-
Re: Re: Re: Re: MJ
Ne prosím už ne. *9* Pojdme se bavit o něčem veselejším...I když mě tohle připomělo jak Will.i.am řekl že by se nedivil kdyby se svět zastavil. Ale není to pravda nezastavil. Svět si žije dál svím životem. A my bychom měli jít dál taky a přestat na to myslet.Aspon tohle říkají ti , kterých se MIchaelova smrt nedotkla. Tak at si to zkusí. Je těžké přijít o někoho koho milujete a nemusíte ho k tomu rovnou znát osobně. Michael je prostě člověk který dělal svět lepším a měl excelentní usměv.Prostě mi dochází slov... -
Re: Re: ♥
To nevadí *15* -
Re: HT
Cože?! Novej videoklip?????? *7* -
Re: ♥ILoveYou♥
*4* *4* *4* *4* -
Re: ♥
nějak se mi to nepovedloo *15* -
♥
$♥♥$_______$$$$$_______$$$$$___ ____$♥♥$
$♥♥$_____$$$$$$$$ $___$$$$$$$$$_____$♥♥$
$♥♥ $____$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$____$ -
♥ILoveYou♥
♥ █ █ ♥
█▄▄▄█_
$♥♥$____ ________$$$$$$_____________$♥♥$
$♥♥$____________$$$$$$_______ ______$♥♥$
$♥♥$___________ _$$$$$$_____________$♥♥$
$♥ -
HT
Ahojte *15* Tak co říkáte na novej videoklip Hollwood Tonight? *7* *14* -
Re: Re: Re: MJ
Odešels a svět se zastavil. Všechno se úplně změnilo, nic nebude jako předtím. Je to už nějakou dobu a pořád to bolí stějně jako by se to stalo teprve včera. Proč zrovna ty?! Ty, který si tu měl zůstat navěky!!Svět pláče Michaeli! Pořád budeš v našich vzpomínkách a srdcích, tam budeš žít navždy!!!Tam nikdy nezemřeš!!!! Milujeme Tě!!! -
Taška
Tuhle tašku mám. Je skvělá http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/177307 -
Re: MJ♥
Jo máš absolutní pravdu. Nějak je to tu poslední dobou smutné. Mě se chce dneska taky celej den brečet kvůli Michaelovi. Nezasloužil si takhle umřít. Ještě byl mladý a mohl toho dokazat ještě víc. Ještě by vytřel zrak všem těm náctiutrhačům a pomlouvačům co ho vyděli jako trosku , kterou nikdy nebyl. Jenže Murray to všechno zaničil tim že ho zabil a je mi jedno, že třeba nechtěl. To ho neomlouvá. -
Re: Re: MJ
Starašně ten čas letí.Někdy si říkám,že to nechci, že nechci aby to byly dva roky, pět let nebo deset. Nejraději bych byla kdyby se to vůbec nestalo. Michael byl tak krásnej a čistej člověk a jak řekl Quincy a spousta dalších lidí žádnej takovej Michael už nikdy nebude. K Murrayovi prostě no coment. Prostě si myslím, že za MIchalovu smrt může on at už jakkoli a měl by být potrestán. Úplně ho nenávidím. A svoboda tisku je skvělá ale mělo by se novínářům zakázat psát nesmysly a lži a takhle ničit skvělé lidi jako byl Michael. Spousta lidí ho nedokázala ocenit tak jak si zaslouží. Michael je prostě nejlepší a navždy bude. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
a to jsem zrovna chtěla napsat!!! *4* *4* *4* ne, tak já nevím co, ono je toho vážně hodně....tak třeba viděli jste History tour, nebo nějakej koncert?!že se tak blbě ptám, určitě...,protože já jich sama mám na dvd hodně. *1* *1* *1* -
Re: Re: proč????
díky Kristy, ono o Majkým se nedá napsat nic špatnýho, byl to člověk s velkým NEJ, ale to mi všichni moc dobře víme, že ... *4* *4* *4* *4* -
♥
*14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
mno... tak ňáký nahoď *3* *15* *15* hlavně něco konkrétnějšího jooo... né že napíšeš Michael Jackson... toho by se dalo probírat milion témat.. vyber jedno *3* *15* -
Re: proč????
no tak musím uznat to je nádhera
přesně všechno vystihuje *14*
nááádherááá *14* *14*
I love MJ *14* *14* -
Re: Re: Re: Ahojky
*9* *9* *9* -
Re: Re: Ahojky
měly by jsme nahodit nějaký téma a trošku to tu rozjet *1* *1* *1* -
Re: Ahojky
Jde to Jaňule, a ty ?! *4* *4* *4*