-
Re: ...?
no prece ja Zlati *4* -
Re: ...?
JÁ TU JSEM JESTE ALE UŽ JEN NA CHVILI. -
...?
jen pro kontrolu.. kdo tu ještě je?? *7* -
Re: Re: páá
páá a neboj hlasuju! *3* *15* *15* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: nemocnice
*15* *15* *15* -
Re: páá
taky jdu, pá =) -
Re: Re: Re: Re: nemocnice
iá iá iá iá *15* -
Re: páá
to je škoda.. *9* tak páá *15* *15* *3* *4* -
páá
Tak já už musím jít...ale možná se sem ještě stavím ale nevim nevim... dyštak zejtra tu asi budu tak dejte pozor aby vás zas nepřejel kombajn *15* *15* Papá -
Re: Re: Re: nemocnice
*15* no vidiš osliku *15* -
Re: Re: nemocnice
no dobry *9* ja tam sedim posloucham parkrat neco spitnu jinac kyvu hlavou jak oslik *15* -
Re: Re: Evropa 2
no vidíš *5* týjo, ale já mám nějakej kouzelnej pc...už jsem po druhý vyplácala další várku 20ti hlasů....:D -
Re: nemocnice
dobrej zážitek.. doufám že se uzdraví.. *9* *4* *3* *4* *3* -
Re: :)
takový dva ksichty *15* (nic ve zlým) -
Re: Evropa 2
a ještě 1996 *5* -
Re: :)
*15* *15* *15* -
Re: výraz 2
óóóóó *14* *1* -
Evropa 2
Helé holky....hlasujte taky pro Michaela....má tam asi 6 videoklipů.
http://www.evropa2.cz /cs/bestof20/video.shtml#1990
Je to myslím rok 1991, 1992, 1995, a pak nevím....to si hledejte samy *15* -
nemocnice
dneska jsem byla za spoluzackou v nemocnici ktera ma zlomenou nohu !! mela jsem tricko s MJ a cernej kloboucek... *15* tos tak jsem kecala se spoluzackou v tom prijde do pokoje sestra a rekne mi ze jeden kluk chce se mnou mluvit tak jsem sla s ni za nim *4* a ten kluk co tam lezel bylo mu asi 17 me videl jak jsem sla kolem kdyz mel otevrene dvere tak me zavolal totalne jsem nevedela co po me chce pac jsem ho videla poprve v zivote *4* a on rekl ze kdyz jsem prochazela kolem jeho pokoje tak ze cestve se dozvedel ze je ochrnuty a ze ma malou sanci na uzdraveni *9* a kdyz me videl tak si rekl ze nemuze jenom lezet ze fanousci MJ se taky drzi po jeho strate *9* a nevzdavaji to a on ze to taky nevzda *4* ze bude cvicit a cvicit a az bude moc chodit tak se nauci tancit moonwalk *4* a na premieru me pozve *4* tak mu strasne drzim palecky at se mu to povede !! *9* *9* *4* -
:)
boxový zápas?? *7* *15* *15* http://img.osobnosti.cz/foto/michael-jackson/N368423-72f95.jpg Mika a *7* *7* nevim kdo to je *15* *15*