Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ??

to umel i kdyz byl malej!!
    jak vystupovaly jackson 5
  • kecy!

nechci tady nikoho urářet ale když michael žil, tak vás nikoho nezajímal, v časopisech neměl žádné plakáty a na osobnostech žádnou návštěvnost ani fanoušky!! až po smrti ste si ho začali všímat! *13*
  • kecy!

nechci tady nikoho urářet ale když michael žil, tak vás nikoho nezajímal, v časopisech neměl žádné plakáty a na osobnostech žádnou návštěvnost ani fanoušky!! až po smrti ste si ho začali všímat! *13*
  • kecy!

• nikcajacksonka

Re: Re: Ghost

Jéé,pls pošly nějaký *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: ??

jó jo *15* Supermanovský génius *15* Superman by mohl závidět *15* *14*
  • kristynajackson

Re: Re: Omer

ale jsou si táák podobný *7*
  • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Plakát

wow se máte *14*
  • terullka00

Re: Ghost

ahojky .. já mám nějaký uložený v kompu .. *3* *15* *15* *5*
  • terullka00

Re: Re: Re: Plakát

já ten metrovej z kiky dostala od kámošky k vánocům .. *3* *15* *14*
  • mischicka

Re: Re: ??

óóó *15* tak né jen superman ale i génius *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

nebo by spíš neměl žádný obleček ne?? *15* hej ale pod to by si nemohl ani vzít slipy chápeš to? *7* *15* no a na JEHO velikost by si musel pořídít ultra natahovací obleček *14* *15*
  • nikcajacksonka

Ghost

Zdarééc :D Jak se vede? :DD Hledam fotku z Ghost,kde je Michael celej,aby tam byla vidět ta košile a nějak se mi to nevede...Nevíte někdo o nějaký takový fotce? *15*
  • veronikak

Re: Omer

Omer není Michaelův syn !! *13* *13* Rodina Michaelovo a sám Omer to popřeli že není syn Michaela !! Michael má jen tři děti Prince,Paris a Blanket.
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

hej nech tohoooo *15* *15* v upnutém oblečku....kdybych ho v něm potkala,za chvíli má docela jiný obleček *14* *15*
  • misuleee

Re: ??

od přírody *15* ale samozřejmě ho musel ještě pěstovat *15*
  • mischicka

??

Nevíte kde se Michael naučil zpívat? *7* jako ještě když byl malej, myslíte že v kostele nebo to uměl od přírody? *7* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Superstar

*15* Michael byl uplnej mimozemšťan *3* *14* *15* Nebo superman?? *7* Vůbec si ho nechcu představit v upnutým oblečku *14* *14* *14* *14*
  • mischicka

Re: Re: Plakát

Jono *15* všude je jen Miley nebo "HANNAH MONTANA" *9* Jen u ťamantů mají aji Miley a Michaela joo a jestli někdo bydlíte někde, kde je Kika tak tam mají plakát Michaela tak jestli ho chcete tak si ho tam jděte koupit ale teda nevím kolik stojí... já si ho bohužel nekoupila páč nemám na metrovej plakát už místo *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Superstar

víte co? mi se zdá,že taky není odtud,jakoby byl opravdu odněkud jinud.Takový člověk,tak zlatý,talentovaný a milující,by přece nemohl být z tak prosté planety,jako je ta naše.Mmch,přesně jak řekla Elizabeth Taylor: "Není vlastně z této planety.Je naplněn hlubokými emocemi,které vytvářejí nezemského,mimořádného,nevinné ho,dítěti podobného moudrého muže,kterým je Michael Jackson."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit