-
Re: Re: Re: Michael Jackson
taky jsem psala básničky a klidně bych i psala =) ale momentálně k tomu teď nemám moc nápadů na rýmy a pevnou vůli. Stejně, to moje nestojí za nic *15* -
Re: Re: Re: :)
jo,jo pro ně je dobrá Miley pro nás zase Michael.tak to prostě je, všichni ho rádi mít nemůžou....ale i tak na něho nikdo nemá *14* *14* *14* -
Re: Re: Michael Jackson
dík,.... zas něco napíšu *3* *3* *3* jen jak mě něco napadne. mě toho nejvíc napadne, když jdu večer spát, ale do rána to vždycky zapomenu *9* -
Re: HELP !!!!!
klikám, jak o život :D momentálně je MJ naštěstí první =) -
Michael Jackson na Facebooku
Kdyby NÁHODOU nějaký fanoušek Michaela ještě nebyl členem Michaelových stránek na Facebooku, určitě se jím staňtě. To, že Eminem má teď momentálně víc fanoušků, jako on, neznamená, že je lepší, než Michael. Nechci nikomu brát jeho názor, ale já Eminema moc nemusím a klidně bych napsala i silnější slovo. Jeho některé písně znám, ale jako takového moc ne. Před chvilkou jsem si o něm přečetla nějakej životopis tady na osobnostech a ani jsem ho nedočetla, protože tam, jak jsem došla, už mi to stačilo. Nerada to říkám o druhých lidech, ale podle toho, co jsem přečetla, je to machýrek, kterej se nebojí nikoho urazit a musí mít vždycky poslední slovo. Někteří určitě možbá i víte, že urážel i Michaela a to už je co říct. např. tam bylo:
Dne 12. října 2004, týden po uvedení „Just Lose It“, prvního videa a singlu z nového alba Encore, volal Michael Jackson do jedné Los Angeleské radiové show, aby vyjádřil svůj nesouhlas v videem, které paroduje Jacksonova obvinění ze zneužívání nezletilých, jeho plastiku nosu a incident, při kterém Jacksonovi chytly vlasy během natáčení reklamy na Pepsi v roce 1984. MTV pokračovala ve vysílání videa a „Just Lose It“ se stalo nejžádanějším klipem. CEO časopisu The Source Raymond „Benzino“ Scott, chtěl nejen zastavit vysílání klipu, ale i odstranění skladby z alba a veřejnou omluvu Jacksonovi.
Víc věcí, co si o něm myslím, si už raději nechám pro sebe, aby mě náhodou někdo "nezažaloval", že ho tady urážím *15*
Myslím, že Michael si zaslouží těch členů na FB určitě víc, ale zase na druhou stranu mi přijde trochu přehnaný, když lidi to všude rozesílají a píšou, ať se stane členem MJ fanklubu kdokoli, že jich musí mít Michael nejvíc. To by bylo jako dost blbý, kdyby tam byl někdo, kdo o Michaelovi nic neví, nebo je mu prostě ukradenej. Ale i tak mě to hodně zaráží... no, prostě to nechápu, komu a čemu si lidi teďka věnujou *7* -
Re: Michael Jackson
dobrá básnička, má i skvělé rýmy *3* hezky jsi to napsala. -
Re: Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
*14* *14* krásná básnička *3* zkus napsat třeba nějaký text k písničce když tě to tak baví... klidně by ses tím mohla živit... máš fakt talent *3* -
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
díky Zuzi *4* básničky jsem psala už jako malá holka, sice nic geniálního to není, ale o nikom jsem toho nenapsala tolik jako o Michaelovi *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Michael Jackson
Opravdu krásná básnička. Vystíhuje na Michaelovi opravdu všechno. Díky moni *3* -
Re: Re: :)
Anet má pravdu. Nechte Miley být. Jenom proto že tu má víc fanoušků a že na její profil chodí víc lidí nemusí být Miley hned na odstřel. Nejsem sice její fanoušek, ale i ona má své dobré stránky a i ona má právo v klidu žít. nechte jí být. Radějí všechnu svojí nenávist k Miley přeměnte k ještě větší lásce k Michaelovi. *14* -
Re: Re: Michael Jackson
díky Jani *4* *4* *4* -
Re: Michael Jackson
Nádherná básnička. *14* -
Michael Jackson
Dám vám hádanku lehkou,
o člověku, který se stal legendou.
Nosil rukavici a klobouk,
každý toužil se ho aspoň dotknout.
Měl úsměv od ucha k uchu
a přál si dál lepší život světu.
Jako bůh tančil a zpíval
a rád děti měl, pro které by i dýchal.
Jeho talent obdivoval každý,
on byl člověk dokonalý.
I když tu není, zůstane dál,
on byl jedinečný byl to náš král.
Nejen hudby, ale ve všem,
byl to prostě MICHAEL JACKSON.
*14* *14* *14* *14* -
HELP !!!!!
Prosím, pomožte se střepat útoku fanů Turba, očerňují,urážejí nevybíravě Majkla a shodili jej z první příčky. Poklikejte na HTW ♥ , díky http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=1597&q=464380a0d92a2da354c17cb5252be40d *9* -
Re: :)
Sorry, ale tohle mi fakt nepřijde normální. Zaprvý teda nevím, co máte v plánu a jak ji zničit a zadruhý to nemá cenu. Prvně se zkuste zamyslit, jak by se na to díval Michael, kdyby kvůli němu byste uráželi jiné lidi, kteří vůbec nemůžou za to, že jsou prostě oblíbení. Tím nemyslím, že je lepší, než Michael, to rozhodně ne, ale prostě má víc fanoušků. Myslím, že Michael by nepřál nikomu to nejhorší. Pokud aspoň trochu znáte Michaela, měly byste vědět, že jeho hlavním heslem byla láska, a tím se řídil a rozdával ji různým lidem, ať jsou jacíkoliv. Tak pokud se považujete za jeho fanoušky, snažte se aspoň trochu jednat s druhými jako on. -
Re: Re: Re: Ahoj
jo, jo dá se to,trochu nuda... a ty? *4* -
Re: Re: Ahoj
Ahoj a jak se máš? *7* -
Re: Ahoj
jááááááááá *4* *4* *4* *4* -
Ahoj
Ahoj lidíčky, je tu někdo? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
až ta slavná Miley dokáže co Michael tak pak můžou něco říkat, ale to nedokáže nikdy.