-
♥
Je tu něěkdoo ? *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: HT
přesně *15* ten remix je celkem pěknej.. ale videoklip.. mohli tam dát aspoň hezčí holku dyš už *15* -
Re: Re: ...
Teda nic ve zlým,ale člověk se tu chvíli neukáže a nestačí žasnout co se tu zas děje :D Že vás pořád dokola baví řešit kdo se do koho naváží a kdo ne :) Já mít takový starosti tak si pískám :):D
K čemu to stejně je..tak držim hubu a myslim si svý :) Mějte se tu,čao :) -
Re: Re: ♥
fáákt? *15* -
Re: Zdar
jo,jo jde to.taky jsem poslouchala...včera *3* *3* -
Zdar
Čaute lidi, jak je? Já se mám dobře a právě poslouchám album Michael. *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: HT
Naprosto s vámi souhlasím. Klip je naprosto o ničem. Takhle by to MJ nikdy neudělal, byl by to originál, jako všechno, co dělal. -
Re: Re: Re: Re: HT
Přesně tak. měl to vždycky tak propracovaný a promyšlený. No prostě nádhera...byl neuvěřitelný ve všem!!!! Dostal vždycky ze sebe to nejlepší!!!King of pop!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Taška
Ale zase některy obrázky MJ nejsou cely a nejde mu vidět hlava.Což je fakt blby a taky jsem viděla lepší. Byla černá a byla na ní fotka Michaela z Beat It . Velká a moc pěkná fotka Michaela. *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: HT
Jo jo přesně tam Michael měl prostě dar ze všeho a z každého vymáčknout to nejlepší.Věděl co přesně ta písen potřebuje za klip jak jí zdůrazní a znázorní.A to nikdo jiný nedokáže. Každý MJ klip který ted natočí už nebude to pravé ořechové. Nic se nevyrovná třeba Remember The Time, který je podle mě úplně perfektní. *14* Nebo They Dont Care About Us Prison Version. Ta MIchaelova zloba a ty sexy pohyby. Ou Jé *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
MJ je nesmrtelná a kouzelná legenda *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: HT
Díky, podívám se na něj hned jak příjdu domů ze školy. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
ano máš pravdu, ale není den, kdy si člověk nevzpomene že už tu není *9* *9* svým způsobem ale bude žít navždy!! *14* *14* *14* -
Re: Re: HT
Přesně tak Anet!!! *4* *4* *4* úplně s tebou souhlasím -
Re: HT
ajo, vlastně novej klip, že? No, právě jsem se na něho dodívala a není vůbec špatný. Ti tanečníci museli být šťastní, že mohou v tom klipu hrát.
Klip mi vůbec nevadí, ale prostě pořád a neustále přemýšlím nad tím, proč to všechno vůbec dělají. Když tam není Michael, tak co to má znamenat? Je to tribute klip na MICHAELOVU píseň? A nebo v tom prostě hrajou peníze? Pokud to berou jako poctu pro Michaela, budiž, ale jinak by to neměli dělat. Michaelovy klipy měly prostě nějakou šťávu, byly to short filmy a prostě se u nich člověku zatajil dech. Ale tadytohle mi přijde, že nestojí za nic. Michael byl prostě jediný génius. -
Re: ♥
tadytodlencto jsem ještě nezkoušela :-D *15* je to zajímavý. :) hodně je toho na tweetu, kde se hlasovalo pro Michaela na Grammy *15* -
Re: Taška
ta je úžasná... ♥ úplně závidím *1* -
Re: Re: HT
http://www.youtube.com/watch?featur e=player_embedded&v=zjGtTUfPcI4 -
Re: Re: ♥ILoveYou♥
*1* *1* *1* -
Re: Re: Re: ♥
hahaha *15*