj názor na Michaela (když je to diskuse) a ne "Umrete vy...." !!!
  • umrete vy píííííče
  • papučáku

ty si vymaz ty dylino
  • pro všechny fandy

Já mám taky ráda Michaela už hezkých pár let a myslím si že lepší šoumen není.Pro všechny ostatní dává latku pěkně vysoko.Jen jsem chtěla říct že z toho jak jste sprostí by asi velkou radost neměl.Tak se nad sebou trochu zamyslete.
  • patrikovi

Tohle bych ti taky chtěl říct.Laskavě se vyser na ostatní,je to jeich názor na Jacksona,pokud si někdo jako já myslí,že je úchyl,tak je to jeho názor,jestli ho má někdo rád,to je mi taky jedno.Ale když sem napíše nějaký individum jako ty a další co o Jacksonovi vymejšlej takový píčoviny jako že je slušnej nevinej a není takovej,když si o něm něco přečtou v novinách nebo na internetu a nikdy se s ním osobně nesetkali,tak to už mě fakt nasere,když tu ty a tobě podobní nadáváte lidem do ubožáků a debilů a melete píčoviny.Tak se ty a ostatní uklidněte,jiných si nevšímejte,něco tu napište a můžete jít potom třeba do prdele.
  • patrikovi

vzpamatuj se nikdo tady nechce abys ponekom opravoval chyby tak se uklidni a je kazdyho vec co si tady pise a kdyz se ti to neliby tak si to necti kdyz si nekdo mysli ze jackson je dezolat tak to je jeho problem a ne tvuj tak se rychle vzpamatuj ty dylino

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit