-
Já jsem neřekl bulvární tisk.Řekl jsem celý svět.Nechceš snad říct, že lže celý svět.A to že spletu dvě písmena neznamená,že jsem debil a kretén.Jasný?
-
To JasonX
Všechno co sis přečetl za dlouhá léta v bulváru jsou sprosté lži a nepravdivé pomluvy. Pleteš sem věci o kterých nebyla vůbec řeč a jak můžeš ve slově mít (ve smyslu vlastnit) napsat ypsilon? Zrovna tak ve slově takový píšeš měkké? nevím kdo je tady kretén a debil... PS: upřímně, je mi tě líto! -
ON je ÚŽASNÝ!!!!
Dnes jsem sledovala na VH1 pořad o M.J..Poslouchám ho léta, snad ještě, když zpíval v Jacksons5. Ten pořad byl zaměřen hlavně na jeho dětství a bylo mi ho strašně líto. Je bez řečí tím nejlepším tanečníkem a zpěvákem na světě. Většina dnešních hvězd se inspiruje jeho tancem. On je fakt neuvěřitelný. Genius. A jak už tu psal někdo přede mnou, kdo dokázal v životě kulové a nezná ani pravopis a chce tady blábolit nesmysly o M.J., ať neleze na jeho stránky. -
michael je nej
Cau lidi nechapu proc sem lezou lidi ktery ho nemaj radi proc lezou na JEHO stranky,to fakt nechapu.Ja osobne ho posloucham od 4let.pro me je ten nej zpevak tanecnik a nej clovicek.Kterej je hlavne NEVINNEJ.JO LIDICKY KDO HO TAK ZBOZNUJETE PISTE MI NA MUJ EMAIL A POKECAME O NEM A POKUD MATE FOTKY NEBO COKOLIV O NEM PISTE TAKY.DIKY MOC MOC PAPA -
Jééééště já
Už jsem si vzpomněl.Vybělili mu to nějakejma sračkama peroxid nebo něco takovího vole!!!! -
Pro kreténa
DEBILE!!!!!Četl jsem článek o jeho operacích.Žádná nemoc.Kdes to četl?Jeho barva kůže je výsledkem operace,sice si nepamatuju ten popis jak si to nechal udělat ale vim že nos si nechal několikrát přelomit a rozdrtit.A bylo jich asi hodně,když se rozpadá.A alergickej na slunce?Debile to je těma operacema!Viděl jsem fotku malého kluka.Ten chudák byl opravdu alergický na sluneční záření a musel mýt speciální oblek který ho chránil a ne deštník!Prostě a jednoduše.Věř si tomu dál když celý svět ví o jeho operacích kterejma si posral celej život! -
MJ IS INNOCENT
Michael Jackson si o sobě nemyslí, jak mu zde někdo vytknul, není rozmazlenej spratek, není pedofil! Je nevinný! Je to nejkrásnější člověk na světě a jen tak pro vaši informaci...v roce 1986 mu byla diagnostikována kožní choroba zvaná Vitiligo. Na rukou a na tváři se mu na jeho tmavé pleti začaly tvořit světle bílé skvrny = ztráta pigmentace. Proti své vůli byl donucen používat zesvětlovací krémy, které ho těchto skvrn zbavily! Pravda je však taková, že zničily pigment jeho pokožky, takže např. v roce 1987 (album BAD) měl již světlejší tvář, ale ruce stále tmavé! Do roku 1991 (album DANGEROUS) zesvětlal celý, protože se Vitiligo rozšířilo přes 50% jeho těla. Je alergický na sluneční záření, pleť mu rudne. Neustále se musí líčit, protože jisté barevné odstíny přetrvaly. Další samostatnou kapitolou je jeho nos. Ten podstoupil dvě plastické operace. První po úrazu při tréninku v roce 1979, kdy ještě nebyla plastická chirurgie natolik rozvinutá a nos mu vymodelovali do špičky a zúžili - bohužel nesouměrně. Pak po letech podstoupil ještě jakousi korekci, ale ta už byla darmo platná, naopak mu ještě mnohé zkomlikovala. Od té doby má nos stále stejný, ale mnozí ho sledují z médií a různých fotografií. U nich zase ale záleží na nasvícení a mnohém dalším... Není pravda, že Michaelovi nos upadl. To se nikdy nestalo! Ve skandálním dokumentu Martina Bashira (Bashit) "Living with Michael Jackson" Michael připustil, že takhle může alespoň zpívat vyšší tóny. Ono mít takový nos jako on v mládí (ještě když se mu jeho vlastní otec vysmíval), kdo z nás by nevyužil té nabídky při jeho finančním zajištění? Dále připustil, že si ovšem nikdy nepřál být bílým! O jeho jedinečné tvorbě, charitativní činnosti a lásce k dětem se budu věnovat příště. Michael není pedofil! Je to ten nejsolidnější člověk na světě, který rodával světu lásku! A až ho tu bude opět někdo pomlouvat, tak přijeďte sem a řekněte mi to do očí!!! E-mail přikládám. -
FUCK OFF MICHAEL
I kdyby byl stokrát tak úžasnej zpěvák a umělec.Stokrát by ho uznali nevinim.Tak stejně je pro mě jenom zasranej úchyl,podělanej teplouš,namyšlenej blbeček co si při spěvu musí aspoň pětkrát sáhnout na sví koule. -
Michael je sice chlápek kterej si o sobě myslí , že je nejkrásnější,trochu rozmazlenej spratek,ale jeho hlas je fakt super. já osobně mu moc nefandim a jeho styl se mi taky moc nelíbí,ale hlas má vážně jak slavík!!!A to , že je pedofil by sedlo , ale kdo si to myslí tak sází na jeho nos...a nos neni žádnej důkaz!!!Jak řikám,z tý estetický stránkyse mu fakt moc nevede jinak to je dobrej člověk...........vemte to v uvahu...
-
Pokec
Ahoj jsem blázen do Michaela Jacksona.Nechcete pokecat?www.zakoba@seznam.cz -
Nikdy:a co musis byt tim padem ty?jen si predstav jak by tzi bylo kdyby te z neceho takoveho obvinili a ty jsi pritom chtel jen detem pomahat a delat jim radost...Podivej se na sebe...citis se dobre kdyz rikas o nekom takove veci...treba ucta k lidem ti asi moc nerika ze?
-
a uz zdechne ten nedosuk at se uz zpamatuje a vy ste taky nezdari ze se vam liby vy musite byt nepovedi dezolati
-
jarek
-
Pedofil
-
michael
Já osobně Michaelovi fandím už dost dlouho a vždycky jsem věděla, že je to naprosto úžasný zpěvák! Co se týče toho obvinění,že je pedofil a tak, tak já si myslím, že je to naprostá blbost a kdo tomu věří, ať se jde vycpat! Já nic takového, jako že je někdo držka, neříkám. Nemám problémy s "pedofily", ani s homosexuály ( fandím Willu Youngovi ), ani s Romy ( Vlasta ze Superstar je super ) a ani s černochy ( Ice Cube je nejlepší rapper pod sluncem)!!! Vemte si ze mě příklad, lidi!!! -
kam se Michaela hrabe takova Bila, Gott nebo nekdo podobne vzdyt on je predce i neco vic nez jen kral popu on je proste uplne nejlepsi zpevak na celem sveta a myslim ze se uz nikdy nenajde nikdo kdo by byl lepsi jak on....je proste nejlepsi a zkuste si pustit nejakou jeho píseň a neverim cloveku, ktery rekne ze on neumi zpivat to by byl podle me magor kdo neco takoveho vyslovi....
-
cd
nemsate nekdo jeho CD?ja ho od vas odkoupim...prosim...je predce uplne uzasny... -
ja bzch ho mrdal
-
ja nevim ze ho tak zerete dyliny
-
vypada jak zdechlina