-
Re: Plakát
to je ten, jak jsi měla na blogu? Ten je fakt krásnej :) Takovej velkej chci taky *1* -
Re: Re: Re: Ghost
a kam ? tak mi dej e-mail *15* -
Re: Netýka se to MJ
no to je asi že když máš třeba vodník tak kořen je voda *7* *7* teď taky nwm... -
Netýka se to MJ
Prosím vás já vím že se to netýka MJ ale nikde na netu není jak poznat kořen slova.. :D Nevíte to prosím někdo Já bych se zeptal mamky jenže ona příjde až v noci :-\ -
To se máš *3* No já se mám celkem fajn až na to že celá třída na AJ nedonesla refert o oblíbeným zpěvákovi, zpěvačce nebo skupině *15* ale tak já už si to chystala jen sem nevěděla dokdy to má být *15* co ty? -
Re: kecy!
ale máš tak trochu pravdu *1* -
se máš *14* -
Re: Re: Re: Re: kecy!
Coo ??...
co to meles!!!...Mě se líbil i kdyz zil!
a me nezajima jetli veris nebo ne *13*
a ty tvoje reci jdi psat tamhle panu gottovi! a ne nasemu michaelovi!! *14* *15* -
Plakát
Takže lidi, došel mi ten plakát s Mikem, je nádherný! *14* je z období Bad *14* a co jinak, jak se vám daří? -
Re: SPLNĚNÍ SEN
tak to davídkovi přeju, tak malej človíček a už si toho v životě prožil hodně. michael rozdává radost i po smrti. a tady jde vidět jak úžasný člověk to byl. škoda, že můj sen se nesplní, a to, aby tu michael ještě byl -
Re: Re: Re: kecy!
přesně tak misuleee *4* *4* *4* -
Re: Re: kecy!
neřešte ho,my nemusíme nic dokazovat ;) -
Milujeme Michaela, milovali jsme ho a milovat budem!!a ty si ty svoje KECY strč někam!!!! *4* *4* *4* takový lidi mám fakt ráda, -
BYL ROK 1991 A MĚ BYLO 7 LET KDYŽ JSEM SE ZAMILOVALA DO MICHAELA A MILUJI HO POŘÁD A CELÝ ŽIVOT HO BUDU MILOVAT.JE PRAVDA ŽE NĚKTEŘÍ LIDÉ KTEŘÍ NEMILOVALA MIKE ZAČALI HO OBDIVOVAT A MÍT HO RÁDI AŽ PO MICHAELOVĚ SMRTI.ALE JSOU TU LIDÉ CO HO MILUJI CELÝ SVŮJ ŽIVOT JAKO JÁ A PAMATUJÍ SI MICHAELA JAK JEŠTĚ VYSTUPOVAL ZE SVÝMI BRATRY JAKO JACKSON 5. KDYŽ MICHAEL ŽIL HODNĚ MĚ ŠTALO,ŽE O MICHAELOVI NEPÍŠOU NEJSOU V ŽÁDNÉM ČASOPISU JEHO PLAKÁTY A ČLÁNKY ALE ZA TO NEMŮŽOU FANOUŠKY MICHAELA ALE REDAKCE TĚCH ČASOPISŮ. -
Zdravím tě NEREGISTROVANÝ UŽIVATELI....myslíš si,že s Mikem nic nedávali v časopisech když tu ještě byl??Myslíš si to???Podívej se na můj pokoj....ČLÁNKY STARÉ I NĚKOLIK LET....ČLÁNKY NOVÉ.... *4* COPAK TY SE CHODÍŠ DÍVAT NA OSTATNÍ FANKLUBY NA NÁVŠTĚVNOST??JESTLI ANO PODÍVEJ SE NA STARŠÍ PŘÍSPĚVKY! -
SPLNĚNÍ SEN
DAVIDEK DOSTAL BYL V HOLLYWOODU A ŠAHNUL SI NA CHODNÍKU SLÁVY NA MICHAELOVOU HVĚZDU VÍCE O TOM VE STŘEDU NA MARKÍZE V 20.00HOD. V POŘÁDU MODRÉ Z NEBE.TAK MŮJ SEN SE SPLNIL TAK MOC JSEM SI PŘÁLA A PŘESTAVOVALA JSEM SI JAK DAVÍDEK JE V AMERICE A MOJE PŘEDSTAVÁ SE MI SPLNILA.JEN MĚ MRZÍ A BOLÍ ŽE TU S NÁMI NENÍ MICHAEL.MICHAEL BY BYL VELMI ŠŤASTNÝ KDYBY VIDĚL DAVÍDKA. -
no tos nás teda urazil *15* až sem úplně na tebe naštvaná *15* neměl by sis poposednout? třeba si sedíš na myšlení *3* -
*15* *15* nějaký inteligent se ozval *15* když rozdávali mozek,tys chyběl co? *15* -
Re: Re: ??
vím *15* *15* právě se ptám kde se to nauči před Jackson 5 *15* -
tak nikoho neurážej, myslím si že měl dost fanoušků i za svojeho života, jen někdy si uvědomíš cos miloval až to ztratíš. a je moc fajn, že jsou tady lidi, kteří o něm píši hezky a tak máš pocit že tu pořád je. mě je 25 a Michaela mám ráda od svých osmi, jsou tu lidi, kteří jsou mnohem mladší než jsem já a nemysdlím si že by ho měli rádi nebo ho znali o nic míň jak já.to spíš média na něm chtějí po smrti vydělat a to je hnus, né fanoušci *13* *13*