-
MJ
Nechápu co na tom pedofilovi s miliardou plastik co se sám předávkoval vidíte. furt se tahá za koule a neumí zpívat ještě že už je mrtvý *3* -
ahoj
Ahoj *4* tak jak se máte? jáse mám dobře i špatně...dobře protože mi přišel obal na mobil s Mikem a špatně protože zítra je 25.6. a vy víte co bude *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: dotaz
aháá.. *9* *15* a proč tady ostatní myslím že to byla baruska1 říkali že bude speciál??? *7* *1* -
myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5* http://www.bravo.cz/cislo-13-2010/708-nove-bravo-je-tu -
myslím si a mám takový dojem ,že speciál ani nevyjde. *9* Našla jsem aktuální bravo co teď vyšlo je tam jeho plakát,ale ten už mám a i článek o tom,že už je to rok co tu s námi není *9* Víc asi Bravíčko Majkýmu věnovat nebude-zmetci,jako by neměli papír navíc!! *15* *5* -
Re: dotaz
Ne Bravo speciál, ale Bravo ve kterým je plakát s Michaelem .. -
Re: dotaz
no prej vyjít má..ale já sem ho taky ještě nikde nenašla... *9* -
Re: ??
Nebydlet na druhém konci ČR tak jedu každopádně *3* -
dotaz
Ahoj holky zlatý,má někdo ten Bravo Speciál co měl údajně dnes vyjít?? *4*Vyšel bo nevyšel?? Ráno jsem byla u nás v obchodě a prý nic takovýho nemají *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Bože! *14* jak může být někdo tak moc roztomilej? *14* -
??
asi se ptám už po několikáté..ale ..kdo v pa jede na MJ Tribute do Prahy?? -
AHOJKY LIDIČKY
TAK SE ZDE MEJTE MOC HEZKYA KRÁSNYO MJ TO JEDINÉ CO NÁM ZBYLO JEN SNY MJ TY NÁM NIKDO NEVEZME A ZÍTRA SE OPET UVIDÍME. -
Re: 25.6.
TAK TO OPRAVDU NEVÍM? -
prosim hlasnete
http://mmjjj.blog.cz/1004/pamatka-n a-michaela-jacksona
hlasnete prosim -
25.6.
Ahoj *4* nwte jestli se bude neco konat 25.6. jinde nez v Praze bliz ke Zlinskemu kraji ? *7* -
Re: Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Příjdu, příjdu .. paa -
Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
tak to s tebou souhlasím to musela psát malá holka a vubec to nechápu jak to muže nekoho napadnou neco takového napsat na osobnosti Michaela Jacksona.Musim se krotit protože bych byla moc sprostá a to se jsem nehodí.Protože me takové lidi jako ona me moc vytáčí že jde na osobnosti pak píše jen ošklivé veci. -
AHOJKY LIDI
Co holky budeme delat v pátek ? -
...
Ahojec *15* *15* vy něco plánujete na zítřek nebo na pátek *7* *7* -
Re: akce
V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...
Pá letím