-
hajzlíci
mno dneska se kluci o přestávce bavili o tom včerejšim dokumentu co běžel na primě a víte jak nazvali MJ???č***k *16* *16* a bavili se o jeho nose jak ho měl propadlej mno a já na ně vy šmejdi jak si to dovolujete urážet tak slavnou hvězdu která za svuj život dokázala mnohem víc než kdokoliv tedkon vy uplně hovno o něm víte no a co tak měl propadlej nos???byl to taky jenom člověk *9* *9* *9* *9* já ty ldi nedokážu pochopit ale zajímavý je že když sem jimto řekla tak zmlkli -
Re: dr.Murray
jj přesně už by ho mohli zavřít a dát mu trest smrti on si nic víc nezaslouží nejradši bych ho zabila já *16* *16* *16* *16* *16* a.taky se mi chtělo brečet u toho proslovu Paris chudáčci malí *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: dokument
Ahoj, no já mám z toho dokumentu smíšený pocity... Ten člověk, Halperin, tak ten se mi moc nelíbí. Nijak mi nepřipadalo, že by se o Michaela opravdu tak zbožně zajímal, spíš se chtěl udělat zajímavým. Nevím, je to můj názor, ale nelíbilo se mi to.
Taky mě štve, že Murray si furt běhá na svobodě. Byla tam spousta zvláštních informací, dnes jsem o tom přemýšlela.. Myslíte, že fakt musel udělat TII jen aby zaplatil dluhy? Těžko říct, kde je pravda, ale ten dokument mi přišel fakt zvláštní. Jsem zvědavá na druhý díl, jak tam ta ženská řekne, že byl určo pedofil... To je lež, jak věž.
Jo a když tam ty jeho blízcí přátelé říkali, že Michaelovi dal pokaždý někdo jinej lék a že ho lidi využívali atd. Proč to nevěděli před tím a nesnažili se ho před těma lidma bránit? Dyť to co se objevuje v médiích si hrozně protiřečí... -
Re: Re: dokument
Díky moc ráda si ho přečtu *4* -
Re: Re: dokument
I just wanna say, ever since I was born, daddy has been the best father you could ever imagine and I just wanna say I love you... so much! *9* *9* *9* *9* -
Re: dokument
Napsala jsem si o tom dokumentu článek na blog, tak si ho kdyžtak můžeš přečíst *4*
iloveyou-mj.blog.cz
S tou Paris a sourozenci s tebou naprosto souhlasím *3* -
Re: dokument
ta paris mě taky nejvíc robrečela *9* *9* -
dr.Murray
ahojky lidičky.včera jsem se dívala na tu primu o majklovi a ten Murry je takovej debil,já ho tak nesnášim *10* *10* *16* *16* jestli ho někdy potkám tak po něm něcco hodim *1* *16* -
dokument
Ahoj holky, tak co řikáte na ten dokument o MJ? Já musim říct že mě celkem dost zaujaly některé věci, něco z toho co tam bylo jsem totiž vůbec nevěděla... teda pokud to nejsou jen další kecy!
Jinak mě opět nejvíc rozbrečel Parisin proslov, bylo mi jí moc líto, i jejích sourozenců. *9* A Ten idiot Murray mě naopak nejvíc naštval. Jak je možný že někdo kdo nám zabil našeho Majkího ještě ani po roce nesedí za mřížemi??? Je to prostě nespravedlivý! *10* -
Re: majki
drz klapacku. *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Re: majki
dobry kitinikky mas pravdu nebyl pedofil a pmahal a ne nezaslouzil si smrt. *9* *9* *9* *9* -
Re: ahojky
jo ten dbil doktor canrad murray dal mu nesmirne velko
u davku propofolu(nebezpecne)
dr.conrad murray- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* -
pls
ahoj holki můžete se pls podívat na tuhle adresu je to ohledně té výstavy která se bude konat od pátku budu vám moc vděčná http://www.heal-the-world.cz/htw/in dex.php -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tož jsou hrozní taky tam mohli dát do té upoutávky něco pozitivnějšího -
Re: majki
Bulvár ho chtěl akorát pošpinit...aby si vidělal, už neměl čím pomlouvat lidi a vymýšlet si nesmysly. Michael nebyl nikdy pedofil.Nechápu to, proč museli zrovna řešit Michaela, že si dělal pár plastických operací, když si je dělají všichni v Hollywoodu. Jen at' se podívají na Madonnu, jak vypadala v 80.letech a jak vypadá ted'...skoro každý koho bych tady napsala alespon jednu měl, tak proč zrovna Michel? *7* -
Re: Re: Re: ahojky lidi
no podvyživeny no neviem ale bol hubeny ale to bolo asi tym že hodne trenoval a do toho bol vegan tak ja neviem. Ale ona to povedala ta jeho kucharka žo jo? *9* *13* -
pa
tak já už taky du.. mějte se hezky..vám přeju hezký sny ale já je asi z tý pošahaný ženský a toho podělanýho doktora mít nebudu.. *9* *9* *9* *16* *8* *5* zase zítra pa dobrou a sshss s naším milovaným Majkouškem..!!! *3* *14* *4* *3* -
Re: Dokument
přesně tak..to si řika doktor, když ani takovou základní věc neudělá dobře..prostě nechápu jak ho mohli nechat dál léčit.. *16*
já sem bulela už když sem viděla jak převážej jeho tělo k vrtulníku *9* a pak to co řikala Paris..upa mě to dostalo..chudák..muselo to být utrpení jen to řikat veřejně.. *9* -
ahojky
tak se uvidíme opet zítra já už jdu a krásné sny o MJ.MJ by byl mezi námi kdyby u nej nebyl ten debil doktor on zabil MJ.AHOJKY -
Re: Re: ahojky lidi
tak to s tebou souhlasím já jsem ten celý dokument pro brečela jako ty.Ta baba byla asi s fetovaná jak to jen mohla říct že byl MJ pedofil.MJ deti miloval ani kdy by jim neublížil.Ano MJ byl využíváni lidmi s okolí.A že MJ byl povyživení on nebyl kde to proboha vzal.