-
Re: Re: michael
*9* *9* to mě jich pár spadlo ve škole když jsem si pouštěla jeho písničky *9* *9* -
Re: Re: :( :(
*9* *9* Je mi z těch lidí zle,když o němnic nevědí,tak at sou zticha,odsuzují člověka,který se snažil udělat svět lepší a oni jsou na něj takový.. *9* -
*
Dneska už je to rok. Přesně 1 rok.. a já mám stále pocit jakoby to bylo teprve pár měsíců.. :( Je mi smutno, tak šílený smutno!! Michaele, chybíš mi, chybíš nám všem.. ♥♥ Milujeme Tě, moooc si Tě vážíme, a nikdy, ...zdůraznuji NIKDY Tě neopustíme, budeme tu NAVŽDY s stebou!!!
Král Popu.
1958/ FOREVER
♥♥♥ -
Re: michael
*9* ja jsem to v autobuse neudrzela myslim slzy *9* *9* proste jsem se zamyslela ze tu neni a uz my zacali tyct slzy *9* *9* -
michael
ahojky,celý den poslouchám michaelovo písničky a pořád tomu nemůžu uvěřit,je mi hrozně,a kevšemu ráno na zastávce si pouštěli náký holky a kluci majklovo písničky a mě se chtělo už na tej zastávce brečet *9* *9* -
Re: :( :(
mas pravdu kazdy ma rad MJ pro neco jineho ale ti hloupi ho odsuzujou ze stejnych nesmyslnych veci
ted mi dohrava Keep the faith asi jeste minutka *9* -
:( :(
Dneska nepoužívám jiný smajlíky než *9* *9* Ach joo ten čas rychle utekl...Pro někoho je rok s malim r,ale pro nás je to Rok je s velkým R...nemyslíte??Nikomu to nepřijde,řekne si ,,No a tak uběhl rok a co??´´ Ale pro nás je to něco jiného... *9* Pro nás je ten Rok smutný *9* *9* Jinaj já v sobě pláč dusila celý den ve škole,ale jakmile jsem přišla domů,už to ze mně šlo...a pořád de a nikdy nepřestane..!DNeska jedna holka seděla za náma a pořád říkala něco o Majkím...a potom mně zavolala a pre: No on si za to stejnak může sám Nikolo,kdyby neby feťák a neřezal si tělo(myslela plastiku)tak by tady ještě byl *10* *16* Nemela bych to sem zrovna dneska psát,ale já jsem to musela říct a jí nemá cenu nic vysvětlovat,už jsem jí to vysvětlovala tolikrát. A potom kámoška co seděla vedle mně se s ní a její sestřenou bavila a oni prej: No pěkně zpíval,tancoval a ta jedna a mněl rád děti a začali smát *9* *16* Ale prostě oni nic nechápou, a to spousta lidí..Prostě někdo ho má rád kvůli jeho nadherným očím,zpěvu a tanci,ale to mi také,ale mi ho máme rádi i jako krásného člověka na duši...Který chtěl aby byl svět lepší a chtěl aby byli tím pádem šťastnější i mi lidé...Teď mi hraje Keep The Faith a vám? -
:'(
Achjo.... teď sem si na chvilku zalezla do pokojíčku a pustila sem si MJ CD a úplně sem si představila jak se asi přesně před rokem v tuhle chvíli smál *9* *9* *9* *9* -
...
chtela bych tu neco napsat aby se tu zvedla nalada ale nwm co pac sama ji moc radostnou nemam *9* *9* -
Re: ahoj
http://images2.fanpop.com/images/ph otos/7100000/MJ-sexy-michael-jackso n-7134772-318-480.jpg
Miluju jeho mokrý vlasy :-* <3
http://mjjgallery.free.fr/ bad/photoshoots/misc/061.jpg
Tady mu to taky sluší
http://mjjgallery.free.f r/bad/photoshoots/misc/062.jpg
Tak tato je krááááááááááásnáááá -
to ja posloucham MJ,sviti mi tu svicka a brecim !! *9* -
U ME TAKY HOŘÍ SVÍČKA A CD A RADIO MI HRAJE VŠUDE O MJ MOC HEZKY POVÍDAJÍ ALE MOC MI CHYBÍ MJ.VRAT SE PROSÍM. -
ahoj
Ahujky holky :( u mě hoří svíčka a běži mi CD a já brečím..a nechce se mi tomu věřit..fakt ne..:(:( -
♥♥♥
R.I.P. Michael...nic jinýho se asi napsat nedá... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: video
on je bozsky !! *14* -
Odpočívej v pokoji ♥ !
! *9* Už jsi rok posmrti? Nemůžu uvěřit..přitom mi to připadá jako,že se to stalo nedávno...nebo se tak aspon cítím... *9* Moc mi chybíš...R.I.P Michael *4* *3* -
Re: Re: Re: tak už je to rok...
teď se neurazte,jenom vám to řeknu podle pravdy...Majky měl dluhy,potvrdila to i jeho rodina a přátelé.Je sice pravda,že pořád vydělával,ale ne tolik kolik stálo udržování Neverlandu.A to že má větší cenu živý než mrtvý je taky pravda...
teď to asi vypadá jako bych ho neměla ráda,ale takhle je to fakt pravda *9* že má větší cenu živý než mrtvý je proto,že poslední roky už se na veřejnosti neukazuje a tak na něm ti všichni lidé kolem něho tolik nevydělávali jako potom,co zemřel a začalo se o něm mluvit...za tohle bych ty lidi opravdu zabila *9* *9* *9* *9* nechápu,jak někdo tohle může dělat *9* *9* *9* -
Re: svíčka
u mě bude hořet svíčka až večer.A tvojí fobii absolutně chápu -
Re: *!!!*
Ale oni měli spolu nazpívat song ale Madonna se o té písničce vyjádřila jako o hovnu...MJ tu měl ještě být... *9* -
Re: Re: Re: Re: video
http://www.youtube.com/watch?v=Z98W 89k5jPc&feature=related
Bože já ho tak miluju.A po tomhle snad ještě víc *14* *9*