-
...
Čaute, hlasujte prosím .. Michael spadl na druhý místo a zbývá jen 13 hodin do konce ...
http://www.conasbavi.cz/#odhaleni -pamatniku-michaela-jacksona-v-praz e -
Music and Me ♥♥
We've been together for such a long time now Music, music and me...
Don't care wether all our songs rhyme Now music, music and me
Only know wherever I go
We're as close as two friends can be
There have been others
But never two lovers
Like music, music and me
Grab a song and come along
You can sing your melody
In your mind you will find
A world of sweet harmony!!
Birds of a feather will fly together
Now music, music and me
Music and me...... ♥♥♥ -
Re: album
Myslím, že to album mělo vyjít v roce 2007, ale nevyšlo, ale chtějí ho vydat, četla jsem, že má být vydanejch snad aspoň ještě dalších jeho deset alb... tak se těším... *3* -
album
říká vám něco album 7even od Majkýho,prý bylo nevydané či co ,ale cd existuje
http://tracker.cztorrent. net/torrent/michael-jackson-7even-n evydane-skladby/105170 -
Re: Re: Re: Ahoj
Vždycky říkám: Než o něm cokoli řekni, prvně si o něm taky nečo přečti... Oni neví o čem mluví... jen urážet,... na to dobrý už se zapomělo?! *13* -
Re: Petice
Mě se to nezobrazuje... *9* -
Re: Re: Ahoj
Moje řeč... co na tom, že je to "jen rok"? já toho o něm rtolik přečetla a že má čokoládový oči mi nepřijde tak důležitý... On mělat nobelovku za mír... tolůik toho udělal... On změnil svět... -
Re: Ahoj
To rozhodně ne... Já jsem na tom stejně, hlavně díky rodičům, ptž oni vždycky, no byl to pedofil... Taky mě to mrzí... aauž s tím nic nenaděláme... každej kdo se mu posmívá je kretén, on toho tolik dokázal, byl to nejlepší člověk jakýho znám... I love you, Michael... -
jo... jako já se snažím MJ bránit, ale vždycky to dopadne stejně *9* -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
měj se pápá =) -
nejsi jedinná, komu se tohle stává. Když mě něco podobnýho dělají děcka ve škole, buď řeknu: ,,dělá ti to dobře?" nebo ,,Nech mě bejt." nebo taky někdy mlčím, protože už fakt nevím, co jim mám na ty hloupý řeči říct :( -
Re: Re: Re: Ahoj
No, napsala jsem to jako prasátko, vynechala jsem slova, tak se omlouvám...
Přeji hezký zbytek neděle, já se odhlašuji...
Mám vás ráda... God bless you... -
děkuji *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...*
Ty jsou krásné, moc :-) ♥ -
Teuš, pamatuj si jednu věc... Už jsem to psala u mě na blogu a je to pro vás všechny...
Když vám někdo vyčte, že jste fanynky rok, tak jim odpovězte, že nezáleží na tom, jak dlouho fanynkou jste, ale jaká fanynka jste...
Ta, co je fanynka třeba 25-30 let, je jen proto, že má Michael čokoládové oči a nic nepochopila, ale my jsme proto, že jsme pochopili... Odkaz, poselství, Planeta Země, láska, atd...
Každé tohle odpovězte a potom jim řekněte, že se nehodláte s někým o ničem, že to je stupidita... -
Ahoj
ahojky... dnes jsem byla na hasičské soutěži a náš vedoucí tam do mě ohledně MJ pořád valil... chvilema sem myslela, že už se rozbrečim a uteču ale... prý oplakávala si ho hodně když umřel...řikám ne protože sem ho v té době ještě neposlouchala... dostal výbuch smíchu a řekl, že jsem skalní fanynka bo něco takového a pořád se do MJ navážel a postupně se k němu přidávali i kluci co snáma běhají *9* to je to tak strašně špatný že jsem ho začala poslouchat až po smrti? *7* *9* -
Re: Re: Re: Re: ...*
No, ještě jsem si vzpoměla na nálepky :D který jsem si koupia u Vietnamců :D
takhle vypadají :)
http://x-cape-michaeljackson.bl og.cz/1004/o-tom-jsem-vazne-nevedel a -
Re: Re: Re: ...*
Ale jo, trička, klobouky, atd., to ano, ale hodinky, kde je Michael, nebo takové věci... Mě to přijde jako kýč, tím se nechci někoho, ani nikoho dotknout. Každý nosí to co se mu líbí... Mě se líbí ta decentnost, ale mám placku na kabelce a je vidět a ještě jí provokativně utírám venku a hladím, hihihi... -
Re: Re: ...*
Já jsem si to taky kupovala. Klobouk, tričko s Michaelem a když nosím tyhle věci mezi lidi, sice ukážu, že se za Michaela nestydím, ale pak všichni kolem začnou mít hloupé řeči na Michaela a pak z toho i brečím. A to jsem si vzala jen na den výročí do školy a už jsem dostávala přezdívky.... *9* takže od teď si nic takového nekupuju. A když už si to koupím, tak to budu nosit jen na nějaké akce, které se týkají Michaela :) -
Re: Re: ...*
Myslím náušnice, prstýnek, náhrdelník... Když svítí sluníčko, tak svítím, jako Michaelova rukavice, nebo sako při Billie Jean :-)