-
Patrikovi
Za lidi v New Orleans se bdu klidně modlit,ale za tebe ne.Si myslíš že jsi nějaká hvězda nebo co?A nestrefuj se do mě. -
Patrikovi
Hele prosí tě můžeš napsat něco co je inteligentní.Tvý příspěvky mi připomínají příspěvky fanatika.To se stalo v Americe je smutný.Je to od tebe pěkný že si se o tom zmínil.Ale jak píšeš o Jacksonovi mi nepřipadá normální.Prostě jak kdybys si nechtěl připustit to co se oněm vykládá.Psal jsi že má rád ďeti,ale nevíš jakým způsobem je má rád.Jestli je solidní nebo skromný taky nevim.Když chodí po ulici a je to samí:"Jé to je pěkné to si koupím jé tamhle to taky."A lidi se ho jen ptají jsetli si nemyslí že už toho je moc.A to je pravda já to totž viděl v televizi.Tak nevim jestli je tak úžasnej.Ale jako zpěvák je fakt dobrej,to přiznávám. -
Jakou to velkolepou diskuzi o gramatice jsem rozpoutal po uverejneni sveho prvniho prispevku na tomto serveru. Je mi opravdu zle, ze lide jako je JasonX ap. navstevuji zrovna Michaela Jacksona, i kdyz o nem zrovna hezky nesmysleji. Ja se minuly tyden vratil z Bahrainu, Michael ma novy domov. Z jeho cest po Evrope (zejmena Londyne) lze usuzovat, ze zacalo nataceni jeho noveho charitativniho singlu "From The Bottom of My Heart", on svou cast jiz nahral, v soucasnosti se nahrava a mixuje zbytek... to probehne v USA, kam Michael nechtel letet... Singl nakonec bude prejmenovan a nebude v nem zpivat tolik hvezd, jako bylo uvedeno na samem zacatku tohoto projektu. Modlete se za Michaela, modlete se za ty lidi v New Orleans, modlete se za mne a za tu divku z prechodu... I love you more
-
Já jsem si o něm dřív myslela že je to debilní úchylák atd. ale jednou se mi do rukou dostalo jeho CD a od tý doby na něm ulítávám. I když už moc nehraje tak má lidem furt co říct. a jeho klipy jsou nejlepší. Je jedinej opravdovej umělec minulosti i současnosti. PS: Poslechněte si ho!!!!!
-
at vypadnou vichni debilové a hovada,který akorát buzerujou a nadávají na Michaela.My Vás stejně ignorujem.Snaíte se zbytečně!!!!!!!!Tak proč jsem vlastně píete???????
-
Michael..
Slovy neodkazu vyjadrit jakou uctu a respekt k nemu chovam..je to pro me ten nejvic inspirativni clovek na Zemi a kdokoli ho zase bude chtit ocernovat nikdy nedosahne toho ceho bude chtit,protoze vsichni se zdravym rozumem vi,ze Michael deti miluje ale rozhodne neni schopen jim nejakym zpusobem ublizovat,ma nadhernou dusi a srdce..vzdy bude nejlepsi a jeho pratele u nej vzdy budou stat..je Andel..Zaslouzi si to nejlepsi..Prosel si peklem a presto se dokazal znovu postavit na nohy a vsem dokazal,ze je NEJLEPSI.. -
Nevěřím sice že by byl úchylák ale nějak úplně super taky není....jediná jeho dobrá píseň je SMOOTH CRIMINAL...Ciao...!
-
Martě
Od toho je tu ta diskuze.Je tu aby člověk mohl říct svůj názor,Už jsem to někde už psal jednou.Ubohá jsi ty.Nikoho nezajímá co si o něm myslíš.Tak tady prostě něco o něm napiš a neser se do názorů jiných lidí,takový lidi fakt zbožňuju,když se můžou posrat kvůli tomu že ostatní nemaj rádi to co oni.Prostě řeknu že mě se ten zpěvák líbí,a nenazvu nikoho ubožákem jen kvůli tomu že se jemu nelíbí!!!!!!To už je jejich věc koho poslouchaj.To abyh kvůli takovejm jako ty se nekoukl na žádného zpěváka nebo zpěvačku protože poslouchám metal. -
ubožáci!
Některé Vaše trapné narážky na jeho adresu, žádného Michaelova fanouška nevyvedou z míry :-) Nechápu co tím zde chcete dokázat..asi možná jen to, jací jste chudáci...A také nechápu jedinej důvod , proč jste se ocitli zrovinka tady v osobnostech v sekci Michaela Jacksona...je vysoce pravděpodobné, že jste ho chtěli poznat a dozvědět se o něm něco víc...pochybuju, že jste sem přišli jen z toho důvodu, aby jste napsali do diskuze to, co se vám na něm nelíbí...to by totiž udělal jen maximální tupec :-).....ZDRAVÍM VŠECHNY MICHAELOVI FANS!!!!!!!! -
Důkaz
Napiš mi jedinej důkaz,že to neudělal a toho že je dokonalej chlap.Debil to jo,ale víc už nic. -
vymlazgirl
ty ho znas ze rikas ze by nic takovyho neudelal? -
MJ je Bůh
Nechápu lidi, kteří si myslí, že by byl Michael schopný obtěžovat malé děcka... je to prostě Bůh a nic takového by v životě neudělal!! Je to dokonalý chlap a zpěvák a všichni by se od něj měli učit! Je to průkopník!!! -
dobrej píčus
-
JE TO HNUSNá NáNa.KDO SE MNOU SOUHLASí AT SEM NAPISE.
-
Nech jí bejt,má cpravdu se všim co píše.
-
katce
ty jse ůplná kráva,Katko.Aby ses náhodou nerozpadla sama.Kdy ho neposlouchá,tak sem nelez ty píčo. -
JÁ NEMÁM NIC PROTI JEHO PÍSNIČKÁM ALE NEVĚŘÍM MU,ŽE JE ČISTEJ JE TO NORMÁLNÍ UCHYL!!!!!!!!!!!!!!!!! MĚ UPLNĚ STAČILO JAK DRŽEL TENKRÁT TO SVOJE DÍTĚ VYSTRČENÝ VEN Z BALKONU!! MAGOR JEDEN NEMĚL BY SI UŽ DĚLAT ŽÁDNOU PLASTIKU! ALE PIŠTE SI TU O NĚM DÁL ALE POSPĚŠTE SI PROTOŽE ZA PÁR MĚSÍCU SE NAM UŽ CELEJ ROZLOŽÍ UŽ TEĎ NEMÁ NOS CO PAK BUDE DĚLAT ZA 3 ROKY?
-
proc by jim to delal ? proto ze je pedofil
-
Ty píčo,ty nevíš proč by to udělal?Proč pedofilové zneužívají děti?Proč asi?Protože s tím nic neudělaj že se jim líbí děti.Sama píšeš že nikdo neví jak to je.Co když se z toho vysekal a při tom je na děti?Tady píšeš jak kdyby si ho znala.Nikdo neví co se tomu magorovi honí v hlavě.NIkdo neví jestli je normální a nebo jestli myslí celý den na chlapečky a holčičky.
-
:o)
MICHAEL JACKSON KING OF POP tak to bylo, je a bude jednou už to byl král popu a tím pro mě zůstane...