-
Ahojky
Ahoj lidičky, jak je, jak se máte? Co děláte? *7* -
Re: Re: nemůžu věřit
nee tobě se nsměju :D -
Platinová deska
Poslední šance: http://aukro.cz/oceneni-platinova-d eska-michael-jackson-r-1996-i149133 7566.html -
Re: nemůžu věřit
to se jako směješ mě, že jsem psala na Blaníček, nebo co? *15* *15* se směj, no. já se taky budu smát *15* a klidně tam ještě napíšu *15* -
Re: MJ
Nojo, včera jsme se bavily s kamarádkou, jak ten čas hrozně utíká... a že už to vlastně je letost deset let od toho, co umřela moje prababička. A rovou mě cvrnkl do hlavy i Michael a až později mi došlo, že už to letos budou dva roky. Nedávno tu někdo psal, (a to nedávno bylo minulý rok v prosinci), že za chvíli to bude rok, dva roky... předtím tomu člověk sám nevěří, že by to tak vážně rychle uteklo, ale čas opravdu nečeká. je to hrozný. Tolik se toho za ten čas změnilo. Tolik toho Michaelovi provedli, i po smrti. a Murray stále není potrestaný. Pořád ty soudy odkládají, stále to protahují.. -
Re: ?...?
*4* -
?...?
Majkle,hvězdo moje na nebesích... Miluju Tě zlato a je mi líto,že Tě tolik lidí pomlouvá a Tví fanoušci mluví sprostě,jen aby se Tě zastali.. Ano,je to správné,já za Tebe taky bojuju,ale ne takhle... Já už rovnou dávám facky.. Ale za sprosťárny mi ti zlí lidé nestojí.. -
MJ♥
Lidi když si tady čtu vaše krásné komentáře tak se mi chce normálně brečet ;(
já milujuu MJ strasne moc !!! Nikdy nezapomenuuu nikdyy v životěěě prostě nikdy!! a ani nechcci mě se chce totalne brecet!! *9* *9* -
Re: Re: Re: MJ
Pro mě je taky Michael něčím vyjímečným, vždyť se celý svůj život věnoval charitě. Měli by jsme z něj vzít příklad a myslet na něj opravdu každý den. *14* -
Re: Re: MJ
ano i mě, pro mě nebyl jen hudebním vzorem, ale milovala jsem ho hlavně proto jakým byl člověkem.Škoda, že na světě je tak hodných a upřímných lidí málo, kdybych jich bylo víc, svět by byl hned lepší a krásnější. Lidé by si z něho měli brát příklad a ne ním opovrhovat!!!ano máš pravdu je spouta knih a dokumentů, kde se na něj můžem dívat a vzomínat na něj , sama jich mám hodně a není den, kdy bych se aspoň nepodívala na jeho fotku *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: ...
Jo nemělo by se je takhle urážet (a ani jejich fanoušky). Každý má své chyby.Některé písničky od Miley a Eminem Jsou docela super at už jsou oni dva jakkýkoliv a určitě v sobě mají ten faktor X , protože jinak by neoslovili tolik lidí po světě. Měli bychom je respektovat za to co dokazali a jak tvrdě na úspěchu pracují jako by je uznával MJ. Já vím že Em Michaela urazil v jednom za svých klipů, ale to je prostě Eminem a jeho drsný styl humoru. A také byl Eminem zvolen umělcem desetiletí. Ale MIchael je beztak nejlepší. *14* -
Re: MJ
Tos nepsala strašně krásně. Úplně mě to dojalo. Myslím že to takhle, nebo podobně, cítí každý fanoušek/fanynka. On neměl umřít tak brzo. Jeho odchod navždy bude bolet stejně silně jako první den a zanechá nezacelitelnou ránu. Tedy alespon mě. *9* Svět je bez něho strašně smutný, ale máme na co vzpomínat a máme tolik toho na prohlížení (fotky, videa, knížky, dokumenty...). Navždy tu bude s námi alespon tak a také z našich srdcí nikdy nezmizí. MJ FOREVER. -
MJ
Svět přišel o největší hvězdičku,
která teď září v nebíčku.
Už nic nebude stejné jako předtím,
ty jsi byl člověkem jedinečným.
Svět pláče pro tebe,
jak smutno je nám bez tebe.
Proč to takhle musí být?!
Proč bůh musel mi tě vzít?!
Nikdy se s realitou nesmířím a ani nechci,
ale musíme vzpomínat na ty krásné věci.
Na čas, kdys tu ještě byl
a svůj úsměv do srdcí nám vryl....
*14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
V pohodě. :) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jojojo promiň já jen nevěděla koho myslíš sorry no já nevěděla že máš eminema ráda tak já už teda o něm nebudu mluvit ok? *3* -
jajaja
Ajééje tady se kažkou minutu píše novéé tééma jáá nestííháámm *9* -
Michael
Ahojkyy :-) Jak se máte ?? *3* -
Re: Re: ...
přesněěěěěěěěěě -
proč????
Proč se tohle muselo stát a mi se museli tě náhle vzdát?!Byl jsi neuvěřitelný génius, který změnil svět.Tvůj odchod pořád bolí. Média a novináři o tobě napsaly spoustu ošklivostí. Pro někoho jsi byl zvláštní, a kdo by nebyl?! Neměl jsi nikdy žádné dětství, poznal jsi samou dřinu, která tě provázela úspěchy. Každý se pozastavoval nad tvým zvláštním vztahem k dětem.Proč nikdy nenapsaly MJ je člověk, který se snaží dětem dávat nejen lásku, ale taky jim finančně pomáhát a uzdravovat. Která hvězda tohle dělá?!Žádná!!!Tohle všechno napsaly až když jsi umřel.Trochu pozdě!! Zasloužil sis uznání za svého života a ne až po smrti.Někdo odsuzuje lidi, kteří tě začali mít rádi až teď, no a co?! Michael měl dost fanoušků i za svého života, nemá jich teď o nic víc ani míň. Já jsem na Majkým vyrostla je to sice už pár let, ale na tu dobu moc ráda vzpomínám. lidé jsou zlý a jeho smrt mi otevřela oči. Jednu dobu se o něm psalo jenom samý zlý věci a ne o tom jak úžasný je.Někdy se dostává toho největšího uznání až po smrti a to je špatně!!odešel jsi příliž brzy a lidi, kteří tě zabili by za to měli pikat!!Která hvězda v dnešní době neprochází světem skandálů a bulváru?!ale ty jsi tohle všechno nesl moc špatně a ani se nedivím.Víme totiž všichni, že to byly samý lži!!Jo jsou lidi, kteří na slávě druhých chcou vidělat a to boužel nezměníme. Mi tvý fanoušci tě milujeme a doufáme, že tam kde jsi je ti mnohem líp. Milujeme tě a nezapomeneme NIKDY!!! -
Re: co je?
jo, to máš pravdu. O Michaelovi se toho dá napsat tolik *1* *1* *1*