-
Re: Re: Re: video
jj on je uplne sladoucky kdyz je v rozpacich *14* -
svíčka
*9* *9* *9* tak co hoří vám svíčka?? mě joo. Dokonce mamka sama od sebe jí zapálila *15* *9* No ale nevim co budu dělat až zhasne protože já nevím proč ale strašně se bojím jí zapalovačem zapálit *9* *9* hlavně toho zapalovače se bojím *15* já nejsem normál *15* *9* *9* *9* -
Re: Re: Kniha
tu knizku musim mit !! -
Re: Hmm
od nás ze školy taky odchází super lidi *9* *9* dneska a ve středu budu snad nejvíc bulet *9* *9* -
Re: Re: video
Já se ted dívám na všechny videa z téhle události.Strašně miluju jak působí tak trochu mimo.Sladce mimo. -
*!!!*
Škoda že je MJ po smrti on a Madonna jsou nej lidi na celém světě škoda že se spolu nikdy nedali dohromady nebo alespoň mohli nazpívat spolu song *9* -
Re: Kniha
Ta knížka je pěkná.Je tam vždy datum nebo měsíc a pod tím je napsany co v tu dobu dělal.Jsou tam taky krásny fotky.Já jsem si jí koupila teprve dneska tak nevím jestli tam třeba zase nepíšou nesmysly...Ale snad nebude horší než od Chrise Robertse. -
Re: video
jj, to už jsem viděla....fakt roztomilý...:) Jak se tam Michael usmívá :) -
Re: video
Já si taky myslím že v době Invincble byl nejkrásnější! Takovej roztomilej ale přitom totálně sexy *14* *14* *14* -
Re: 25.6.
napsala jsi to pekne *9* clovek uz nw co tu napsat aby to nebylo jeste horsi *9* *9* -
Kniha
Tak tuhle knížku ještě nemám, ale koupím si jí *14* -
video
To je tak roztomily.V době Invincible byl MJ nejkrásnější
http://www.yout ube.com/watch?v=H7ClzNTGPVA&feature =related -
Re: Kniha
Tak tu já nemám, ale chtěla bych :) -
Kniha
Máte někdo kniho Obrazová encyklopedie MJ?
http://www.knihkupectvi-papy rus.cz/adrian-grant-michael-jackson -obrazova-encyklopedie1958-2009/d-1 69464/
*7* -
=)
Na music boxu je ted Thriller!! *4* *14* *14* *14* *14* -
:(
*9* *9* cely rok jsem si rikala co budu asi delat v tento den...... jenomze ted me nic nenapada....... *9* *9* uteklo to jako voda !!! uz rok tu neni nas buh *9* *9* -
Re: Re: MJ
Jo to máš pravdu byl nevinný a taky strašně roztomilí.A ty fotky se navíc k dnešku hodí... -
Re: Re: r.i.p
michael ale asi nikdy odpočívat v pokoji nebude,když pořád o něm bulvár píše takovy nesmysly... *9* -
Re: Re: r.i.p
děkuji mockrát *4* -
Re: r.i.p
Rest In Peace = odpocivej v pokoji