Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Re: Re: Re: video

jj on je uplne sladoucky kdyz je v rozpacich *14*
  • mischicka

svíčka

*9* *9* *9* tak co hoří vám svíčka?? mě joo. Dokonce mamka sama od sebe jí zapálila *15* *9* No ale nevim co budu dělat až zhasne protože já nevím proč ale strašně se bojím jí zapalovačem zapálit *9* *9* hlavně toho zapalovače se bojím *15* já nejsem normál *15* *9* *9* *9*
  • zzj

Re: Re: Kniha

tu knizku musim mit !!
  • mischicka

Re: Hmm

od nás ze školy taky odchází super lidi *9* *9* dneska a ve středu budu snad nejvíc bulet *9* *9*
  • zuzanka666

Re: Re: video

Já se ted dívám na všechny videa z téhle události.Strašně miluju jak působí tak trochu mimo.Sladce mimo.
  • *!!!*

Škoda že je MJ po smrti on a Madonna jsou nej lidi na celém světě škoda že se spolu nikdy nedali dohromady nebo alespoň mohli nazpívat spolu song *9*
  • zuzanka666

Re: Kniha

Ta knížka je pěkná.Je tam vždy datum nebo měsíc a pod tím je napsany co v tu dobu dělal.Jsou tam taky krásny fotky.Já jsem si jí koupila teprve dneska tak nevím jestli tam třeba zase nepíšou nesmysly...Ale snad nebude horší než od Chrise Robertse.
  • anet.k

Re: video

jj, to už jsem viděla....fakt roztomilý...:) Jak se tam Michael usmívá :)
  • majka096

Re: video

Já si taky myslím že v době Invincble byl nejkrásnější! Takovej roztomilej ale přitom totálně sexy *14* *14* *14*
  • zzj

Re: 25.6.

napsala jsi to pekne *9* clovek uz nw co tu napsat aby to nebylo jeste horsi *9* *9*
  • nikola.licha

Kniha

Tak tuhle knížku ještě nemám, ale koupím si jí *14*
  • zuzanka666

video

To je tak roztomily.V době Invincible byl MJ nejkrásnější

http://www.yout ube.com/watch?v=H7ClzNTGPVA&feature =related
  • anet.k

Re: Kniha

Tak tu já nemám, ale chtěla bych :)
  • zuzanka666

Kniha

Máte někdo kniho Obrazová encyklopedie MJ?

http://www.knihkupectvi-papy rus.cz/adrian-grant-michael-jackson -obrazova-encyklopedie1958-2009/d-1 69464/
    *7*
  • majka096

=)

Na music boxu je ted Thriller!! *4* *14* *14* *14* *14*
  • zzj

:(

*9* *9* cely rok jsem si rikala co budu asi delat v tento den...... jenomze ted me nic nenapada....... *9* *9* uteklo to jako voda !!! uz rok tu neni nas buh *9* *9*
  • zuzanka666

Re: Re: MJ

Jo to máš pravdu byl nevinný a taky strašně roztomilí.A ty fotky se navíc k dnešku hodí...
  • zuzanka666

Re: Re: r.i.p

michael ale asi nikdy odpočívat v pokoji nebude,když pořád o něm bulvár píše takovy nesmysly... *9*
  • Re: Re: r.i.p

děkuji mockrát *4*
  • luuuca

Re: r.i.p

Rest In Peace = odpocivej v pokoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit