-
nataliexxx
Hele natalie říkal jsem ti srovnej si to v hlavě a nedělej tu ze všech blbečky.To že někdo naštvaný na někoho kdo se zastává takového prasete jako je tenhle zpěvák ještě neznamená že je hulvát.Četl jsem první příspěvek co psal dotičný JasonX.Padlo tam i slovo chudák.To když se zmiňoval o tom klukovi co byl opravdu alergický na slunce.Nemyslíš že kdyby to byl nějaký magor použil by třeba slovo jako kripl nebo blbeček.To že ti tu potom nadává se mu nedivim.Urážet jeho rodiče si nemusela on ty tvoje neurážel.Děláš ze sebe inteligenta ale tvé příspěvky se rovnají příspěvkům 12.leté puberťačky.Tak co je?Odpověz ne.Nebo se stydíš mi odpovědět.No tak nepoovídej si s tou druhou nafoukanou holkou a odpověz? -
pro natalii teri
Hele srovnejte si to v hlavě.Možbá si myslíte jak ste dokonalý.Ale při tom tady lidi jenom urážíte.Píšete tu jak je někdo hloupí, ale vsadím se že nejste o nic chytřejší.Jste obě namyšlený až až .A už je to trapný.Radil bych vám se tady všem omluvit.Že někdo nemá rád Jacksona neznamená,že ho budete urážet stejně mají pravdu ti co o něm mluví ve zlém.Protože se z toho dostal jenom díky chytrému právníkovi.Jste obě ubohé. -
nataliex
nikdo se tady nechce maskovat tak abys mela radost tak se tet budu podepisovat tak vetsi picu sem nevidela -
teri.007
ty pico nejsi nahodou kamaradka s tou picou natalie myslim ze jo protoze ste obe dve tak trapny ze uz to nejde vic jak se muze narodit takovej nezdar jak ses ty no ta nataliex to je taky nepoved nejste segry pice ste hodne velky tak je to mozny -
nataliex
vyliz mi prdel ja si tady budu psat podjakyma prezdivkama chcu tak se starej o sebe ty devko naco cekas az prijede ten tvuj jackson a natrhne ti anal ? jak se muze nekdo takovej vubec narodit DYLINO -
Bravo Natálko!!
JasonX,i podle měho mínění, disponuje zhruba 2(specianě pro JasonaX slovy: dvěma)mozkovými buňkami... Někde jsem četla, že ryby obsahují velké množství jódu, který blahodárně působí na šedou kůru mozkovou... Takže milý JasoneX... doporučuji Ti SEŽRAT MINIMÁLNĚ DVĚ VELRYBY STŘEDNÍ VELIKOSTI. Dobrou chuť a bacha na kostičky :o)) -
Jasovi alias xkxkxk,dflmg a pod.náročné autory
:))))) Nemá smysl vypisovat všechny zkratky, které tady smolíš, zřejmě v domění, že se parádně maskuješ. Agente. :))Jako že, tvé "Sebrané (ze žumpy )spisy JasonaX ", někdo podporuje.:)))Já se opravdu bavím.:))) Víš co? Už raději nic nesmol a běž se uklidnit masturbací. :) Z těch tvých blábolů je všem zřejmé, že na tom s intelektem budeš na úrovni aut.pračky. A uznej, že jsem ti hodně nadržovala.:))) Tak už nezlob a běž si pohrát. :)) Joo, a pozdravuj mamku, psal jsi tady nějaké krávě a trapce, tak to bude asi něco pro ni. Však vy si to v rodině už nějak přeberete. :) -
pro natálku
Si kráva!!!!!!!!!Říkám literaturu!!!!Kokej vzít nějakou knížku nauč se už do prdele číst a gramatiku si radši taky zopákni!!!!!!Si kurevsky trapná!!!!!!!Trapko posraná!!!! -
tak fajn, ale to je opravdu naposledy
Jasone. Chtěl jsi zřejmě říci gramatiku, že?:)) Literaturu si ani při nejlepší vůli nemohu opáknout. :))))) Nebo máš na mysli anglickou, českou, francouzkou literaturu? A který autor by to měl být? Jason X? :))) -
nataliex
ty si trapna , jak se muze nekdo takovej vubec narodit ?ty si asi omyl ,ze? papapappapa -
nauč se číst natálko
Chyb tam není jak maku,ale jenom dvě takže pokud jich vidíš více zopakuj si literaturu. -
reakce na grcy
ani se mi nechtělo reagovat na to co jsi tu vypotil. Ale jedna otázka? Ty jsi s ním v té ložnici byl, že jsi o tom tak přesvědčený? Tak asi víš víc, než my všichni ostatní. :)))Pokud je známo, soud ho osvobodil. Joo, a jestli chceš tady něco blábolit o uplacené porotě a jiné hovadiny, tak si vymysli raději něco nového. A nebo víš co? Ani na můj příspěvek neodepisuj. Na další žvásty , které musím po tobě luštit nebudu reagovat. A odpočiň si, prý to zvyšuje IQ. Možná se po roce dostaneš do plusových čísel. Musíš věřit a doufat v zázrak.pa :)))))))))))))) -
nataliex
myslis ze nekoho zajma ze tam nekdo nekde udelal chybu to se stane komukoli ale to nevadi stane se ze se nekdo nepovede nemusis tady psat naky srance s perlama nebo co a slova chyb jak maku neriku uz ani moje babicka tak se spamatuj -
nataliexxxx
tak ty si asi mala pica hej holcicko di se lecit trapko -
Ješišipanebožepatrykusorytosepýšejackson promin.To je chyb vole.To aby si ty a ta husa se tu zas mohli rozebírat pravopis.
-
kim
a tim pomahanim myslis natrhnout prdel malim detskam? -
patriku
na co si tyfy hrajes ze tady budes poucovat kdo ma a nema chybu ve slovu but si tak vymastenej a nebo tak trapnej ale ty si vymastena trapna pica -
nepripada vam trapny se tady hadat kdo udela v jakym slove chybu??????????????????inteligenti:)
-
Nazdar nataliexxx
Hele!!!!Nejsem debil ani kretén a ty a ten Patrik ste jen ubohý fanatici co nechtěj slyšet pravdu o tom pedofilovi,vy ste mu snad sežrali i to že měl zlomenou nohu kuli tomu že ho kousl pavouk a podobný jeho úlety.Jestli ano jste kreténi vi dva!!!!!!! -
Patriku,
nemá smysl se dohadovat s lidmi typu Jacksonx nebo jak se jmenuje. Jeho příspěvky jasně dokazují, že je opravdu (jak sám napsal) debil a kretén. To je jako házet perly sviním. Tady nejde jen o negramotu, těch chyb je tam jako máku, ale taky o formu, jakým své názory prezentuje. On totiž nemůže pochopit, že si každý se svým tělem může nakládat jak chce. A to dokonce i M.J. :) I kdyby měl 50 plast.operací, je nám všem po tom kulové.