-
Re: ...
Jsem si to myslela víš? *15* -
Re: ...
anó, to moc dobře známe...:D -
klóbrc :)
sem dneska byla utrácet peníze z mojí vyhublé peněženky... koupila jsem si klobouk alá Michael Jackson *14* a flitrama, černej... a jsem z něho úplně vyteklá (narážka na simsu *15* ) je fakt krásnej, a ted ho mám zrovna na hlavě *15* a je z CA...
a ještě v New Yoreru měli tričko s nápisem Love is my message (Michael to řikal v tý reklamě *15* ) a chtěla jsem si ho taky koupit, ale vypadalo na mě divně *15*
takže mám aspon ten klobouk *15* -
Re: Re: ahoj
.. radši si to nepamatuje .. to by mohlo bejt do desáté hodiny nezveřejnitelný *15* -
Re: ahoj
hlavně, že si vzpomínáš na to, jak vypadal. *15* -
Re: Re: ahoj
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: fotka
to mě nenapadlo... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: trojitej mikegasm
noo jooo... *15* *15* *15* *15* *15* -
...
Klasika *15*
http://www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs -
Re: Re: trojitej mikegasm
no chtěla, ale už mě nebavilo kopčit *15* -
to si toho pamatuješ..že měl brejle.. *15* *15* ale co ste dělali si pamatovat nemůžeš.. *15* *15* *15* jinak mám se docela ok..a ty? jak to že tu dlouho nebudeš?? *9* -
já přesně vim, co ste tam dělali *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: trojitej mikegasm
*15* na počest *15*
hele nestěžuj si, aspon něco, ne? *15* -
Re: Re: Re: Re: zasaď strom
tak nějak.. *15* *15* -
ahoj
zdarééc *15* *15* ta ksem tu ale douho nebudu *15* *15* Jak je?? Mě se dneska zdál sen ale moc si ho už nepamatuju ale pamatuju si že tam byl MJ a že tam měl sluneční brýle ale už si vůbec nevzpomínám co sme tam dělali *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: trojitej mikegasm
a na počest této VELMI sexesní fotky sem si pustila Blood in the dance floor... *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: fotka
*15* to je možný *15* -
Re: trojitej mikegasm
no, very, very, very, very...
Nechtělas to napsat ještě 2x tolik? :D -
Re: Re: Re: trojitej mikegasm
škoda že je to rozmazaný... *9* *15* mohlo by to být lépe zaostřené!!! *15* *15* *15* -
Re: Re: fotka
třeba tam byl obrácenej obrázek *15*