-
v kolik
zlaticka nwte v kolik se MJ navzdy zastavilo srdce neboli kdy zemrel v nasem case? -
Re: MJ
Na co si to tu hraješ? na dědu vševědu bo co? hele koukej se uklidit někam jinam a neopruzuj!!! -
Re: Re: Re: obal na mobil
to by me taky zajimalo *1* jako Terusku *4* -
Re: Re: obal na mobil
jj díky za to poslání! je fááákt božííí!!! *14* *15* *15* *15* a můžu se zeptat kdepak si ho vzala zlatho?? *7* *15* *15* -
Re: Re: MJ
aby delal dulezityho *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč?
jj na youtube jsem to uz nasla ale ses hodna dekuju *3* *4* -
Re: MJ
Proč ho pomlouváš když o něm nic nevíš *7* Říkáš že neuměl zpívat?? fajn, každýmu se líbí něco jinýho, ALE KDYŽ SE TI NELÍBÍ JAK ZPÍVAL NEMUSÍŠ HNED SEM LETĚT A PSÁT SEM TYHLE HNUSY *8* *8* Napadlo tě vůbec proč ho ty lidi mají rádi?? Není na tom něco?? Třeba proto že se nám líbí jak zpíval, třeba proto že se nám líbí jak pomáhal zemi a dětem a třeba proto že to byl skvělý čloVĚK, kterýmu TY bys nesahal/a ani po kotnÍky!!!Proč si rači nejdřív nezjistíš nějaký informace než sem napíšeš takový nesmysli? *16* *16* Proč sem vlastně lezeš když NEJSI FANOUŠEK MJ?? -
Re: obal na mobil
wow *3* ten je peknej !! se mas *4* -
Re: Re: Re: chjo..
vsak jj .... ja taky nemam potrebu chodit na diskuzi Fontany a urazet ji a ani na zbytek disney star !! nemam je v lasce ale nemam potrebu chodit tam a psat co si o nich vymyslim a myslim !! -
obal na mobil
tady je odkaz jak vypadá *4* *4*
http://www.janvintr.cz/aukro/p/foto/p-4-087.jpg -
Re: Re: ahoj
noo.. jestli ho najdu *15* *15* -
Re: Re: chjo..
co naděláš, lidská blbost nezná mezí... mě třeba nesedí Bieber a taky ho na jeho diskuzi neurážím, nemám potřebu to nikde ventilovat.. ale když se lidi navážej do Michaela, to je fakt sprostý -
Re: Re: Re: Re: MJ
Příště,než sem vlezeš tak si zapni mozek!!Nic o MJ nevíš,tak pro příště drž kušnu..! *16* -
aha, tak nic....
Ale kdyžtak jsou nějaký videa i na Youtube.com
Chceš poslat odkaz? -
Re: chjo..
no to nwm jestli by na to prisli kdyz maji mozek jako malinkaty orech !! ktery je jenom na blbosti -
chjo..
achjo..ženský..ty lidi sou tak blbý až jemi jich líto.. *15* *9* kéž by věděli jakej Majkí doopravdy byl.. *9* *3* *4* -
jj stahlo se mi to ale nejde mi to spustit ale dekuju !! -
Tak tady to je :)
http://ulozto.cz/1862981/michae l-jackson-30th-jackson5-usher-chris -tucker-n-sync-wl...r-.avi
Já jsem to nestahovala, takže nevím jistě, jestli je to ono, ale uvidí se :) -
jj dekuju *4* -
Re: Re: Re: Re: Proč?
jojo, je to to vystoupení z roku 2001. Slyšela jsem, že je možné si to stáhnout na ulozto, počkej, za chvilku ti donesu odkaz :)