Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: výška MJ

někde je napsáno 175 cm a někde 178 cm
  • thesimsa

Máš to napsaný tady na profilu Michaela ..
  • polinka

178 cm... *3*
  • terullka00

výška MJ

hele ženský..kolik Majkí měřil?? jako výška??? *7*
  • terullka00

Re: Encyklopedie Majkýho!!

gratuluju!! se máš.. taky bych ji chtěla.. *9* a co je to za soutěž?? *7*
  • Re: Encyklopedie Majkýho!!

Tak to ti moooooc gratuluju!!!!
    A s tím nasloucháním máš naprostou pravdu *3* *14* *3*
  • majka111

*14* *14* gratuluji *3* *4*
  • majka111

*14* *14* gratulu ji *3* *4*
  • mijaja

Encyklopedie Majkýho!!

Zlatíčka,miláčkové,berušky moje..Právě jsem se dozvěděla že na fanfikci jsem jednou ze dvou výherkyní která vyhrává tuto knížku!!!!! *14* *14* *14* *14* Aaaaaaaaaaaaa ani nevíte,jak jsem šťastná a strašně dojatá a každý den před spaním jsem majkáho prosila ať vyhraji a vyhrála!!Já která měla v těhto soutěží vždy smůlu!! Majký nás opravdu slyší a naslouchá naše prosby,náš žal,naši radost *14* *14* *14* ŠŤASTNÁÁÁÁÁÁ!!! *14* *14*
  • mj22

Re: Ben

neboj,to zvládneš *4* mysli při tom na Michaela *3*
  • mj22

...

Jak se tak dívám tak tady teď nikdo moc není..že by prázdniny zaútočily? *15* *15* já sem teda taky popravdě,když je takhle teplo moc nechodím *15* ale aspoň večer se sem snažím nakouknout *4*
  • polinka

ježiš tak právě proto, že je to písnička, od Michaela, kterou si slyšela už milionkrát, tak bys to měla mít v pohodě ne?
  • zzj

To nezkazis neboj !! *4*
  • baluska1

Re: ach jo.. =(

achjo jo mají se moc :(:(:( 100% závist
  • baluska1

Ben

Holky dneska má náš hasič svatbu a má se tam zpívat BEN..a já to mám na starost..a mám jako nervy..pořád trénuju..ae bojím se že to zkazim :( přece je to píseň Krále popu.já se bojím :(
  • majka096

ach jo.. =(

http://www.youtube.com/watch?v=mkf2 ijjYS84&feature=related
    Jak ty holky mohly mít takoví štěstí??? *9* Normálně žárliiiim *9* *15* *15*
  • tea301

ahojky

krásný večer-ráno *3*
  • mijaja

ach!!:)

http://www.youtube.com/watch?v=W1zH NkTuwdw
    *14* *14* *14* *14* *14* víc snad říkat ani nemusím smajlíky a pak i název videa mluví za vše,musela bych se opakovat *4*
  • mischicka

:((

ježííš *7* co se děje?? *7* Je tu ňák mrtvo *15* Kdo vás zabil??? *7* *9* *9* *3* *15* *15*
  • mischicka

...

Joo sem si teď vzpoměla že minulej rok sme se ségrou byli na chaťe u našich prasestříňat a já sem zrovna v tu dobu začínala mít ráda MJ a když v rádiu hráli jeho písničku a já si jí zpívala tak oni mi teďka říkají Majklo *15* *15* *15* Jako on se jmenuje Michael- Majkl tak já Michaela- Majkla *15* *15* chápete?? *7* A oni teď různě na facebooku u fotek píšou "To je ta naše Majkla" atd... *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit