Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: ...*

Nene, Šárka má hodinky, atd. Já tohle nechci, mě se to nelíbí... Já mám rukavici, ale nenosím jí venku... Mám placky na kabelce a nosím Swarovski krystaly od Michaelova odchodu... To je decentní, jemné a je to prostě Michael :-)
  • anet.k

...*

Angie, ty máš tolik věcí s Michaelem?
    hodinky, prstýnek, náhrdelník... *1*
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...

O tom jsem hodně mluvila... To mě vážně mrzí... Ale co nadělám - nic :-( Snad bude nějaké příště...
  • jackson1

Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...

Angie také jsem to tak myslela, že jste tam nemluvily o plastických oparacích a dalších důležitých věcech, které měli lidé slyšet, tak jsem to myslela *3*
  • Re: Rozhovor v rádiu...

*14* *4* *14*
  • bajush

Re: Re: Rozhovor v rádiu...

Ahoj, rozhovor je krásný. Teď jsem to doposlouchala a jsem z toho na měko. *15* *9* Michael prostě chybí nám všem. Ač si to třeba neuvědomuju, tak¨jsem se stále s jeho odchodem nesmířila a vůbec je to všechno takový zvláštní. V pátek na rádiu černá hora ho hráli celý den, soutěžilo se o jeho 2CD HIStory a TII. Nechci říct, že bych ten pátek nějak neprožívala, k večeru mě to vzalo dost, ale mě to vždycky dojde až pozdějc. Dneska jsem nějak mimo, nevím, čím to je, jestli Michaelem nebo čím, asi to hraje taky roli...
  • angie72

Mě nemrzí to, že jsem tam nebyla víc slyšet, ale, že jsem toho řekla hodně... Například o plastikách, o vitiligu, o pedofilii... To tam mělo být :-(

Ale co mě rozbrečelo bylo i to, že jsem měla tu čest za naší republiku obhájit Michaela... Vzala jsem Šárku s sebou, protože je dlouholetá fanynka a skutečně má Michaela moc ráda...
  • anet.k

Re: Rozhovor v rádiu...

To jo teda, taky mě mrzí, že vám to sestříhaly. :( Jinak bylo to moc pěkně udělané a prokládané Michaelovýma písničkama :)
  • angie72

Děkuji, já brečela taky... I love to tour... To je brouček...
  • mijaja

jééé,strašně moooc děkuji,jsi zlatá!! *4* dokument byl úžasnej,brečela jsem jako malá,teď jsem docela velkej cíťa co se týče Majkýho:)moc hezké!!Nemám slov!! *14*
  • jackson1

Byl to moc krásný rozvor, také mě mrzí, že tam ze Šárkou nejste déle, bylo to moc krásné *4* holky nemáte se za co stydět *3*, mooooc děkuji
    Mám Vás moc ráda *14*
    Lenka
  • mijaja

Re: Re: Petice

já taky,kéžby to bylo konečně k něčemu!! *4*
  • angie72

Rozhovor v rádiu...

Ahojky, doufám, že jsem vás nezklamala tím rozhovorem v rádiu...

Mrzí mě, že museli vystřihat víc věcí, protože jsme to dost protáhli časově...

Dokument jsem dala sem http://uloz.to/5205231/michael-jack son-kral-popu.wma
  • pajka52

Re: Petice

podepsala jsem to ♥
  • anet.k

Petice

Tohle je petice pro očištění Michaelova jména. Sice nevím, k čemu je to dobrý, ale chybu neuděláme, když to podepíšeme :)

http://www.thepetitionsite.co m/23/michael-jackson-justice-media- lies-corrected/827277764/taf

Ví ckrát se to nedá, ale myslím si, že jestli má někdo více E-mailů, jít by to mělo :)
  • mijaja

Re: Re: Michael, forever in my heart!! ♥♥

Jj,bylo teĎ se mi chce pořád bulet *9* *9* Budu si muset pustit dvd z nějakýho turné,ať se i nálada zlepší *14* *14*
  • anet.k

Re: Michael, forever in my heart!! ♥♥

souhlasím s tebou :)
  • anet.k

Re: P.Y.T.

to máš dobrý...já jsem našla na internetu zase MJ rádio a nemůžu to taky přestat poslouchat :D Písničky se dají přepínat a není tam nejen Michael :)

http://mj.digip.info/

Pak je ještě mjtunes, ale na to moc nechodím. Po každý písničce jsou tam reklamy, nebo co já vím a celá ta stránka mi spomaluje jen net. *9* *3*
  • pajka52

Michael, forever in my heart!! ♥♥

Tak, a konec... :-(

Bylo to krásný, opravdu příjemný poslech.. ♥♥♥
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ???

jj kdyby to slyseli mozna by zmenili nazor !! *3* me se vdrali a brecim pri kazdem slovu *9* *9* *9* skoda ze to uz skoncilo pekne se to poslouchalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit