-
Re: Re: speciál k výročí
oooo dik za info *1* =* -
Re: speciál k výročí
24.6 má vyjít bravo special. -
Re: speciál k výročí
mě to tady někdo včera řikal myslim že to byla baluska1 že prej vyjde BRAVO speciál ;-) ale nwm kolikátýho to řikala myslim že 24.6. *9* -
speciál k výročí
Nevíte náhodou,please,jestli nevýjde v nějakém časopise speciál k Majkýmu prvnímu výročí??Nerada bych o něco takového přišla *9* -
Re: Re: Re: pro Terulku
to nevadí...hlavně že si to UŽ pochopila... *15* *15* *15* -
Re: Re: pro Terulku
Terko promiň já jsem dement..já to pochopila teď až :D -
pro všechny
kdo jde v pátek 25.6. smutnit? já teda ano co vy?? Už teď když na to pomyslím je mi smutno. *9* -
Re: pro Terulku
ale dyt jo..já ti taky popsala tu postraně.. *15* *15* *15* -
pro Terulku
terko já ankety umím dávat..ae já myslím anketu jako má angie http://healtheworld-mj.blog.cz/
ko ukni po straně..tuhle myslím..normální už umím :D -
Klobouk :)
Včera jsem si koupila klobouk, takže ůj příběh je tady :D
http://x-cape-michaeljackson. blog.cz/1006/smlouvani-neee-xd
*15* -
Re: Re: MJ
Zítra je ten dokument o něm. Už se těším. Ale co je nejlepší... V pátek na Černý hoře budou hrát Michaela celý den. Ale myslím, že i na ostatních rádiích. Na tý ČH se bude soutěžit myslím i o 2CD HIStory pokud jsem jim dobře rozumněla.
Ale jinak bude asi tenhle pátek na dvě věci. Ach jo... -
Re: Re: Re: MJ
Ne zlati bohužel neviděla... -
ty si ho viděla???????? *8* *8* -
Re: MJ
Ano máš naprostou pravdu, pomáhal lidem bez rozdílu, barvy pleti, národnosti atd. bylo to od něj tak šlechetné, nedá se to ani popsat jaký to byl užasný človíček s velkým srdcem pro všechny *4* *14* I love you Michael, jsem na tebe moc hrdá a jsem moc šťastná, že sem ťě mohla poznat takového jaký jsi byl...děkuji ti za všechno *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
dyt už sem ti to vysvětlovala.. *15* *15* akorá si to blbě pochopila.. *15* *15* přečti si to pořádně.. -
Re: Re: Re: Re: ?
www.michaeljacksonkop1.blog.cz -
Re: Re: Re: MJ
Přesně. Konečně už je mu líp. Jen by mu už tady na zemi měli některý dát pokoj, aby mohl v klidu odpočívat *9* -
MJ
to nejlepší a nejhezčí na něm bylo to že po celém světě pomáhal lidem po celém světě a jestli ste dobří fandi MJ tak se mnou souhlasíte. *4* *4* -
Ano bude tomu už rok co náš Michael odešel, stále mi to připadá jako by to bylo včera...určitě se na nás dívá z nebes a usmívá se na nas, konečně je šťastný *4* -
Re: Re: novinka
Píseň Shout vyšla na albu INVINCIBLE v roce 2001.....je moc zajímavá, ono album je moc krásné, je velká škoda, že ho moc lidí nezná..., jsou tam moc nádherné písně *14*