Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MJ

Nechápu co na tom pedofilovi s miliardou plastik co se sám předávkoval vidíte. furt se tahá za koule a neumí zpívat ještě že už je mrtvý *3*
  • mischicka

ahoj

Ahoj *4* tak jak se máte? jáse mám dobře i špatně...dobře protože mi přišel obal na mobil s Mikem a špatně protože zítra je 25.6. a vy víte co bude *9* *9* *9* *9*
  • terullka00

Re: Re: dotaz

aháá.. *9* *15* a proč tady ostatní myslím že to byla baruska1 říkali že bude speciál??? *7* *1*
  • mijaja

myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5* http://www.bravo.cz/cislo-13-2010/708-nove-bravo-je-tu
  • mijaja

myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5*
  • thesimsa

Re: dotaz

Ne Bravo speciál, ale Bravo ve kterým je plakát s Michaelem ..
  • terullka00

Re: dotaz

no prej vyjít má..ale já sem ho taky ještě nikde nenašla... *9*
  • mijaja

Re: ??

Nebydlet na druhém konci ČR tak jedu každopádně *3*
  • mijaja

dotaz

Ahoj holky zlatý,má někdo ten Bravo Speciál co měl údajně dnes vyjít?? *4*Vyšel bo nevyšel?? Ráno jsem byla u nás v obchodě a prý nic takovýho nemají *9* *9* *9*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Bože! *14* jak může být někdo tak moc roztomilej? *14*
  • kristyn875

??

asi se ptám už po několikáté..ale ..kdo v pa jede na MJ Tribute do Prahy??
  • sasa87

AHOJKY LIDIČKY

TAK SE ZDE MEJTE MOC HEZKYA KRÁSNYO MJ TO JEDINÉ CO NÁM ZBYLO JEN SNY MJ TY NÁM NIKDO NEVEZME A ZÍTRA SE OPET UVIDÍME.
  • sasa87

Re: 25.6.

TAK TO OPRAVDU NEVÍM?
  • zzj

prosim hlasnete

http://mmjjj.blog.cz/1004/pamatka-n a-michaela-jacksona

hlasnete prosim
  • zzj

25.6.

Ahoj *4* nwte jestli se bude neco konat 25.6. jinde nez v Praze bliz ke Zlinskemu kraji ? *7*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

Příjdu, příjdu .. paa
  • sasa87

Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

tak to s tebou souhlasím to musela psát malá holka a vubec to nechápu jak to muže nekoho napadnou neco takového napsat na osobnosti Michaela Jacksona.Musim se krotit protože bych byla moc sprostá a to se jsem nehodí.Protože me takové lidi jako ona me moc vytáčí že jde na osobnosti pak píše jen ošklivé veci.
  • sasa87

AHOJKY LIDI

Co holky budeme delat v pátek ?
  • mischicka

...

Ahojec *15* *15* vy něco plánujete na zítřek nebo na pátek *7* *7*
  • angie72

Re: akce

V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...

Pá letím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit