Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

Re: Re: Re: prosím o pomoc

jeeeeee toooo je ooonnaaa moooooooooooooooc díííííííík *3* *5* *4* *14*
  • petrahladilova

Re: Re: prosím o pomoc

taková normální ani rychlá ani pomala a přinde mi to jako v egyptě..snad
  • polinka

Re: popop

nemusíš bejt vyvolenej na to, abys poznal co... stačí jenom otevřít oči!
  • zzj

Re: popop

to je jasne ze to nws!
    to vedi jenom ti vyvoleni !! a to ty rozhodne nejsi!!
  • popop

Nevim co na Jacksonovy vidíte
  • zzj

zabava

vcera jsem byla na zabave a mela jsem nove tricko s MJ *14* a kdyz jsem sla tancit tak jsem musela prejit cely parket abych mela aspon trochu mista *15* kdyz jsem prosla tak se vseci otaceli a divali se na to tricko *15* a kdyz jsem tancila tak kazdou chvilku se na me nekdo otocil jestli nahodou nezacnu tancit neco od MJ *1* tak jsem pri jedne pisnicce jsem chvilku ,,tancila" podle MJ Beat it *3* par lidi se tam zastavilo a cumelo na me *15* *15*
  • anet98

Re: Re: Re: Ahojky

No to fakt nechápu. *15* *4*
  • zzj

Re: Re: prosím o pomoc

a neni to Who is it? *7* *4*
  • bajush

Re: Re: Ahojky

Ahojda, teď mu moc nejsem, vždycky jen kouknu, co je novýho a jdu. Ale teď.. to vám musím napsat. Rodiče se dnes vrátili z Chorvatska a říkali, že tam byl stánek, kde vám na tričko dali, co chcete. Tak pochopitelně pro mě chtěli Michaela a co jim ten prodavač řek, to jsem nevěřila svým uším. Prej že Jackson už umřel, tak ho nedělaj! Chápe někdo tu logiku? Já fakt ne... *15* *9*
  • anet.k

Re: Ahojky

Ahoj :)
    U mě dobrý :)
    O novinkách nic nevím....:)
  • anet98

Ahojky

Ahojky všichni tak jak de život? *15* Jinak, jsou nějaké novinky ohledně Michaela? *4*
  • polinka

Re: prosím o pomoc

a je pomalá, nebo rychlá? Nevíš třeba rok vydání, nebo prostě ještě něco o té písni, tohle je strašně málo...
  • baluska1

Re: Bezva

ale když jsem zpívala a mrkla jsem tak jsem před sebou viděla Michaela..proto jsem to podruhý zmotala jednu větu :)
  • baluska1

Bezva

Holky tak ten BEN dopadl dobře..víc než jsem čekala..musela jsem to zazpívat 2x..ale podruhý jsem to trošku zmotala..
  • petrahladilova

prosím o pomoc

Prosím vás já hledám jednu píseň od Michaela a nevím jak se jmenuje..ale zpívá tam něco jako- wid the majkl moušn-prosím poraďte mi jestli to náhodou někdo nevíte...
    díky, moc ji chci tu píseň!!!!!PetraHladilova@seznam.c z
  • mijaja

Re: Re: Encyklopedie Majkýho!!

narazila jsem na to náhodou trvala od 16.6 až do 2.7. celý čas jsem prosila Majkýho abych měla to štěstí tu knížku vyhrát.Mělo se odpovědět na dvě otázky 1.byla myslím od kolika let začal zpívat a druhá čím je tato encyklopedie zajímavá-vlastně tím,že ji sám autorizoval *14* Proto jsem ji chtěla.Jsem šťastná jak blecha tu jsou jejich stránky http://www.fanfikce.cz/magazin/michael-jackson-obrazova-encyklopedie
  • terullka00

Re: Re: výška MJ

díky holky *4*
  • terullka00

Re: Re: ahoj

ahojky..no já taky ne.. *15* *15* mám se docela ok..akorát ted už musim jít tak se tu mějte klásně ženský a já přijdu až ve středu.. *9* *9* takže si užívejte prázky naplno!! a uvidíme se (snad) ve středu... *3* *4* tak páá zlatíčka!! *3* *14* *4* *4* *15* *15*
  • mj22

Re: ahoj

já se hlásím,že jsem tu *15* *15* a necítím se přejetá kombajnem *15* *15* *15*
  • mischicka

ahoj

Ahooj ženský *15* *15* *15* už vás tu je víc?? já myslela že vás přejel kombajn *15* *15* Nonic.. tak jak se máte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit