Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evicicek22

Papá

tak já dneska jdu, asi se tu ještě večer stavím, mějte se moc hezky...
    Got bless you *4*
  • zzj

Re: speciál Bravo?

on ma nejaky vyjit ? *7* to vubec nwm *9* a to ma vyjit ten stary nebo novy *7*
  • evicicek22

Re: Re: Proč?

Ne o lolipoop... *4*
  • evicicek22

speciál Bravo?

Chci se zeptat, víte o tom Bravo speciálu někdo něco? já jsem vůbec netušila, že má zase vyjít.. *9*
  • zzj

Re: Proč?

to mluvis o me ze jsem sprosta jak dlazdic *7* *15* *15* *9*
  • evicicek22

Proč?

Já prostě nedokážu pochopit lidi co sem přijdou Michaela, nebo jeho fanoušky urážet... ještě jsou sprostí jak dlaždiči... kecají hovadiny... to si tak zlepšujou náladu nebo co? může mi to někdo vysvětlit? *7*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: bravo diar 2009

no tak tam by sis to precetla
  • zzj

Re: :)

jasne *3*
  • mischicka

:)

tak co je tu někdo?? *4* *4*
  • zzj

Re: Re: achjo...

papa neboj ja ti verim *4*
  • mischicka

Re: Re: Re: bravo diar 2009

myslim že ne...
  • mischicka

Re: achjo...

papa *4*
  • zzj

Re: Re: bravo diar 2009

mas ho doma?
  • terullka00

achjo...

holky já už budu muset jít..chtěla bych to tady dořešit s váma ale nemůžu..tak holky do toho dostante toho hekra co tady děláš bordel a ničí naše vztahy aby nás rozvrátil..doufám že mi pořád věříte..tak se tu mějte páá! *4* *3* :-* *3*
  • mischicka

:D

*15* *15* Já fakt nevím co mi je ale ted mám strašnej výtlem *15* *15* A kdyby na nás někdo něco chystal tak fakt nevím co si o lidech budu myslet *15* *15* *15* hele a kdyby se to vážně stalo tak se tomu jenom zasměju protože fakt neim co jinak s tím můžeme dělat *15*
  • mischicka

Re: bravo diar 2009

tyjo jak tohle můžou napsat do diáře *16*
  • zzj

bravo diar 2009

Dneska segra delala poradek a chtela vyhodit bravo diar 2009 tak jsem si ho vzala ze si udelam par testu atd. a vyhodim!! kdyz se podivam na 29.8. je tam napsany MIchael Jackson-1958 ......... to jeste zil a nikdo nevedel ani netusil ze by mel umrit !! *9* *9*

ale pak si teda delam test Jak moc si veris? a vidim ze je tam fotka MJ tak si prectu co je k tomu napsany a je tam toto:

Malokdo tak trpel kvuli nespokojenosti se svym vzhledem a absolvoval tolik plastickych operaci jako Michael Jackson(50) Bouzel je to na nem take videt.Z nekdejsiho krale popu je dnes co do vzhledu troska,pusobi naprosto neprirozene! .... *16*
    kdyz tak se na to podivejte jestli to mate doma
  • zzj

Re: Re: Re: Re: ?

jj i me *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: ?

*15* *15* mě to nejdřív připadalo jako Blanket *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

jn z tý mě taky hrozila 3 ale nakonec mi dala horší dvojku *15* *15* já mám z fyziky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit