Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luuuca

Re: Re: speciál k výročí

oooo dik za info *1* =*
  • duita

Re: speciál k výročí

24.6 má vyjít bravo special.
  • terullka00

Re: speciál k výročí

mě to tady někdo včera řikal myslim že to byla baluska1 že prej vyjde BRAVO speciál ;-) ale nwm kolikátýho to řikala myslim že 24.6. *9*
  • mijaja

speciál k výročí

Nevíte náhodou,please,jestli nevýjde v nějakém časopise speciál k Majkýmu prvnímu výročí??Nerada bych o něco takového přišla *9*
  • terullka00

Re: Re: Re: pro Terulku

to nevadí...hlavně že si to UŽ pochopila... *15* *15* *15*
  • baluska1

Re: Re: pro Terulku

Terko promiň já jsem dement..já to pochopila teď až :D
  • pro všechny

kdo jde v pátek 25.6. smutnit? já teda ano co vy?? Už teď když na to pomyslím je mi smutno. *9*
  • terullka00

Re: pro Terulku

ale dyt jo..já ti taky popsala tu postraně.. *15* *15* *15*
  • baluska1

pro Terulku

terko já ankety umím dávat..ae já myslím anketu jako má angie http://healtheworld-mj.blog.cz/
    ko ukni po straně..tuhle myslím..normální už umím :D
  • anet.k

Klobouk :)

Včera jsem si koupila klobouk, takže ůj příběh je tady :D

http://x-cape-michaeljackson. blog.cz/1006/smlouvani-neee-xd

*15*
  • bajush

Re: Re: MJ

Zítra je ten dokument o něm. Už se těším. Ale co je nejlepší... V pátek na Černý hoře budou hrát Michaela celý den. Ale myslím, že i na ostatních rádiích. Na tý ČH se bude soutěžit myslím i o 2CD HIStory pokud jsem jim dobře rozumněla.
    Ale jinak bude asi tenhle pátek na dvě věci. Ach jo...
  • jackson1

Re: Re: Re: MJ

Ne zlati bohužel neviděla...
  • terullka00

ty si ho viděla???????? *8* *8*
  • jackson1

Re: MJ

Ano máš naprostou pravdu, pomáhal lidem bez rozdílu, barvy pleti, národnosti atd. bylo to od něj tak šlechetné, nedá se to ani popsat jaký to byl užasný človíček s velkým srdcem pro všechny *4* *14* I love you Michael, jsem na tebe moc hrdá a jsem moc šťastná, že sem ťě mohla poznat takového jaký jsi byl...děkuji ti za všechno *3* *4*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: ?

dyt už sem ti to vysvětlovala.. *15* *15* akorá si to blbě pochopila.. *15* *15* přečti si to pořádně..
  • baluska1

Re: Re: Re: Re: ?

www.michaeljacksonkop1.blog.cz
  • Re: Re: Re: MJ

Přesně. Konečně už je mu líp. Jen by mu už tady na zemi měli některý dát pokoj, aby mohl v klidu odpočívat *9*
  • MJ

to nejlepší a nejhezčí na něm bylo to že po celém světě pomáhal lidem po celém světě a jestli ste dobří fandi MJ tak se mnou souhlasíte. *4* *4*
  • jackson1

Ano bude tomu už rok co náš Michael odešel, stále mi to připadá jako by to bylo včera...určitě se na nás dívá z nebes a usmívá se na nas, konečně je šťastný *4*
  • jackson1

Re: Re: novinka

Píseň Shout vyšla na albu INVINCIBLE v roce 2001.....je moc zajímavá, ono album je moc krásné, je velká škoda, že ho moc lidí nezná..., jsou tam moc nádherné písně *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit