-
Re: Re: Re: Re: its mine!
Joo *16*
My milujeme Michaela *14*
a komu se nelíbí ať jde někam!
Viď Moniko ;) :)) *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: its mine!
Joo *16*
My milujeme Michaela *14*
a komu se nelíbí ať jde někam!
Viď Moniko ;) :)) *1* -
Re: báeň
Ta básnička je moc pěkná *3* -
báeň
Dnes skládám báseň plnou vět,
o někom, koho jsem znala já a celý svět.
Byl to nádherný človíček,
který měl spoustu krásných písniček.
Slávu poznal už jako malý dítě,
a já se pořád ptám, proč bůh vzal mi tě?!
Měl jsi upřímný srdíčko,
proč jsi nám odešel, tak brzičko?!
Tvůj tanec a hudba tu budou s námi pořád dál,
ty jsi ten největší, jsi náš král!!!! -
Re: Re: Re: its mine!
nech nás na pokoji a běž si za svou Miley! *10* -
Re: Re: its mine!
takový stěry *15* .. sou trapný .. já to ignoruju .. *5* -
Re: its mine!
Něco novějšího bys neměl(a) ? Tohle tu slýcháme pořád, už je to nuda. -.- -
jeh *15* co to je za vola? *7* neumí nic jinýho než otravovat? beztak že ňáká "MILEY CYRUS" *15* -
Re: SPLNĚNÍ SEN
Prokrista vypni si ten caps lock, nebo Ti ho z tý klávesnice osobně vyrvu ! To se nedá číst ! -
Re: Re: Re: its mine!
už me vážně ser...o co ti pořád jde??!!to děláš jako nějakej průzkum kolik fanoušků měl a kolik má teď??!!a že ty se teď o to tak hrozně zajímáš až když umřel!!!nevím co jako tím sleduješ??!!!to by mě hrozně zajímalo!!!a bež si urážet někoho jinýho někam jinam a dej nám všem pokoj!!!a nebudu nikoho přesvědčovat jak dlouho mám Michaela ráda, ale jinak je to 17 let a mrtvej tak dlouho rozhodně není!!!a i kdyby ho někdo začal mít rád až teď tak na tom nevidím nic špatnýho, to je jako zakázaný že mu někdo vzdává hold až po smrti???hmmm, si dobrej magor!!!!! *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: kecy!
už mě vážně ser....!!! o co ti jako pořád jde??? to děláš jako nějakej průzkum kolik fanoušků měl a kolik má teď?! a že ty se teď o to tak hrozně zajímáš až když umřel!!!! nevím co jako tím sleduješ??!! to by mě hrozně zajímalo!!!a bež si uzážet někoho jinýho někam jinam, a dej nám všem pokoj!!!!a nehudu nikoho přesvědčovat jak dlouho mám Michaela ráda, ale jinak je to 17 let a mrtvej teda tak dlouho rozhodně není. a i kdyby ho někdo začal mít rád až teď tak na tom nevidím nic špatnýho, to je jako zakázaný že mu někdo vzdává hold až po smrti???!!!hmmm si dobrej magor!!!! *8* *8* *8* -
Re: Re: its mine!
jen do něj Kristy,
*4* *4* *4* !!!!Je to nějakej magor, kterej nás chce nasr..., ale mi mu to nedovolíme
!!! *4* *4* *4* mi MICHAELA MILUJEME A MILOVALI JSME HO VŽDYCKY!!!!!tak jdi opruzovat někam jinam. a nezáviď, třeba se o tobě taky jednou bude mluvit, ale v dobrým určitě NEEEE!!!!!Nazdar a už sem NELEZ!!!! *16* *16* *16* -
DRŽŽ HUBU !!!!!!!!!!!!
A NAUČ SE ABY TO PŘISLO JENOM JEDNOU!
IDIOTE! *16* *16* -
its mine!
vážně???? tak na jakým místě návštěvnosti byl když žil? a kolik měl fanoušků na této stránce???????? hahahahhahaahahahhahahah dojeb!!!!!!! *8* *8* -
its mine!
vážně???? tak na jakým místě návštěvnosti byl když žil? a kolik měl fanoušků na této stránce???????? hahahahhahaahahahhahahah dojeb!!!!!!! *8* *8* -
its mine!
Re: Re: kecy!
vážně??? tak na jakým místě návštěvnosti byl, když žil?? a kolik měl fanoušků na osobnosti.cz?????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: božíí
*mezeru* vymaž *15* zas ňáká zkomolenina -
Re: Re: Re: božíí
vymaž v tom mezeu odkazu, jedna tam je *4* -
Re: Re: božíí
mě ten odkaz nefunguje, vždycky mi to vjede na hlavní stránku Youtubka *9*